Джамбазки за ДОСТ: Провокация, турска инвазия

Евродепутатът смята, че партията е заплаха за сигурността ни
Обновена: 11 апр 2016 11:37 | 11 апр 2016 11:30,
60
Джамбазки за ДОСТ: Провокация, турска инвазия
Снимка: архив Булфото

Създаването на партия ДОСТ е тежка провокация към българската държава. Формирането й е заплаха за националната сигурност, крайно изражение на турската инвазия у нас. Така зам.-шефът на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки коментира вчерашния учредителен конгрес на ДОСТ.

Форумът избра доскорошният лидер на ДПС Лютви Местан за председател на новата партия. Някои от изказванията на гостите провокираха критики на наблюдатели и политици. Едно от тях бе на Семир Ялънч от националистическата партия на Турция, който каза, че "където и да се говори турски, за нас това е нашата родина".

Още по темата

"От една по-лежерна фаза турската инвазия преминава в гореща фаза", коментира Джамбазки пред bTV. Той припомни, че един от учредителите на ДОСТ е бившият главен секретар на Главно мюфтийство Хюсеин Хафъзов, което значи, че има връзка между мюфтийството и политиката.

Евродепутатът припомни и че Хафъзов е "чест гост на незаконната джамия в Люлин, която е свързана с незаконната джамия в Пазарджик, където ислямизират местни роми".

Джамбазки разкритикува и присъствието на турския посланик Сюлейман Гьокче. "Това е намеса във вътрешните работи на съседна суверенна държава, несъвместимо с правата му по всички международни конвенции", каза евродепутатът. Според него има връзка между турската външна политика и незаконните джамии у нас.

Анализаторът и бивш член на ДПС проф. Людмил Георгиев допълни, че на фона ДОСТ може да се види огромната роля на движението на Доган за опазване на етническия мир в България.

Според политическия PR Нидал Алгафари пък изказването "където и да се говори турски, за нас това е нашата родина", не е толкова скандална, колкото се опитват да я изкарат политиците.

"Хвала на такива хора, че си обгрижват хората", каза той и допълни, че проблемът е, че нашите политици не го правят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
5
 
! Отговори
ОСМАН преди 8 години
След два месеца европа ако излъже турция ще видиш какво значи инвазия..джамбазки.и ти май си от нашите като ти гледам фамилията.що не се прекръсти на георгиев примерно.*** подъл...
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ауууу, техните политици не го правили! Вашите политици не са моите политици, затова напуснете държавата!
45
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До СТИГА ГЛУПОСТИ!НОВО РУСКО-АЗИАТСКО , КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО.....---------------------------------------------------------------------------------за това предлагаш ново турско-азиатско, екзотично робство ли?
44
4
 
5
 
! Отговори
О,оооо...Я СТИГА!! преди 8 години
...И МАНТАЛИТЕТА ..И ГОЗБИТЕ ..И КОЛОКО ОБЩИ ДУМИ В РЕЧНИКА СИ ИМАМЕ на ТУРСКИ....ХА,ХА,ХАЯ , ПРЕСМЕТНИ..!!!!НЕ Е НУЖНО ДА УЧИ , ДОРИ ТУРСКИ ......НА БОДРУМ И ЛАТАКИЯ , СЕ РАЗБИРАХМЕ С КОМШИЙТЕ ОТ РАЗ........!!!1/5--от българското население е от турско-езичен произход!!!!ТОЯ ГАЛ.ФОН --КВО ИСКА ----ДА СЕ ИЗКОЛЯМЕ ЛИ ТУКА...А??!!ЕГАТИ ...БЕЗРАБОТНИЯ , НЕДОРЪФЛЯК....ХА,ХА,ХАААААААААААА
43
6
 
5
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
Болни националисти! Те като правят същите изказвания с това, че където има българин е Б-я не е скандално, а това изказване е скандално???? ХАХАХА смешници сте!
42
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Алгафари, колкото пъти го гледам напоследък си личи че е мюсюлманин. Да си ходи в Сирия, и да се бие за АСад или за ИД, или за когото иска. Няма рабоат в България достатъчон се ояде.
41
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция не би трябвало да влиза в ЕС преди- да реши кардиналон проблема с праваат на жените.-да реши окончателно въпроса с Кюрдския геноцид и автономията на Кюрдистан.- да признае арменския Геноцид и да изплати обезщетения.- да Се оправи с Гърците относно превземането на Кипър....да не говорим, че имат сложни отоношения с ИРан....
40
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нека да не гледаме черно - бяло на нещата....нито ДПС би трябвало да ни радва, нито създаването на ДОСТ. немислимо е партия в България да бъде подкрепяна ОТВЪН. но създаването на ислямистка партия поне засега е по-опасна заплаха от още една комунистическа. Комунисит натворил Господ - а все сме в НАТО и ЕС. ислямистите променят религията и обредите ни, те са заплаха за модерния свят.
39
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Алгафари е един предател на България, а Джамбазки е прав! Прав е и професорът. А партията на Местан трябва да не се регистрира! Тя е явна креатура на чужда държава с цел инвазия , сепаратизъм и анексия на страната в крайна сметка!
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Edin priqtel xarvatin kazva6e taka za naroda v Bg....tolkova ste tarpelivi 4e ako vi eb*at vednaj na mesec 6e sedite i 6e se radvate 4e nee dvapati v meseca...ta takav narod sme...tarpelivi,4ak debilno tarpelivi.
37
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те в Констамтинопол и Ангора сега всеки ден има взривове!Бегай у Ана Ватан, нали си голям туркофил!
36
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напротив, една нация сме, а ти миришеш на ибрик и дюнер!
35
3
 
8
 
! Отговори
Георги преди 8 години
До 40,Не те знам каква нация си, на руска *** най миришеш, обаче българите НЕ СМЕ една нация с руснаците.
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма ли друг български политик,освен Джамбазки, да защити България и конституцията й
33
7
 
5
 
! Отговори
имаш , имаш нужда 40 преди 8 години
....вече взривовете почнааха и у Русия!!!БЕГАЙ У РУСИЯ !!!РОДИНА МАТЬ , ЗАВЬОТ ,ТЕБЕ...ХА,ХА,ХАААААААА...НИЕ С КОМШУЛУКА ...СМЕ СИ ДОБРЕ ТУКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
32
2
 
5
 
! Отговори
А ,СТИГА ,БЕ.... преди 8 години
Тоя цъкльо.....КОЛОКО ТРУДОВ СТАЖ ИМА-----ТА ДА ДАВА АКЪЛ..??!
31
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма нужда да ходим в Русия, защото България и Русия са едно и също! Ние сме една нация с руснаците!Ай марш в Анадола да се биеш с кюрдите, компютърния турски националист!
30
0
 
7
 
! Отговори
Георги преди 8 години
До 33, извинявай но Турция на Ердоган едва ли ще влезе в ЕС. Едно от неотменимите права в ЕС е свободата на вероизповеданието.Ердоган ислямизира Турция с което прави влизането и в ЕС невъзможно. Вероятно завинаги.
29
1
 
6
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
Партизаните ...да бегат пак у шумата ха,ха,хааааааааа....АМА , МАНДРИТЕ СА ВЕЧЕ ЧАСТНИ .....И ЧОРБАДЖИЙТЕ им СИ КУПИХА ПУШКИ!ТИЯ , КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕРЦА----.ВЕЧЕ НЕ МИНАВАТ!!!
28
1
 
15
 
! Отговори
Партизанин преди 8 години
Както виждате в България се създават протурски мюсюлмано-фашистки партии. Гражданите трябва да се обединим и да направим всичко възможно да няма такива нео-османински организации. Защото политиците са продажници, и ги интересува само техните интереси, но не и на гражданите на Република България!!!