БСП ще предлага алтернативни решения за държавата

Имали диалог с АБВ, но искат да видят дали са лява партия
25 май 2016 10:14,
34
БСП ще предлага алтернативни решения за държавата
Снимка: Bulgaria ON AIR

БСП ще направи анализ на проблемните сектори в държавата и ще предложи алтернатива, каза в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR депутатът от БСП Красимир Янков в отговор на въпрос каква ще бъде оттук нататък стратегията на Столетницата под егидата на новия председател Корнелия Нинова.

"Обръщаме отношението си към хората", обяви Янков. "Виждате, че много кръгове имат интерес политиката да е лоша дума. Искаме да върнем доверието на хората към политическите партии. Въвеждаме човека в центъра на нашите предложения", каза той.

От БСП все още не са избрали кандидат-президентската си двойка. По думите на Янков през следващия месец предстои въпросът да бъде обсъден вътрешнопартийно с допитване до всеки депутат.

Който и да бъде предложен обаче, стратегията на БСП остава непоклатима, увери Янков, а именно - свалянe нa кабинета "Борисов" 2 и предсрочни избори: "Ние сме на мнение, че кризите, които се създадoха в отделните сектори, са заради управлението на Борисов".

"Ние ще посочим грешките, ще посочим и алтернативата. Създаването на алтeрнатива на това управление ще предизвика и предсрочни избори", каза още той.

На въпрос дали БСП ще влязат в коалиция с АБВ, Красимир Янков отговори: "Чакайте да видим дали АБВ са лява партия. Преди изборите те влязоха в десния кабинет. Ние никога не сме спирали да си говорим като колеги, имаме диалог с тях", заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алтернативните решения за държавата не са толкова важни . По - важно е кой е ляв, кой десен , кой е десноцентрист и кой кого напоява , т. е. подкрепя 73429.
26
0
 
3
 
! Отговори
24 май преди 7 години
дай боже всички Български деца да учат в престижни Американски университети като на Корнелия Нинова синковеца
25
2
 
1
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Стига яли г-ъ-з-а на комунистите. Доказаха си се хората в последните 30 години идеално. Я що е Олигарх, се е "бивш" комунист. Техния логичен "завършък" оглави ПЕС и сега битува в Брюксел. Не разбирам кое гневи плебеите? Нали докато се роиха, пребоядисваха и Ви цакаха ката година махахте с розички? Сега що се напъвате?
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунистите се доказахте отлично през годините, най-голямата мизерия в България е ваше дело, защото просто сте така направени - шайка бандити, както дядовците ви бяха престъпници, така после бащите ви бяха престъпници, така сега и вие сте престъпници.
23
6
 
0
 
! Отговори
Дежурен по медия преди 7 години
Хайде има ли още някой да се изкаже против бесепе, че да му чукна един минус?
22
4
 
5
 
! Отговори
червен смешникс преди 7 години
те не ги пускат в селото, те за поповата къща питат !! Кой ви иска решенията и кой ви обръща внимание. Радвайте се , че журналистиката ни е безгърба и беззъба и ви влачи по медиите , задава ви безсмислени въпроси и ви оставя да се вихрите с фантазии. Може би не четете коментариите, но няма един койно да е на ваша страна - червените бабички не ползват компютър и интернет, те четат Ретро.
21
4
 
6
 
! Отговори
ИЗВИНЕТЕ ..... преди 7 години
....В .КАКВО , ПО-ТОЧНО ....... И Е , "СОЦИАЛНОТО И ЛЯВОТО" НА БСП/бкп..........????!!!!В "МИЛИОНИТЕ"-----НА НЕЙНИТЕ ЧЛЕНОВЕ ИЛИ .......В----- "ЗАДГРАНИЧНАТА ИМ РОДА ОТ ЗАПАД"....??!!МАЙ , КАТО ГЛЕДАМ-----САМО ТУПЕРДИЯТА И ДУМИТЕ ИМ СА "ЛЕВАШКИ" и "ЛЕВИЧАРСКИ"!!!ВИЖ , ИНАЧЕ ДЕЛАТА ИМ СА .....АМА , АЧИК -----"АПАШКИ"!!!!!!!
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То БеСеПе-то ще се коалира с всеки, който иска да е съучастник в грабежа, кеф ти ДПС, кеф ти АБВ кеф ти Бойко... БСП отдавна няма нищо общо ни с народа ни с пенсионерите ни с добруването на държавата. Важното е 3-40 души от тяхното ръководство да са в парламента и 10 червени фамилии да въртят як бизнес, друго не ги интересува.
19
2
 
8
 
! Отговори
Бесепар, вече бивш преди 7 години
Хахахаха, то пък Краси Янков е един социалист... мани мани тоя надут пуяк дето само за джоба си мисли!
18
2
 
5
 
! Отговори
Hehe преди 7 години
Примерно, както решението на Ореха да налива пари Химко Враца.БСП може да предложи много начини за кражба, присвояване, отмъкване и тн, и те са алтернативни.България не догонва а изостава от всички развити държави. Може би БСП би могла да посъветва Америка или ЕС. Така ще ги догоним, но май тези партии са забранени там.
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП не може да е социалистическа партия, щом Корпорелия Нинова е председател, а Гергов е в Изпълнителното бюро. Все едно вълк да е овчар и касапин да е неговото куче!БСП вече не съществува на практика!
16
4
 
2
 
! Отговори
До 11 Анонимен преди 7 години
Аз пък ще гласувам и за магаре, стига да обещае, че ще те образова.
15
1
 
5
 
! Отговори
Kiffla преди 7 години
Аз пак нещо не разбрах. Хубаво, че БСП ще предлага решения, но кой ще ги измисля тези решения?
14
2
 
6
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
..."Чакайте да видим , дали АБВ са "лява партия".........ХА,ХА,ХААААААААА.....ЩОТО КОМУНИСТИТЕ -КАПИТАЛИСТИ ОТ ПОЗИТАНО , СА "НАЙ-ЛЕВИТЕ" и "НАЙ-СОЦИАЛНИТЕ"......!!СЪРгея , даде по 5-лв. на пенсионерите , пониже цената на тока с 1%, фалира 2 банки и Бюджета ........И ОРЕВА СВЕТА , С ...."ВЕЛИКИТЕ СИ СОЦИАЛНИ ПРОМЕИНИ"!АМАН ОТ ТАКИВА "АЛТЕРНАТИВИ"!!НИЕ СИ МОЖЕМЕ И.........БЕЗ ТЕХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13
2
 
6
 
! Отговори
лусифер преди 7 години
още ли си вярват меките ампърлъци че ще има предсрочни избори
12
3
 
6
 
! Отговори
Дани преди 7 години
Мога да гласувам за БСП но ако техният лидер е независим а не такъв е случая с Корнелия Нинова след като синът и е в САЩ и по този начин могат да я притискат в някой нейни решения които ще са важни за страната ни но ще са против политиката на САЩ.
11
6
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До :-) А МОЖЕ БИ ЩЕ ПОМИСЛИШ АКО БСП ДЕЙСТВИТЕЛНО ОБЕЩАЕ КАТО ПРГРАМА ТОВА КОЕТО СЬМ НАПИСАЛ АЗ БИХ НАПРАВИЛ ТОВА АКО СЬМ ПРЕМИЕР НА БЬЛГАРИЯ ЗНАМ 4Е РИСКА Е ГОЛЯМ НО И ЗАЛОГА НЕ Е МАЛЬК
10
3
 
8
 
! Отговори
:-) преди 7 години
До анонименизгуби ме още с първите думи: "ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП"
9
10
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП АКО 1--ОВЕЩАЕ 4Е ЩЕ ВКАРА ВСИ4КИ ВИНОВНИЦИ ЗА НАЦ. КАТАСТРОФА В ЗАТВОРА 2 КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВО ДО 7--МО КОЛЯНО НА ВИНОВНИТЕ3 ВЬЗОБНОВЯВАНЕ ВРЬЗКИТЕ С РУСИЯ 4 ПРЕРАЗГЛЕЖДАНЕ НА ДОГОВОРА ЗА ЕС И НАТО 5 ВЬЗСТАНОВЯВАНЕ НА ИКОНОМИКАТА 6 БЕЗПЛАТНО МЕДИЦИНСКО ОБСЛУЖВАНЕ И ЛЕ4ЕНИЕ
8
8
 
6
 
! Отговори
niki преди 7 години
Каква алтернатива бе, управлявахте 15 години държавата, докарахте ни до просешка тояга и сега, когато тръгват нещата да се оправят искате да ни връщате пак към мизерстването под управлението на БСП.Я се разпускайте за доброто на България и не се занимавайте с политика!!