Корнелия Нинова за коалиция с ГЕРБ: Не, но... партията решава!

БСП ще пита всеки член след изборите за управленските съюзи
13 фев 2017 17:15,
100
Корнелия Нинова за коалиция с ГЕРБ: Не, но... партията решава!
Снимка: архив Булфото

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че БСП няма да прави управленска коалиция с ГЕРБ. Тя обаче направи уговорката, че въпросът ще бъде решен с допитване до всеки един от членовете на партията след изборите.

На въпрос има ли за БСП партия, забранена за коалиция, Нинова отговори: "ГЕРБ".

"Но това партията ще го решава след изборите с допитване до всеки член. Ние вече показахме тази промяна, ще решим какво да правим с допитване до всеки един. Ще се съобразим с всяко едно мнение", каза тя пред БНР.

Още по темата

Нинова коментира и известните имена в гражданската квота в листите. На въпрос не се ли притеснява, че Елена Йончева, Иво Христов и Тома Томов могат да се превърнат в проблем заради собственото им мнение, лидерката отвърна, че ги уважава, защото са хора с позиция.

"Спокойна съм, защото те приеха платформата и политиката, която предлагаме. Нека има различни мнения", каза Нинова.

Тя изрази надежда, че напрежението около листата в София-област ще се успокои. "Нормално е, когато се редят листи, да има напрежение", каза тя и обяви, че днес ще се срещне с недоволните.

Нинова отново обясни, че за БСП най-важното е да се сложи край на паралелната държава.

"Това означава и край на корупцията и възмездие за тези, които не спазват правилата. Народът се измори", видя тя.

Лидерката на социалистите обясни, че БСП ще предлага нови закони в парламента, а в изпълнителната власт ще покаже категорично желание и воля.

"Всички казваме, че се борим с корупцията, нека сега да съберем екип, на който му стиска да го направи", каза Нинова.

"Докога с тези приказки?", отвърна тя с въпрос на въпроса за думите на Радан Кънев, че ако БСП дойде на власт, ще откъсне България от ЕС и НАТО.

"В програмите си сме показали, че държим на европейските ценности, на ЕС и НАТО и на развитието си в тях", каза Нинова. Тя обаче допълни, че БСП е на мнение, че ЕС трябва да започне да се променя и да отчита националния интерес на всяка държава членка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доброто в случаят е че прид 15 години се изнесох в чужбина. Тогава бях на 25 години. Тежко ми беше да оставя родителите си но пък нямаше да оцелеят без моята помощ. Затова колкото и да ми беше мъчно тръгнах. Започнах работа ожених се създадох две деца живота ми не е като в приказка но поне е като на бял човек. Както по всичко личи пак ще си изберете от трите най дългото. Аз не гласувам от чужбина защото нямам моралното право да определям съдбата на хората живеещи в мизерия!
25
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1 милиард еврофондове спрени за образованието при Борисов.За 5 дена едно служебно правителство направи ремонт на един тунел,който уби жена и който 4 години Борисов не можа да ремонтира.Но иначе 2 милиарда за саниране т.е.за крадене има.
24
1
 
10
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
До жилфондПри близо 30 години фалшива демокрация щяха да построят и апартаменти, къщи и вили.
23
0
 
13
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 7 години
Коалиция с Герб означава още повече корупция.
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Gerb schte otide s bsp garanzia saspali balgari bkp jivkovistite se prebojadisaha v gerb za4eva vel4ev borisov i dr. Vse 4lenove bkp predi demokraziata moskov kuneva zezko i dr islojiha borisov ne ka4estvena rabota no milioneri stanaha zvetanov sa 3 g 6 apartamenta kato lili ivanova
21
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е нали уж народеца каквото кажел ? Щом партията-ми тогава що да гласуваме ??
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лисицата покани вълка да пазат стадото.!
19
3
 
11
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
До КомунистЩе плачат за Живков.Като останат без апартаментите останали от лошия бай Тошои земята българска ще им вземат...скоро.
18
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Станишев дето ни държа в изоласция от запада ..искам да попитам КЪДЕ сега взема 20к евро заплата????Как така като управляваш подписваш договори за милиарди д Русия ощетяващи България,а после бягаш в ЕС на масата? Според вас това не е ли държавна измяна?
17
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно комунизма много напреднала форма е била верно. Част от кадрите им: Лупи, Манолова, Първанов, Михов пиянката, Станишев некадърника, Нинова..., Р.Овч. , Петканов и още толкова....Това ако ви е най-добрия умствен потенциал, който сте създали в социализъмът ...значи си заслужаваме тея 25 гладни години! Абсолютни аграрни индивиди.
16
6
 
15
 
! Отговори
До 13 преди 7 години
Вярват й, защото не знаят за политическото й пребоядисване, за приватизаторските й "подвизи", а също и за шмекерлъците й по времето на Станишко - нямат представа защо е била отстранена.Ако знаеха, наивните баби и дядовци с камъни ще я замерят. Но те предпочитат да гледат сериали, с това се запълвали часовете си пред телевизора през последните 20 г., а за вестници пари нямат.Ти си задай въпроса, защо подвизите на Корна не се популяризира в момента така, че информацията да стигне до всички?
15
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Хахаха, ах ти лисаноСелски шмекерлък с ромски привкус!
14
11
 
18
 
! Отговори
Хахаха, ах ти лисано преди 7 години
Само селска хитруша ли е тази, или наистина има кръвно родство с цоцоманите /разновидност на ромите/?Драпаха да съборят ГЕРБ от власт, та чак плачеха.Като гледаха какви пари идват от Европа, а те,горките БСП-ари не бъркат дълбоко в кацата с меда!Докато вървим към избори, плюят по ГЕРБ, за да намалят евентуалния брой на техните гласоподаватели и да дръпнат чергата към себе си. Затова Корна казва "Не!" относно коалиция с ГЕРБ.Но си оставя вратичка за след изборите!Селски или ромски шмекерлък?
13
8
 
16
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Оставя си вратичка, мазната плешива кокошка.Хора, ше се мре, видяло се е.За когото и да гласувате, който и да спечели, глада и мизерията после са абсолютно еднакви за всички.
12
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ(ГРОБ)+БСП=УБИЙСТВО ЗА НАРОДА.
11
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие сте си едно БКП от едно време, какво има да се обединявате.
10
9
 
11
 
! Отговори
sistem error БСП преди 7 години
Если партия /и Москва/ прикажет!
9
5
 
18
 
! Отговори
Комунист преди 7 години
Какви социалисти сте вие, недоносчета? Всичките сте милионери в тая партия! Навремето шепа от вас предадоха НРБ, преименуваха се на БСП и заедно с другите измислени СДС ограбиха България! БСП нищо общо с БКП! Слава на другаря Живков!
8
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корнелия Нинова ще спечели,защото е най-интелигентния р-л на партия в момента.
7
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много интересно как ще пита всеки един член?! Ще тръгнат да обикалят от врата на врата ли? Или пък останаха толкова малко,че вече поименно се знаят? Ще гледаме да видим дали пак да не е пуснала една дърта лъжа!