Патриотите си поставиха "Много добър" за оградата с Турция

Тя нямало да реши проблема с бежанския поток, смята Борис Ячев
8 юни 2017 13:07, Петя Славова
17

Борис Ячев от Обединените патриоти постави оценка "Много добър 5" за справяне с бежанския натиск и защита на страната, благодарение на границата.

Още по темата

Вчера БСП разкритикува управляващите и заяви, че дава оградата по границата ни с Турция на прокурор, защото камерите не работят и има риск за националната ни сигурност.

"Направено е всичко, което е в техническите възможности защитното съоръжение да не бъде преодоляно или, ако бъде преминато, това да се случи максимално трудно, чрез видеонаблюдението и живите патрули", каза пред Bulgaria ON AIR Борис Ячев.

Славчо Велков от БСП-за България не смята, че оградата е нещо, което може да реши проблема с бежанския поток.

"Тя има превантивен характер и показва, че държавата има някакви възможности да защитава границата си", каза експертът по антитероризъм.

Велков бе категоричен, че управляващите са длъжни да направят защитното съоръжение 100% ефективно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То таз гранична ограда си е имало ей,ей още от коджа ми ти време още от как са служили граничарите по три години и защитавали я що нея що територията откъм нас от горяни разни дето идвали на талази от все ония страни,после като ги сбарвали я поправяли без да реват и вдигат шум и като сега тия доукрепили я тук таме на места я с някой ред по полето и врява що са свършили,а това не се върши от техни или на техни хора фирми,а е длъжно да се свърши от войскови поделения към народната армия заради тях
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дупката на ГЕРБ била с по-ниска такса за преминаване. Най-висока била таксата на дупката на Симеонов.
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Министър на отбраната, човек който е служил в трудови войски. Шеф на министър някой който не е ходил в казарма и тия много добре знаят как се пази граница ? Калинка до калинка майно льо. Крадеме яко от 2 реда стана един ред, нaкрая ще опънат един сезал да знаят къде свършва територията. А бежанците катастрофират натъпкани по 20 в един микробус.
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съвсем случайно се случило, че оградата я строят НЕГОВИТЕ ФИРМИ(НЕ КАЗВАМЕ ЧИИ, ЗАЩОТО ЩЕ НИ СЪДИ)
10
1
 
10
 
! Отговори
Некъф луд преди 6 години
Само като си помисля, че на по предните избори гласувах за тия направо ми иде да се обеся. Тия излязоха най големите митари и предатели.
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Граничарите охраняват само теци дупки и зорко следят за плащането на такса "ВХОД".
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки метър от оградата струва килограм злато.Като дойде Макарон, освен оградата да му покажат и дупките, през които свободно преминават мигрантите (след като си платят входната такса)
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всяка партия от коалицията май си има дупка на оградата.
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези селянжъри знаят ли как се пази държавна граница? Служил съм на границата по татово време и то точно на тази югоизточната! Граница се пази със застави кльонове бразда и граничари с кучета и автомати! Ако можеше само с ограда да се пази граница то граничарите щяха да бъдат излишни! Но се оказва че без граничари оградата е един символ на безотговорност и кражба на милиони от едни дето не разбират от граница. Границата не означава ограда границата е за граничари а не за прости селянжъри!
5
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През лятото на 2013 г. именно правителството на Орешарски пусна тихомълком 13 000 бежанци на наша територия.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия още с кол и въже се занимават, хората са на други планети.
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Умни хора сте, вижте чрез Гугъл оградите на унгарско-сръбската или на турско-сирийската граница. Два реда бетон и помежду им асфалтов път за патрули, с наблюдателни кули през 100-200 метра. А на унгарската и ток пуснаха. И няма да се изненадам нашата да е пак по-скъпа.
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не са каналджиите да ги превозват оградата щеше да е полезна ха-хаха-ха Който не е решил той не е влязъл срещу някой еврак.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пат-риотите са кукли на конци на *** Riot. За какво е таз ограда скъпа 4 пъти в повече отколкото оградата в Унгария ? Орбан е патриот, а нашите са едни лукови глави и псевдо-патRioty окрадоха и опоскаха всичко и се кланят на империалистите от краварника а Волен ще се скъса от теманета пред хамериканския посланик.