БСП искат оставка на МВР-шефа? Нормално за тях, смята Цветанов

И мен ме подозираха в подслушване, но истината излезе, каза той
12 юли 2017 12:52,
22
БСП искат оставка на МВР-шефа? Нормално за тях, смята Цветанов
Снимка: архив Булфото

Съвсем нормално е за БСП винаги да искат оставка. Така зам.-шефът на ГЕРБ коментира призива на социалистите към премиера да уволни вътрешния министър Валентин Радев.

По-рано депутатът от левицата Красимир Янков поиска Борисов да освободи МВР-шефа заради недоверието в него и риска от полицейщина. Повод за критиките на социалистите стана изказването на Радев, че колкото повече ни следят и слушат законно, толкова по-добре, защото ще бъдат хванати лошите.

"Има интерпретиране на думите на министър Валентин Радев и това е повод опозицията отново да бъде чута в публичното пространство", отвърна Цветанов, цитиран от "Фокус".

Още по темата
Според втория в ГЕРБ критиките към МВР-шефа са несъстоятелни. Цветанов припомни времето, когато и той като вътрешен министър бе обвинен в неправомерно подслушване. Тогава той бе проверяван по искане на лидера на БСП Сергей Станишев.

"Всичко бе използвано с единствена цел – политически атаки към основния политически опонент. Минаха две години и се видя каква е истината. Но все пак може би са постигнали своите цели. От тази гледна точка – това е съвсем нормално за БСП – винаги да искат оставка на всеки един министър и на министър-председател", обясни Цветанов.

Според него хората са отговорили на тези искания на предсрочните парламентарни избори.

Цветанов обясни, че страната ни днес е "в изключително добра международна легитимация". Според него това, че премиерът Бойко Борисов е в постоянен контакт с европейските лидери, с Анкара, е допълнителна гаранция за сигурността и за авторитета на България.

"Опозицията няма друг полезен ход, освен да създава напрежение и да генерира такова напрежение", каза още Цветан Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е цветанов, смърт на мръсните комунисти. Най малкото могат да забранят бсп а членовете и да бъдат арестувани и осъдени на смърт както и техните близки и приятели. Те са причината за всички беди
19
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите не разбраха ли ,че народа не ги иска? Колкото и да се напъват при едни избори пак са извън борда, докато ги ръководят такива личности като Нинова , Добрев , Кутев и сие!
18
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Bravo na bsp te sa kato gerb
17
9
 
4
 
! Отговори
Ники преди 6 години
Аз пък съм убеден, че БСП са реалната опасност за националната сигурност. Ако толкова много им пука за националната сигурност, най правилния им ход е да се саморазпуснат и да се извинят на България за предателствата, грабежите и золумите си!!!
16
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен че не се отличава с интелигентност, демек куца му "мисълът", човекът е и нагъл! Ама толкоз, че чак се опитва да пробута общоизвестни истини за лъжи...Да не знаем кви ги вършеше като министър разбирам, ама нали лъсна като тиган на месечина...Да благодари, че съд и прокуратура са от неговата тайфа, иначе щеше да търка наровете на СЦЗ от поне две - три години. Пълен Г.ъ.з е този "народен представител"...
15
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никога не е късно пак да станеш подсъдим! Но .... първо ОСТАВКА!
14
5
 
13
 
! Отговори
БУДА преди 6 години
Цецо, ухо долно!!! Защо ми сложи бръмбари у *** у Банкя?????
13
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз искам 6 апартамента,но нямам богат тРъст.
12
15
 
5
 
! Отговори
Доколенко преди 6 години
И аз искам на Курнелиика,ама тя не я дава!Оставката де!
11
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този наглец казва,че са го "подозирали" в подслушване,но истината била излязла,при положение,че всички разбрахме,че наистина е подслушвал,а истината беше потулена от неговата приятелка в СГС съдия Янева,която вече е уволнена.
10
4
 
22
 
! Отговори
ЛЕГИТИМАЦИЯ преди 6 години
на БЪЛГАРИЯ. Международна при това. ОН бил даже езиковед и повелител на българския език. Само той обаче си разбира смисъла на безсмислените изречения
9
6
 
30
 
! Отговори
Мдаа преди 6 години
Истината излезе на яве след самоотвод на няколко съдийки!
8
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютен престъпник с власт
7
6
 
30
 
! Отговори
ОН СИ Е Г.АЛФОН преди 6 години
Такъв си беше. такъв си остана. От придворните на ТИКВАТА ОН и ГЛАВАНАКОВ , заедно с умника КИРИЛИВ, /дето говори бавно, но не умно/ са най-перспективните принцове за наследник на ТРОНА в ГЕРБ. По-т.ъпи и по-раболепни трудно се намират
6
7
 
21
 
! Отговори
ЛЕТЕЦЪТ ЦВЪКО преди 6 години
е карал Ф16 на стаж в САЩ, сега щели да учат на Ф35. Ако може НЕдругари от САЩ НЕ ГО ВРЪЩАЙТЕ ТУК!
5
6
 
33
 
! Отговори
Boko bo преди 6 години
Преди повече от 10г повярвах в Герб. Беше за кратко. Всичките им надначения са еталон за некомпететност, престъпно бездействие, корупция, аморална политика и потресаваща некадърност.
4
5
 
38
 
! Отговори
ЛЕТЕЦЪТ ЦВЪКО преди 6 години
от всичко разбира: От апартаменти, самолети, подслушване, лазне по паркета, *** и най-вече напоследък от ПРАЗНОДУМИЕ. Няколко месеца го школуваха в САЩ. Кой знае колко езика са му втълпили под наркоза. И са го научили да ходи с чанта под мишница и да казва МОМЕНТ, когато някой ж.урналя иска да го пита нещо различно от ОПОРНИТЕ ТОЧКИ от КОЗЯК, които ежедневно получава
3
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се притеснявай,Цецо,ти,Тиквата сте най-кадърни,за това не можем да мръднем от дъното.
2
3
 
29
 
! Отговори
въйй преди 6 години
ц ц по закон трябва да има регистрация в мвр а дали я има???????
1
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да,истината излезе наяве,че се беше о.къкал якооо!!И вместо да трие наровете -народен представител.