Оставката на Главчев – отлично отигран сценарий на БСП

БСП играе по нервите, твърди Ангел Джамбазки
20 ное 2017 10:45,
59

Реакцията на председателя на парламента Димитър Главчев е в резултат на една продължителна игра по нервите от страна на БСП. Неговата реакция няма да се разбере от българските граждани, но двойният стандарт в работата на опозицията личи отдалече, посочи в студиото на "България сутрин" евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Решението на шефа на парламента Димитър Главчев да напусне поста си дойде само ден, след като депутатите от опозицията внесоха подписка, с която настояха той да бъде отстранен като председател на НС.

Още по темата

Главчев си навлече гнева на социалистите, защото в сряда изгони за едно заседание техния председател Корнелия Нинова с мотива, че обиждала премиера с изказването си. Тя пък цитира изказване на премиера, който преди време нарече депутатите: "безделници".

"Във всяка една политическа организация има характери и личности, които защитават своето достойнство. Премиерът Борисов се стреми към това и безспорно жъне успех", посочи още Джамбазки.

Пред Bulgaria ON AIR той бе категоричен, че оставката на Димитър Главчев е била единствената му възможност да излезе от ситуацията, в която е бил поставен.

"БСП си измисли сценария и прекрасно отигра с идването на председателя на Европейския парламент Антонио Таяни, заплашвайки с празна пленарна зала. Главчев нямаше какво друго да направи", каза още евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо ги делите та те са ЕДНО- само за пред нас разиграват стария и вече омръзнал ни театър-РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ !!
45
1
 
4
 
! Отговори
Хайде,стига! преди 6 години
На кривата ракета,космосът и е крив, а на ГРОБ,все БСП са им виновни. Стар,изтъркан и до болка омръзнал рефрен,на който и Сие- то приглася.
44
1
 
6
 
! Отговори
И ДНЕС преди 6 години
БОКО Е КОМУНИСТ! ФАКТ!сам призна, че е напуснал мвр, но не се е деполитизирал.
43
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересното е, че хората в БСП считата за голяма победа, когато направят някоя *** интрига и отстранят някой свестен човек. Вярно е, че политиката е *** работа, обаче социалистите не вършат никакава работа, а само правят мръсотии
42
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Главчев ли напусна или го накараха да напусне.
41
3
 
16
 
! Отговори
Главчев, чети Волтер преди 6 години
До всички селтици, който защитават Главундеров от ГРОБ. Един по-умен от мен и тях човек е казал:"Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш."
40
1
 
22
 
! Отговори
Колко мъка има... преди 6 години
Гониш лидера на опозицията и то без да имаш право. После се правиш на ударен и говориш за заговори и "клатене на държавата Му". Тези гебери и Обогатени Патриотчета нормални ли са? Не че стрина Корни или БСП са стока, но в случая са 100% прави.
39
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 35БСП не успяха да фалират държавата но ГЕРБ успяха да я фалиратНяма цоциалистическо правителство, което да не е фалирало държавата - ФАКТ !
38
3
 
33
 
! Отговори
Радев преди 6 години
Смешно ми става като се сетя как това *** квичеше пред централата на ГЕРБ през 2013 г. срещу борисов, а сега как му "поддаква"...Нали не забравяте, че стана евродепутат благодарение на ***, с парите на Цветан Василев?
37
16
 
19
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
До ОНЗИ. В *** ни вкараха отдавна твоите червени маймуни. И то толкова дълбоко, че трябва много време, за да се измъкнем. Че отгоре на всичко от време на време се докопват до властта и пак ни завличат надолу.
36
21
 
13
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 6 години
Глу.пости, поредният кален номер на най-мръсната партийка в България.
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 37Корекция- "вържат" да се чете "Държат"
34
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП са в опозиция. Нормално е да се вържат като такива. Джамбазки какво очаква?Когато ГЕРБ бяха опозиция на Орешарски, как си държаха?Когато патрЕотите не бяха във властта как се държаха?Много удобна опорна точка си измислиха управляващите- несъгласните с тях веднага биват упреквани, че клатят държавата, застрашават националната сигурност, европредседателството. И всички трябва да се ПРЕСТРУВАМЕ, че всичко е наред, да мълчим със сведени глави. И те да си прокарват тяхната стратегия.
33
33
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До 35 къде я видя фалирала държавата?Ти май живееш във времето на Жан Виденов и БСП.Свърши се с това време,сега народа вижда кой е лъгал и кой не!
32
8
 
33
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Днес вали сняг!Един отлично подготвен сценарий на БСП за клатене на правителството и напрежение в държавата!
31
6
 
19
 
! Отговори
ШЕФЪТ НА ЛУДНИЦАТА преди 6 години
До СТРАНДЖАТА - Абе момче идвай по-бързо щото няма повече места - АЙДЕ КУДКУДЯКАЙ И СЕ ДОМЪКНИ НЯКАК СИ ДО ПОРТАЛА - ТАМ ЩЕ ТЕ ЧАКАТ!
30
9
 
6
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
команясете се изстреляха и смениха един член на герб отгоре на нс с друг. голема победа. а като дойде влака с доларите и се видат лобистките зелени чорапе на ал бънди , ще му прогласуват импийчмънт и ще сменят и президента с гербаджия. а деси дето слуша азис, с деси дето гони облаците по нова.
29
22
 
15
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Сценаристите, режисьорите и постановчиците от "БСП и СиЕ"АД, имат многогодишен опит в разиграването на подобни сценарии ... Опита им датира още от времето на партизанските тактики и диверсии, а през годините на "Народната власт" е дообработен и школован в Кремълската Масковска трупа за висше актьорско майсторство .... Така че с подобен актьорски състав, постановките в НС ще следват една след друга, а ние ще се наслаждаваме на шоуто, поне докато не си дадем сметка, че също сме участници в него...
28
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тоя пишман войвода се изходи. Та нима някой е предполагал, че тиквата ще ръси приказки за нЕкВи наркотрафиканти и при въпрос кои са те слугата му като един верен матросов със зъби нокти ще твори гафове та да е готов и със сценарий ?!?!?! Тия не чувстват ли вече стават смешни. Между другото тоя ще се заинтересува ли дали пък наистина нЕма наркотрафиканти нали тиквата "никога не лъже" ?
27
22
 
11
 
! Отговори
Луд преди 6 години
И 100 минуса да напраскате, това не променя историята д.пелизци червени