Партиите в НС са еднакви, критикува бивш депутат

Европа е бъдещето на България, обяви Настимир Ананиев
Обновена: 12 окт 2018 22:22 | 12 окт 2018 22:08, Красимир Ангелов
16

Софийският градски съд през август вписа в регистъра на политическите партии Европейска партия "Волт". Председател на новата партия е депутатът от 43-ото Народно събрание от групата на "Реформаторския блок" Настимир Ананиев.

"39% от българите искат нови избори, а само 30% подкрепят парламента. В момента няма алтернатива, партиите в НС са еднакви. "Демократична България" се опитва нещо да направи, но въпросът е дали не се тръгва по стъпките на нов "Реформаторски блок". Като цяло българите се чувстват лъгани от политическата класа. Повечето хора се чувстват предадени. Не може политиците да имат 8% доверие. Европейската партия "Волт" е нещо иновативно и различно за България", категоричен е Ананиев.

По думите му партията "Волт" е нещо ново за българския политически живот, защото средната възраст на членовете е 37 години.

"Ние искаме повече гражданско участие, хората да могат да влияят на политиката. Добре е да се чува и гражданският глас. В момента се готвим за евроизбори. Искаме да покажем на българското общество, че има евробъдеще", обясни още той.

Според него България може да тръгне нагоре само и единствено чрез "европейски лостове".

"Европа е бъдещето на България. Когато идем в Западна Европа, виждаме много българи, над 1 млн. души, които се чувстват като втора ръка хора. В същото време в Народното събрание се правят едни центрове - всеки се дели на ляво и дясно и най-различни. Хората обаче искат решения, а не ги интересуват разделенията", допълни още той.

Какво още каза Настимир Ананиев вижте в следващото видео на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Ами да, еднакви са, всички са от котилото на БКП! Пребоядисани комунисти.
12
1
 
3
 
! Отговори
#Да'амаНЕ преди 5 години
Поредните политически лилиПути. Всички били еднакви, само те, видите ли, били РАЗЛИЧНИ..... Тая мантра вече сме я слушали нам'сиколкопъти.
11
4
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Еднакви били партиите, така ли? Да видим: БСП предлага да се намали ДДС на хляба, като продукт от първа необходимост, от 20% на 5%. ГЕРБ са против, щял да пострада държавния бюджет.Същевременно Георги Гергов получава 4.3 милиона лева от държавата за една дупка в центъра на Варна, която на никого не е нужна. Но той е нужен на Бойко за да може с тези пари и с 50 човека около него да мъти водата в БСП. Идват избори. И за Гергов, се оказва, в бюджета има пари.Е, еднакви ли са партиите.
10
1
 
5
 
! Отговори
провинция преди 5 години
Тоя бивш дупетат избран по-погреша няма да излъже народа повторно да го избере.Народа не е ***, както си въобразяват бившите дупетати.
9
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли човек, по който да не се плюе у нас...Излизане от тунела няма да има, това е желанието и разбирането на мнозинството - да живее в калта.
8
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя мазник по какво точно се различава от другите амеби може би ще краде по-малко или що???
7
1
 
12
 
! Отговори
"А вий, вий сте преди 5 години
"България е окупирана от един криминализиран елит, който държи цялата държавна власт. На това трябва да се сложи крайд-р Михайловколко простичко и истинско
6
1
 
10
 
! Отговори
ЦИК преди 5 години
Решава този,който има пари викаше бай Тошо.Като нямаш пари не можеш да решаваш нищо.А парите са у БСП и ГЕРБ.ГЕРБ държи всички държавни служители на хранилка и те гласуват за тях.С нашите пари сега ще им дигнат с 10%заплатите предизборно.Те и ромите правят около милион и нещо и винаги печелят.БСП винаги е втора щото имат около милион избиратели.50%от българите им е през оная работа и не гласуват.
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До края на месеца ще има и партия "Ампер"
4
1
 
9
 
! Отговори
V преди 5 години
Тия партии да ги листнат на борсата .Най - големия инвеститор в България Доган не случайно е започнал с инвестиции в партия :))) Това е най-големия бизнес в България ;)
3
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според червените писачи всички са еднакви маскари ама не гласувайте за ГЕРБ
2
2
 
12
 
! Отговори
Хе преди 5 години
Поредното недоразумение пръкнало се в пространството. Абе, льольо, 39% не са 100 бе! Маймун Пешо!
1
4
 
17
 
! Отговори
Винету преди 5 години
Ананиев, как е гроздето на вкус?