Приказки за спалнята на Радев? Радева се засегнала

Имало било случаи, в които и службите били безсилни
161
Приказки за спалнята на Радев? Радева се засегнала
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съпругата на президента Румен Радев не подмина без коментар изказването на шефката на НС Цвета Караянчева, според която "президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му".

Още по темата
"Малко се засегнах като стана дума за спални вчера. Иска ми се да уточня, че има случаи, в които и службите са безсилни", отговори от социалната мрежа Facebook Радева.

А изказването на Караянчева беше по повод на критиките на държавния глава към премиера Бойко Борисов заради СРС-тата от разговора на Радев с командира на ВВС Цанко Стойков за назначението на съпругата му на втора длъжност във ВСС.

"Не е сериозно един битов казус около кариерното развитие на съпругата му да се превръща в тема на деня и повод държавният глава да пророкува оставки, падане на правителството и назначаване на служебен кабинет", отсече Караянчева.
 


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
5
 
! Отговори
ЦВЕТАНОВА преди 1 месец
Радева, отново се изказа неподготвена. Поради липса на мисъл, думите вървят преди мисълта. Никой не го вълнува вашата спалня. Когато на яве излизат неправомерно разходвани държавни средства за угода на бившата любовница, неп-но използвани служебни жилища и възползване от властта; когато разпореждаш прикриване на д-ти, когато изпълняваш чужди нареждания и се държиш като PR на К.ИМПЕКСОВА и БКП/БСП, когато работиш против интересите на Б-Я и си против избраното от народа у-ние, си предател!
124
2
 
3
 
! Отговори
Уф преди 1 месец
Италианците са били 300 години под испанска власт,200 под френска,100 под австро-унгарска.Испанците са били 600 години под Алжиро-мароканска власт,200 под френска.Сърбите са били 200 години под българска власт,500 под турска,200 под византийска и т.н.
123
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
еха, български генералски елит.
а трябва да им забранят да заемат цивилни длъности въобще.
122
2
 
4
 
! Отговори
Standoff преди 1 месец
За службите никога не е било проблем да подслушват някого в спалнята му. Това не е проблем и за подслушваните, ако си шушнат само за любовни нещица. Подслушването става проблем когато се разбере че ви подслушват докато си шушнете опасни за някого нещица. Тогава вече става "обидноооо..."
121
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каквото човек сам си направи и най-големият му враг няма да успее! Не съжалявам Радев за проблемите, които неговата съпруга сътворява. Все пак не е тийнержър с първа любов. Да си остави семейството и децата за тази пр ос та женица си е цяло безумие! Радева трябва ръка да целува на Нинова, че я омъжиха набързо преди изборите.
120
6
 
18
 
! Отговори
Покъртителна драма! преди 1 месец
И защо само “ малко “ се е засегнала, а не “ много “ бившата любовница на празнодумеца Радев ?
119
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 108
Грипена да мълчи? Че кога е било това?
Изрита си и юргана само и само да обвини Боко във всички смъртни грехове и най-вече - да се види и той, да го видят и всички от Аскьой и Арманлии по ЧИЛИвизора и да си викат - бре, че убавец!
118
6
 
20
 
! Отговори
лето преди 1 месец
Г-жа Радева въобще не се засягаше, когато се ползваше от облагите заради връзките й с висш офицер. Сега, когато нещата "грейнаха", започна "малко да се засяга"... Въпросът е принципен, нали?
117
14
 
7
 
! Отговори
Нищо ново преди 1 месец
А надолу: най-отвратителни п'ростотии на гербаджийските т'ролове. Каквато партията, такива и троловете и.
116
15
 
5
 
! Отговори
Нищо ново преди 1 месец
До Мръсното Майче: Тебе пък кой те бие по главата да ги ръсиш тия г'лупости. Президента Радев да не е бат' ти Бойко, та да го командва някой. Не е ветропоказател като него.
115
14
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 1 месец
До Анонимен 115: Само ако е била в друга спалня, само тогава ли може да се засегне? След толкова помия, която изсипаха гербаджиите върху нея и Радев за това, че е била назначена на една мижава длъжност. Това според тях се оказа проблем от национален характер.
114
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо се е засегнала? Да не би да е била в друга спалня?
113
7
 
23
 
! Отговори
Мръсното Майче преди 1 месец
В края на краищата, случва ли се нещо интересно във тази спалня или само скелетите на изгубената съвест на фелдфебела дрънкат в шкафовете? То, при такава жена май друго интересно няма как да се случи.
тоя човек жив да го ожалиш - във къщи Деса го командори, във президенството го командори началника му по линия на БСП Йотовицата, от Брюксел му съска в ухото Йончева, от Русия му ръмжи Решетников - спазвай си обещанията - бе.
Не му е лесно на човека. За това се държи неадекватно.
112
12
 
9
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 1 месец
До Генерал Гадеф
Не смяташ ли , че е далеч от всякаква политика, етика и всякакво добро възпитание, да се наднича под юргана на когото и да било в политиката? По същата логика, ако реша да сляза до нивото на коментара ти, Борисов трябва да е хванал мазоли на дясната ръка, а половината депутатки от Герб няма да ти казвам , как са се издигнали до постовете си.
111
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От една пекинска патица какво да очакваш. Ха-ха-хах
110
18
 
19
 
! Отговори
има как преди 1 месец
Деси, стисни Каратанчева за грцмуня и й издери бабоягешката физиономическа нелицеприятна усмивка на Партийна секретарка от цех за подцинковани кофи
109
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В същност каква връзка е това, да слуша полудивите речи и брътвежи и един ден внезапно ще реши, че няма смисъл да играе в неговия театър.
108
8
 
28
 
! Отговори
Мунчо се ожени преди 1 месец
За Деса месец преди изборите по заповед на Решетников

Ква либов, кви пет лева?

По-скоро продължение на Под прикритие
107
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази жена няма ли да миряса,само излага човека,и той си мълчи като......,
106
11
 
34
 
! Отговори
Генерал Гадеф преди 1 месец
Се сражавал храбро под юрганя с катерицата на Деса

И загубил поради липса на твърдост

Слава на Падналите...!

Слава!