Главчев убеден: Румен Радев има роля за разединението

Не съм чувал за закон, позволяващ блокади на кръстовища, подчерта бившият шеф на НС
Обновена: 31 юли 2020 22:19 | 31 юли 2020 22:15, Красимир Ангелов
182

Повече от три седмици продължават антиправителствените протести в София и в други големи градове на страната. И днес остава в сила блокадата в центъра на София, където демонстрантите са разположили своите палатки.

Не съм убеден, че това е край на политическия сезон предвид това, което наблюдаваме на улицата, обяви за "Денят ON AIR" депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев и допълни: ,

"Правителството има желание за диалог. Не съм чувал за закон, позволяващ блокади на кръстовища. След като пречиш на много други граждани, смятам, че е недопустимо. Имаме странна амалгама от протестиращи млади хора. Няма как без партии, нищо по-добро не е измислено. Досега не е имало президент, който да се държи по този начин, сегашният държавен глава има роля за разединението".

Според бившият шеф на парламента, предвид голямата динамика, е трудно да се направи равносметка.

"Неизвестността относно Ковид-19 продължава да е със страшна сила сред нас. Никой няма пълна увереност как ще излезе от тази ситуация", допълни той за Bulgaria ON AIR.

По думите му мерките, приложени в началото на пандемията у нас, са се задействали добре. Въпреки ръста на заразените, България продължавала да е добре и показателите били прилични.

"При нас те не бяха толкова драконовски, едни от най-либералните бяха в България, безспорен успех за правителството и за Националният оперативен щаб. Просто неизвестността продължава и редица държави затягат мерките", коментира народният представител.

"Лекарите се справят блестящо, след като показателите са такива каквито ги виждаме. Вече няколко пакета в социалната сфера бяха представени. Няма как да не отбележим, че полицаите, заедно с лекарите, бяха на първа линия. Представяте ли си каква психика трябва да имат тези момчета?! От КПП-тата влизат в блокадите, възхищавам им се, както и на поведението им", коментира още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
2
 
2
 
! Отговори
Не харесвамРадев преди 3 години
До Анонимен Човек и пет висши образования да има, ако не е честен,обективен и обединител-ме може да получи всеобщата любов на българския народ. Един акресор с вдигнат юмрук и избрал да подкрепя малка чест от българския народ,като всява омраза към останалите е грешно избраният президент....Жалко за народа ни ! Обединението и ковектността водят до добър край, но за Радев враждебността му носи тщеславие...
139
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Главчев, скоро ГЕРБ, няма да ги има. Всичко свърши и с откраднатите от нас пари на Шиши, пак сте загубени. Оставка и съдебна реформа.
138
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бих казал, че обедини цялата опозиция, която става все по-голяма докъто летят копромати и записи, а Бойко и Каскетчо се чудят къде да се скрият.
137
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все пак не ми е ясно. Борисов е завършил школата на ДС в Симеоново която бе под командването на КГБ/ , а Радев в САЩ. Та интересно кой е комунист и кое е по грамотен ? Човек който който ползва с лекота два чужди езика или този който има "торта .. сахер".
136
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Един от СеверозападаЗа Виденов си прав - както влезе във властта, така и излезе.Считам, че Радев и старите муцуни са вредни. Нека има програми и всеки ще гласува на изборите, не сега през задния вход! Помним какъв беше натиска на Радев при служебното правителство за Грипените. Изключително нечистоплътен човек, а бил военен:)))
135
10
 
11
 
! Отговори
Гламчев преди 3 години
Кога е имало едининие? Има единение само между ГЕРБ и ДПС. Защо ли не виждам на протестите нито един турчин или човек от малцинството? Патриотите, Марешки и ВМРО знаят, че вече никога няма да влязат в Парламента и се държа здраво за макарите на Тиквун.
134
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен - Радев е най-неграмотният президент на България. Високото му самочувствие е без покритие. Той смята, че мисията му е да рецитира назубрени изречения показващи незнанието му защо и дошъл на този свят...и да ни върне към руската губерния...Жалък смешен,болен човек и в никакъв случаи милеещ за просперитета на България !
133
7
 
10
 
! Отговори
1 преди 3 години
др.главчов,и българския народ е убеден,че твоя началник,за нищо не става,и затова вече 24 дена е по площадите.
132
2
 
6
 
! Отговори
Петров - ДО 152 преди 3 години
Защо мислите,че някой който не е от кохортата на БСП вярва в тези инсинуации...Българският народ не е неграмотен и невеж колкото го подценявате...
131
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Главчев, а шкафчетата с банкноти не разединяват ли нацията? Вие срам нямате ли?
130
3
 
13
 
! Отговори
Прос Селендур преди 3 години
Къде е Цецка Цачева дето щеше да става майка на нацията как така ще коментираме без нейното мнение искаме да чуем и нея нека и тя да се изходи по въпроса...!?
129
3
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Един - два трола налазили и спамят с предварително подготвени постове, да си заработят надницата... кофти е пичове да защитаваш прогнилите брюкселски опорки, а?
128
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
грешшка - думата е л.алпаТова значи да гребеш с голяма лъжица.А не л..апането , което само м.ръ.сно съзнание може да цензурира.
127
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук има пишещ са такава вещина, която буди уважение за познаването на Коминтерското говорене. Браво! Някой има друго мнение и то не съвпада с желанието на крадливата пасмина, която смята, че вечно ще *** и ще се подиграва с живота на българите. Това разделя нацията?Нацията е разделена от това, че е непоносимо чувството да бъде съдбата ти в просташки, крадливи ръце, на неграмотни и алчни хора, които не виждат никого, които отровиха водата, въздуха, земята, продадоха достойнството ни.
126
5
 
14
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 3 години
До Анонимен"Може да издава само заповеди без оглед на хората и средствата. На него не може да му се противоречи"Борисов имаш предвид, нали? Много точна характеристика....Щом с едно негово обаждане по тлф заповядва на *** какво да се гласува и как, в НС......
125
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Радев всичките му речи са в стил коминтерн.Думи и лозунги без смисъл.Този човек с реални проблеми не се е сблъквал и решавал, може само да замазва нещата. Може да издава само заповеди без оглед на хората и средствата. На него не може да му се противоречи.
124
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев ако спечели печелят комунистите и мутрите около тях. И малките деца вече го знаят.
123
6
 
21
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 3 години
До ЧебурашкаРадев бил комплексиран, казваш??? Не познавам по-комплексиран човек, от Баце.....Сам осъзнава , колко е неадекватен, но и сам се хвали в джипа, даже ПР си води, да го снима и му суфлира, че понякога езика му изпреварва мисълта му, и се налага корекция....
122
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че Ге Радев иска да вземе властта с революция. Кое му е хубавото на това?Да се изтрепем заради него ли?Айде по-полека.
121
3
 
19
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 3 години
До Чебурашка Цитирай ми едно изказване на Радев, в което той говори, че ще управлява държавата? Ако имаш предвид сружебен кабинет, ужаса на герберастите, то той ще е до провеждане на изборите само.За да се подготвят изборите. За да се предотврати сменяването на цели урни с протоколи, и принудата по места да се подписват "Правилните" протоколи, за да се предотвратят практиките, с които Герб се самоизбираха до сега-бил съм в изборна секция, знам за какво става дума.Та,цитирай ми такова изказване?