Борисов: Мен най-много ме устройва експертен кабинет

Премиерът сподели, че предупредил Путин за шпионите, но той продължил
24 сеп 2020 11:55, Нели Христова
200
Борисов: Мен най-много ме устройва експертен кабинет
Снимка: БГНЕС

Светът влиза във втора вълна от коронавируса. В България така направихме с мерките, че не можете да усетите пандемията. С мерките 60/40, 80/20 успяхме да запазим стотици хиляди работни места. Безработицата в България е към 7%. Това заяви премиерът Бойко Борисов докато инспектираше строежа на автомагистрала "Хемус".

Той отхвърли възможността за увеличение при толтаксите и коментира скандала с руските шпиони, които бяха заловени от прокуратурата на българска територия.

"Още преди няколко години предупредих Путин, че на територията на България има недопустими неща и всеки, който се опитва да шпионства, по надлежния ред, който е добре описан, ще бъде отпратен. За да действат така ДАНС и прокуратурата, имат достатъчно информация", заяви Борисов.

"Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-много. Мен ме устройва най-много, защото ще мога да си работя за партията. Ние важните неща за България ги свършихме в този мандат", категоричен бе премиерът.

"Президентът вече също е политически играч. Той не е безпристрастен и това го прави субект. Грешката им беше, че пуснаха клипа със спалнята, когато ме нямаше. Най-близкото му обкръжение го свърши. А неговите записи? Като говорим за едните записи, да говорим и за другите, но смисъл има ли?", каза той по адрес на Румен Радев.

"Единствените указания, които сме дали, са да се пазят хората", обясни той по повод нарежданията към полицаите, охраняващи протестите.

"Засега правителството остава в този формат. Всичко може да се направи в името на България, но когато има диалог", каза Борисов.

 

 

 

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 24 септември 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бас ловя че този го научи да краде от строителството самият ***! Така че вместо на Халкидики и този е за СЦЗ.
154
4
 
12
 
! Отговори
гост преди 3 години
Ама да ги редите експертите заедно с Доган-Нинова-Борисов така, че нищо да не се промени. Абе тикво - Доган те командва, Нинова те крепи с нефелна опозиция. Еврейски - соросоиден сценарий. Хващай терминал 2 и не се връщай. Вън!
153
5
 
19
 
! Отговори
бай Ставри преди 3 години
Теб най-добре ще те устройва килия в софийския затвор, може с южно изложение! Там ще ти набият малко акъл...може и с 200! Оставка, мутро!
152
2
 
7
 
! Отговори
Дани преди 3 години
СЛУЖЕБЕН?.....
151
23
 
5
 
! Отговори
хахо преди 3 години
брррррррр , тука само 4ервени *** си излагат мнението . нормални хора тук нямат работа . аи сиктир бе . типи4на българска 4ерта да плюваш този които ти осигури работа и прехрана . някак си много бързо забравихте виденов . орешарски ге4ев , ов4аров . типи4но комунисти4еско мислене , с държавата да става каквото ще важното е 4ервените талибани да са на власт
150
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До всички БСП е наследник на БКП Тодор Живков е поръчал на Бойко Борисов да направи партия и да осъществи неговите мечти, така че в момента ви управлява БКП а БСП са против вожда си. напълно са сбъркани сегашните
149
4
 
29
 
! Отговори
Отврат!!! преди 3 години
Тодор Живков беше с класи по достоен от този толуп! Пък и нагъл, като всяка мутра!
148
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЛЪЖАТА МУ Е ПЪРВА ПРИРОДА
147
4
 
20
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 3 години
А какво би ни устроило нас...както беше казал Архитект Ястребовски: Мирише ми на командировка в Централен Софийски Затвор...един съвет: килия 216, втория етаж, южното крило, при Бай Ставри...човекът е строг, но справедлив!
146
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека днес всички ние, граждани и политици, си дадем сметка за собствената ни историческа роля и с чувство на дълг пред род и Отечество отново да поемем съдбата си в свои ръце, и да прекратим безсмисленият протест който се подклажда от злите сили
145
2
 
10
 
! Отговори
Гошо преди 3 години
Набиването с трите букви най ще ти ходи!
144
5
 
29
 
! Отговори
МАЙКА преди 3 години
ТИ СОБСВЕНИК НА ДЪРЖАВАТА ЛИ СИ,ЕГОИСТ,ПЕНСИОНЕРИ МИЗЕРСТВАТ,НАВСЯКЪДЕ РАЗРУХА,ПЪТИЩАТА С ДУПКИ,САМО *** МОЖЕ ДА УПОРСТВА ТАКА И ДА НЕ СИПРИЗНАЕ ЧЕ НЕ СЕ СПРАВЯ С УПРАВЛЕНИЕТО.
143
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП няма право да управлява още сто години
142
6
 
0
 
! Отговори
Патриот Бг преди 3 години
Аз съм добре щото съм Костов истза сматките не знамхахахахахаа
141
6
 
0
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Как сте днес бребойковисти и радевисти днес ?
140
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г'син Борисов, защо пак говорите глупости? Ако експертен кабинет ви устройваше, да сте подали оставка отдавна и да си гледате градинката и кучетата, и слугинажа в ГЕРБ,...
139
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Борисов е много силен защото хората са с него.Тиквите на БСП пак ще паднат заедно с началника. Южна България се роди след построяването на магистрала Тракия
138
4
 
24
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Теб, най-много Те устройва пълен гардероб с пачки по 500 евро.
137
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквите на бсп си скроиха една история с фалшиви снимки и все за това си мислят.ако застане начело на държавата, ОТРОВНОТО ТРИО ще краде не за трима а за шестима
136
0
 
13
 
! Отговори
Над преди 3 години
Не ни устрийва експертен кабинет. Седи си там до последно. Да си сърбаш попарата, която сам надроби.