Борисов: 70 млн. лв. са получили фермерите

Парите са компенсация за щетите от коронавируса
Обновена: 18 окт 2020 09:24 | 18 окт 2020 09:08, Александър Попов
46
Борисов: 70 млн. лв. са получили фермерите
Снимка: БГНЕС

Близо 30 000 фермери вече са получили средства по извънредната мярка за компенсиране на щетите в следствие на пандемията от коронавирус, информира рано тази сутрин премиерът Бойко Борисов с пост в социалните мрежи.

"70 милиона лева са изплатени на хората по програмата. България е държавата членка на ЕС, която инициира промени в регламента, които дадоха възможност за стартирането на тази извънредна мярка за компенсиране на загубите от COVID-19. За целта заделихме 106 милиона лева по три направления, с които помагаме на българските земеделци и преработвателите на земеделска продукция".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: Бойко Борисовфермери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
А колко в чекмеджето преди 3 години
Земеделците взели 70 милиона. А в ч'екмеджето на Бойко колко влязоха?
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
за имотите на царяКОя партия му взе имотите??БКП приемник БСПи тогава 1944 г. е искала промяна и нови хора на власСега 2020 година лозунга е:трябва да разбием този модел,искаме промяна и млади хора в управлението каза Ниновауж млади хора то излезе наши хора
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП се готви за нормални избори, това означава че протеста не е техеностава протеста да е на РадевПротеста прави пето въстание, смях в залата
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще има нормална земеделска партия
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нужно е пълно обезгербяване!Ако е необходимо и с огнехвъргачки!
32
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диктатора от Банкя хвърля пари от джипа
31
1
 
8
 
! Отговори
Парите са оришли преди 3 години
Парите са отишли във големите винпроми, мел-инвест, Шиши и Домуса
30
1
 
6
 
! Отговори
Борисов е като преди 3 години
Борисов вече прилича на вчерашна и вкисната повръщня
29
0
 
3
 
! Отговори
мозък преди 3 години
Никога няма да разбера защо близо 30 години не надигнахме глас срещу тия, които опоскаха България / и сега продължаават /.Сега всички плюят Борисов и мислят, че като го свалим ще се промени нещо?Въобще не съм оптимист!
28
1
 
7
 
! Отговори
питам преди 3 години
Толупа да каже защо дава 90% от земеделските еврофондове на 10-тината най-едри земевладелеца, докато във всички останали страни от ЕС се подпомагат най-малките стопанства а на най-едрите не се дава нищо.
27
2
 
13
 
! Отговори
ковид преди 3 години
Абе тоя кога най после ще го фата КОРОНАТА...
26
2
 
20
 
! Отговори
Тоя урод преди 3 години
Кога ще спре да раздава нашите пари?Оставка съд затвор.
25
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега като идат всички бизнесмени във Дубай и да кажат, че със НАП няма да работят повече тоя какво ще прави.
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А в чекмеджето колко пари отидоха?
23
1
 
13
 
! Отговори
Скрий се преди 3 години
Народ, протест, борба, блокада.Тиква, джип, гора, ливада.Басни, приказки, лъжи.Залъгалки, брой, пари. Доган, сарай, прасе, каскет. Парламент, слуги, разчет. Алчност, липса, опозиция. Граждани, арест, полиция. Държава, армия, бюрократи. Бюра, агенции, заплати. Рекет, данъци, джуджета. Фактури, разписки, ментета. Европа, поглед, резолюция. Зора, проблясък, революция. Смелост, мафия, отпор. Справедливост, съд, затвор.
22
2
 
15
 
! Отговори
Хасан Асенов преди 3 години
Страхотна грижа за земеделците.70 милиона, та това са ти дневните харчове за 1 месец бе Тиквоо!Не те ли е поне малко срам?
21
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откъде ги вземате за да ги давате, значи някой е загубил 70 млн. Това е комунизъм вземаш от някой 70 млн и ги даваш на фермерите. От фермерите вземаш и ги даваш на кръчмарите 60/40 спри да събираш данъци после раздавай те видим какво ще дадеш. Ако през комунизма хората почти нямаха частна собственост как е възможно да се практикува комунизъм без частна собственост, кое всъщност е комунизъм ?
20
1
 
15
 
! Отговори
Леле преди 3 години
Сега да признае за кои фермери говори :) били са послушковци и принудени да гласуват за феодала, n'est-ce pas.... Миличката ми България :/
19
1
 
3
 
! Отговори
До 1313 преди 3 години
Може да те учуди, ама Герб са си 100% ***. Бях по протестите в началото на промените. Сигурно ти си бил в панделата по това време (не по политически причине) и не знаеш колко много се надявах хората да има промяна.Ако Дебелан плаща за маркетинг из мрежата да ме уредиш да списваме заедно?
18
2
 
11
 
! Отговори
Хм... преди 3 години
Ами аз от икономика не разбирам, но как точно фермерите за засегнати от вируса? Няма намаляване на търсенето на продукция по време на пандемия. Няма и ограничения при тях, тъй като работят с много малко работна ръка и повечето не са в затворени пространства.Също така 69 милиона на 13 000 е по 5700 лева.....