Доган пред ДПС: Бъдете крачка пред другите, но не и враг

И това ще мине, но нищо няма да е същото, каза още той за COVID-19
Обновена: 12 дек 2020 14:57 | 12 дек 2020 14:10,
76
Доган пред ДПС: Бъдете крачка пред другите, но не и враг
Снимка: БГНЕС

Не забравяйте - за да сте равни на другите политически сили, трябва да сте една крачка, но не повече пред тях. Ако изпреварването на другите е непоносимо за тях, ще се превърнем в образ на врага за всички.

С тези думи се обърна почетният председател на ДПС Ахмед Доган към делегатите на Х-национална конференция на партията за избор на ново ръководство днес.

"Живеем в трудни времена и виждаме колко сме уязвими. И това ще мине, но нищо от досегашния ни живот няма да има същата форма и осмисленост. КОВИД-19 промени реалности, смени политически субекти, показа дефицитите на държавите и институциите. Удари икономики и с лека ръка издигна здравната сигурност в основен приоритет. Този приоритет беше загърбван и отлаган във времето. Тези промени ще са съизмерими с изменението на климата или финансовата криза в планетарен мащаб. В този момент обединени усилия и заедност са най-често изговаряните призиви. Всеки разбира смисъла, но само когато е надвиснала обща опасност. Пожелавам ви да преговорим уроците за единство и заедност", каза Доган.

"Задачата на задачите е да предотвратим хуманитарана катастрофа. Всички усилия трябва да са в борбата с коронавируса. Всеки да направи това за другите, което желае да получи за него. Намирането на оптималния баланс в съотношението какви сме и как искаме да се легитимираме е изкуството в правене на политика", каза още Доган.

"Респектиран съм от цялата организация. Не, че не съм очаквал подобно нещо, но в тези условия да направите подобна организация наистина заслужава много голяма оценка. Понякога така съм се сърдил на съдбата, че ме направи политик, но като гледам как се появявате, утвърждавате, развивате, трябва да се извиня на съдбата, защото получавам огромно вътрешно удовлетворение, като ви гледам, че сте модел за другите. Благодяра ви, че ви има. Убеден съм, че ви предстои много интересно бъдеще. Поздравявам всички и във връзка с престоящите празници, за съжаление те няма да бъдат чествани така, както ни се полага. И най-вече да бъдете живи и здрави, благодаря ви че ви има", заяви още почетният председател на движението.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

   

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
Кой е врага преди 3 години
"Ахмед Доган към ДПС: Ако изпреварвате другите с много, ставате събирателен образ на врага "Българския народ ли е врага?Или българските партии са врага? или кой ????
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нагли хора опоскали еврофондовете и бюджета с обрачи от фирми да ви май-ката на жал-ката демокрация.
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Картината отзад какво илюстрира (освен, разбира се, как би изглеждал Доган с рунтави къдри)? Султанат в античен стил?
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много му червени бузите на тоя, бе... Май ударно раздвижва червените кръвни телца с отлежало Джони
59
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
некои от нас се майтапят с тияПОТУРНАЦИ,но те са .."ТИХАТА ВОДА",.."МЪРТВОТО ВЪЛНЕНИЕ",което ЗАВЛИЧА България В ДЪЛБОКОТО!!!!!..що се отнася до агент Сава,то..."Чирака заслужава своята плата"....така е записано..Но нищо не е споменато за ЖЕРТВИТЕ му..
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снимката илюстрира добре как рано или късно образът на едно политическо страшилище се превръща в комедиен такъв.
57
0
 
3
 
! Отговори
Финансист преди 3 години
Този нали го убиха на една от конференциите на ДПС-то ? Просто не е възможно мъртвец да е председател на каквото и да било, дори и почетен на партия. Ако не вярвате на написаното, попитайте Лютви Местан какво каза след като го застреляха с газов пистолет !
56
0
 
7
 
! Отговори
Ванката преди 3 години
ха ха ха ... Снимката кърти! Само заради това дръвче зад него изгледах видеото...
55
0
 
3
 
! Отговори
Относно Доган преди 3 години
И това ще мине, но нищо вече няма да е същото !
54
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дръндареца да не е станал рекламно лице на турска клиника за присаждане на коса:)))
53
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като Доган разделя порциите за каква Българоя говориме.
52
1
 
2
 
! Отговори
5 преди 3 години
Roma club
51
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разделена ,разкъсана,разграбена разпродадена и окрадена,с продадени национални интереси,прогнила отвътре от корупция.Икономически слаба.Без армия,здравоопазване и пропаднало образование.Това е страната ни в момента.Иначе партиите са много важни.Особено ДПС.Но нали знаете,всеко начало има и край.
50
1
 
0
 
! Отговори
Бибо преди 3 години
АНОНИМЕН КОЙТО И ДА СИ ТОВА САРКАЗЪМ ЛИ Е?????! ИЛИ МИНА У ЛЕВО...
49
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този СОКОЛ (в кавички) одавна трябваше да е в кауша,на топло.В един друг строй преди криминалния пресъпен преход той е бил там.Местото му е запазено.
48
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВСИЧКИ НА КОЛЕНЕ ПРЕД ВЕЛИКИЯТ АХМЕД ДОГАН!ДОРИ САМИЯТ АЛЛАХ НЕ Е ТОЛКОВА ВЕЛИК!
47
0
 
11
 
! Отговори
Селена Гномес преди 3 години
На тоя коса ли му е поникнала или е застанал пред дърво, гаргамелът му дъpmu
46
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ПОЛИТИК ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА В БЪЛГАРИЯ!НЕ 5 20 САРАИ ЗАСЛУЖАВА ДА МУ ПОСТРОЯТ!ВСИЧКИ БРЮКСЕЛ,ВАШИНГТОН,МОСКВА И АНКАРА СА КАТЕГОРИЧНИ ОТ АХМЕД ДОГАН НЕ ТРЯБВА И КОСЪМ ДА ПАДНЕ ОТ ГЛАВАТА МУ...ТОЙ Е НАЙ-ЦЕННИЯТ,НАЙ-ВЕЛИКИЯТ!А ПЪК БОЙКО БОРИСОВ САМО МОЖЕ ДА БЪДЕ ОХРАНА НА БУДКАТА НА ДВОРЕЦА "РОСЕНЕЦ",А КОРНЕЛИЯ НИНОВА. КАМЕРИЕРКА В САРАИТЕ МУ.
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ограмоти се и тогава пиши в нета хаховецРОДШИЛД преведено е ЧЕРВЕН и на герба му има дори орела на Древните Римски Легиони а изначално се кланя на числото ПЕТДвете Америки никога са имали свое собственно население а са дошли от Евразийската континентална плоча през Аляска и най-вероятно са ескимоси като Чукчите и чак по-късно там стават ЧЕРВЕНОКОЖАТА РАСА
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А офшорките се държат от марсианци