Нинова стана жертва на джебчии, обраха я в трамвая

Наложи се спешно да си вади лични документи
Обновена: 15 дек 2020 08:48 | 15 дек 2020 08:48, Камелия Цветанова
117
Нинова стана жертва  на джебчии, обраха я в трамвая
Снимка: БСП

Лидерът на БСП Корнелия Нинова се нареди на опашка пред Паспортната служба на бул. "Мария Луиза" в столицата в понеделник следобед. С маска на лицето тя си изчакала реда на опашка с около 20-ина души, съобщи „24 часа“.

По-рано през деня Нинова е станала жертва на джебчии, затова се наложило да си вади спешно нови документи за самоличност. Неприятният инцидент станал в трамвая, с който тя пътувала по лична работа, както често прави.

Докато се возела обаче, неизвестни лица задигнали портмонето на соцлидерката от чантата й. А в него били и всичките й документи.

Нинова веднага се наредила пред Паспортна служба, за да си извади експресно нови документи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
4
 
15
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Какво прави народната любов....
91
8
 
23
 
! Отговори
Това е чудо преди 3 години
Това е чудо ,но и е Малко .Нека да види дали е хубаво да се краде.
90
4
 
6
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Анонимен85Според теб новината е в трамвая, а според мен тя е в обявяването на триумфалната победа на *** - съобщават го централно за да почнат маанетата из цялата страна, значи! Ми тъй, де! Те имат ли човешки права или нямат?
89
0
 
2
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Аноним99Що ба? Нинова изглежда сочно парче...каквато борба поведе за ***, те трябва да й се отблагодарят, няма как...Явно са я удостоили с вниманието си!
88
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Евтин пиар предназначен за един контингент на професор Иво Христов ,който кълве и на гола кука.За това и не са се постарали много.
87
1
 
4
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До ДианаСега, като се позамисли малко човек, не мога да разбера какво ще стане ако някой ц.иганин реши да пише тук и си пише в "име" накратко "ц.и.ганин" /без точки разбира се/ и по-нататък започне да излага философията си, подчертавайки колко е важно да си ц.иганин...Веднага автомата ще го шкартира, значи! А това си е точно нарушение на човешките му права и той веднага протестира както си знае...А сегга да ви видим, значи! Не мойте се оправи до десето колено щот сте т.ъпи явно!
86
1
 
2
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Дианахм, хм...та значи, става въпрос за братските и любими ни на всички ц.и.гани, които по неизвестни и мистериозни причини просто ги няма, значи., особено по трамваите!...Да не говорим за форумите, значи...
85
0
 
5
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Моля, моля! Такива неща не могат да се случат защото *** няма, а за българи да не говорим! Нинова пак е сънувала някой кошмар...
84
2
 
8
 
! Отговори
haha преди 3 години
Тая крава си е продала документите на някой братчед от Факултето.
83
1
 
12
 
! Отговори
Фейк нюз. преди 3 години
Cвинятa иска да каже, че се вози на трамвай ли?
82
2
 
6
 
! Отговори
под маската преди 3 години
Не е била Нинова а Крум Зарков!
81
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова я гледат като писано яйце и я карат с мерцедес, едва ли се вози с трамвай и чака на опашки. Не вярвайте на тоя ефтин пр.
80
1
 
12
 
! Отговори
Бай Курти преди 3 години
Верно ли!?Да откраднат от крадеца.Не ми се вярва.По скоро пиар и то нескопосан.Няма как другарката Нинова да се качи в трамвай.
79
1
 
7
 
! Отговори
И.Б. преди 3 години
Хора, не се возете в препълнени трамваи! Крадците обикновено ви се набутват, разрязват ви чантата, претършуват я и открадват портмонето, изваждат парите и ако са що-годе "благородни", изхвърлят портмонето някъде с личните документи вътре.Иначе крадците си имат личен факултет за неусетни кражби.Дръжте си парите и документите над гърдите под облеклото, та дори да ви "прегърнат", ще го усетите.
78
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо беше доброволка в болница, после я обрали в трамвая, абе някой вярва ли на тия откровенни лъжи.
77
5
 
15
 
! Отговори
Вежливия Лос преди 3 години
Джебчиите като се върнали в къщи разбрали че им липсват по 1000лв от портфейлите ама не могат да се оплачат щото не са ги декларирали на НАП... отделно всеки имал картичка с най добри пожелания за Коледа от Техноимпекс!
76
11
 
10
 
! Отговори
1 преди 3 години
Др.Нинова не лъжи,че си обрана,другаря с каскета,е преборил битовата престъпност ,и се е заел ,вече с чекмеджето,а Барселонската къща е оставил,за пролетта.
75
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде на бас, че мутрите няма и да търсят джебчиите.
74
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е новина. Новина щеше да е ако Мутрата в бил в трамвай.
73
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Избирателите на ГЕРБ се отплащат на мутрата.