„Воля“: Обединението на Патриотите е правилен ход

То ще е стена срещу налагането на "джендър идеологията”
Обновена: 15 май 2021 15:00 | 15 май 2021 14:53, Елка Василева
133
„Воля“: Обединението на Патриотите е правилен ход
Снимка: БГНЕС

Идеята лидерите да отстъпят крачка назад и да не са водачи на листи ще предотврати всякакви атаки по повод минали проблеми между тях, които  вече са  решени, това заявиха от ПП „Воля“, след като лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов предложи обединяване на патриотичните формации за предстоящите избори, като лидерите им да не се кандидатират.

„ПП „Воля“ определя като правилен ход евентуалното обединение на патриотичните партии в България. Тази позиция многократно беше изразявана от лидера на „Воля“ Веселин Марешки преди и по време на последната предизборна кампания.

Още по темата

Компромисът и загърбването на егото са важни условия за постигане на такава цел. Идеята лидерите да отстъпят крачка назад и да не са водачи на листи ще предотврати всякакви опити за атаки, свързани с отдавна решени проблеми в отношенията им.

Силно патриотично обединение ще бъде единствената стена пред опитите за налагане на вредната за обществото ни „джендър идеология”. Широко представителство на патриотично настроените избиратели ще може да постави като основен приоритет въвеждане на адекватни антикризисни мерки в подкрепа на гражданите и малкия и среден бизнес, ще бъде отпор на опитите за вмешателство от страна на чужди емисари в управлението на България и ще бъде гарант за защитата на националните интереси.

Такъв патриотичен съюз няма да допусне превръщането и на следващото Народно събрание в поле на омраза, некомпетентност и подмяна на предизборни обещания. Както вече беше съобщено от кабинета на лидера на „Воля“ Веселин Марешки, предстои до дни ръководството да обсъди идеята и да излезе с официално решение“, посочват от „Воля“

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
3
 
8
 
! Отговори
на мен някакакъв преди 2 години
*** не ми е най-големия проблем в живота ,пенсионерите не мизерстват заради джендърите ,младите не бягат на запад заради джендърите-- да може и да ме дразнят с някакво парадиране ,ама истинския проблем е стандарта. Изведнъж у...мр...елит,,,,е .патриотари си намериха кауза ,само и само да се омъкнат вътре--до оня ден се обиждаха където се видят ,ама парата е над всичко и враг си намериха и искат да ни убедят ,че те щени спасят от страшните ***. Видяхме ви как се мазните на герб.
72
2
 
2
 
! Отговори
ПАТРИОТИТЕ БАЛЪЦИ преди 2 години
НЕЩО ПИШЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, АМА КОЙ ДА ЧЕТЕ
71
11
 
4
 
! Отговори
ВМРО преди 2 години
И още нещо последно, не виждате ли какви ги върши в момента радев? Уволнява без никакви мотиви по болшевишки дългогодишни кадри, при това го е срам дори да спомене " мотива корупция" за тази чистка! Това няма да остане ненаказано и от закона и от народа на 11. 07.! Вие едно правителство без фуражки не можете да направите, вашия слави е импотентен тип това е известно на целия ни народ, човек дето една жена не може да върже около себе си, едно дете не може да направи, това човек ли е?
70
18
 
7
 
! Отговори
ВМРО преди 2 години
Защо сте толкова нервни бе русофилчета- джендъро- протестърчета? Няма българин, който да не одобрява единението на патриотичния вот, обяснявам защо!Колкото повече патриоти има в НС, толкова то ще се различава от вашето психично 45 то " прайд събрание"! Ще има стабилно управление в полза на доходите и стандарта на българина, твърда ПРОБЪЛГАРСКА външна политика с нашите партньори от ЕС и НАТО, превъоръжаване на Бг. Армията, мачкане на битовата престъпност и т.н! Защо сте против това?
69
14
 
8
 
! Отговори
Успех преди 2 години
Леле какъв вой на чакали! Браво Марешки, това е верния път, но има и забележка: щом искате да сте в политиката, внимавайте с риториката! Не горете мостове, а ги градете! Ето, че дойде ден да се обедините и това е правилното решение, но щеше да е по-лесно, ако сте били по-внимателни в изказа си помежду ви! Знаете какво имам предвид. И Симеонов има да работи още върху политическата си култура! Иначе, заровете томахавките и работете за България! Успех!
68
5
 
11
 
! Отговори
попа преди 2 години
на тоя нали му лепнаха 4 годинки..що не е в панделата..
67
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Др. Магарешки се оказа истински мъжкар. Много разюздан тоя бе. Търчи ,вирнал ..знаме.
66
4
 
12
 
! Отговори
ПАТРИОТИТЕ БАЛЪЦИ преди 2 години
ВЛАСТТА ВИ ЗАМЪГЛИ МОЗЪЦИТЕ....ДА СЕ ЦЕПИТЕ ПРЕДИ ИЗБОРИ.....И ЧАЛГАРИТЕ ВИ ПРАСНАХА
65
4
 
9
 
! Отговори
ПАТРИОТИТЕ БАЛЪЦИ преди 2 години
ЩО ПОЗВОЛИХТЕ ЧАЛГАРИТЕ ДА ВИ....ТРЕСНАТ
64
4
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 2 години
Тъкмо се чудех дали да не гласувам за ВМРО, но Марешки ме отказа...
63
5
 
13
 
! Отговори
С това си преди 2 години
обединение,т.н. патрЕоти могат да ходят единствено и само до тоалетната пО-голяма или пО-малка нужда,за друго хич,ама хич не стават,колкото и да се ерчат или перчат,с техните измислени,фалшиви и ялови лозунги,призиви,апели или идеи!?!?!?Като започнеш от лидерите им и стигнеш до последният им член,който е гласувал за тях,всичките са все от един дол дренки-***,близачи,слагачи или подмазвачи на Баце!?!?!?За това,на последните избори народът ги отвя,като плява,от която нищо не става!!!
62
4
 
11
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
ВКС със сигурност ще ти потвърди присъдата , после ...абе тоя няма ли кой да го разследва за незаконния внос/износ за откраднатото ДДС за игричките му с некачествено гориво !?
61
3
 
4
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Не подценявайте формации като НФСБ, Воля и т.н. Имаш ли пари си фактор в политиката,а когато сватосаш парите си с другите дет имат пари за още повече пари, тогава преминаваш и чертата и си в Парламента. Така, че бъдещето ОП може и да е от 5-6 партии;))) а тук процент, а там половин и ще минат "Мутри вън", например. Това наличие вече ще даде повече перспектива пред ГЕРБ за съставяне на кабинет след това. В 45-тото НС това бе немислимо, но бе проиграно с лека ръка.
60
12
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 2 години
Атака победа!
59
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
vesko kvi apove im davate na tea novi poludivi kuku slugi, mnogo sa vulgarni, arogantni, agresivni, visokomerni...
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ти нали беше осъден ефективно на 4г.затвор
57
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДБ ги е страх от Гешев, защото той в момента разследва криминалната приватизация на Костов!
56
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще опаткат мутрите и дебь. Екстра
55
1
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Този намордник ли носи?Против бесни ковиди.о.ти може би?
54
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
08.03.2018Ще направим предложение за законопроект за забрана коалиции да участват в избори. Това каза на брифинг в парламента лидерът на "Воля" Веселин Марешки.Видя се, че самостоятелно партиите от Обединените патриоти нямат място в парламента. Ако нямат място в парламента, как така имат място в управлението на държавата? Вчера отново ни разиграват циркове - единият казва, че ще воюваме с Русия, другият му казва да се извини, заяви Марешки.