Хората искали зрелища от време на време, служебният кабинет им ги предлагал

Обществото обаче усещало лъжата
252
Хората искали зрелища от време на време, служебният кабинет им ги предлагал
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Не чух нито едно доказателство за бомбастичните твърдения на служебния кабинет от последните дни, които се ползват за медийна импровизация. Не знам дали българите ги интересуват замерянията с компромати. За тях са важни решенията за днешния, за утрешния ден - справяне с пандемията, със социалните предизвикателства, с икономическите предизвикателствата. Хората искат малко зрелища от време на време, служебният кабинет им ги предлага, но преди всичко се интересуват за хляба“. Това каза пред БНР Десислава Атанасова от ГЕРБ.

Още по темата

Тя подчерта, че хората усещат истината и лъжата и че демонизирането на ГЕРБ няма да им повлияе върху решението в изборния ден.

„Несериозно е в пазарна икономика министър да не знае основни неща. Ден преди да е някой в служебното правителство, министърът на икономиката си е позволил да изпрати в БНБ документи за смяна на Надзорния съвет на Българската банка за развитие. Това е скандално. Не е нужно да си завършил в Харвард, достатъчно е в Харманли, за да знаеш основни неща. Министърът не знае и какво е банкова тайна“, допълни Атанасова.

И коментира и друга актуална тема - тази с подслушванията и използването на СРС. В предаването „Неделя 150“ тя изрази мнение и за предстоящите избори:.

„ЦИК трябва да започне в динамика да взема своите решения за купуване на допълнителни машини, да направи кампания за гласуване с такива машини. Притесненията ни продължават да са свързани с дублирането на данните от разписките, които след всяко гласуване избирателят пуска в урната, и данните от протокола. За гаранция за честен вот трябва да има сравняване“, посочи Атанасова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съд за Лойко и хунтата му!!!
171
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От Разград съм.Не съм член на никоя партия.Нямам представа,гербаджиите в нашия град толкова ли са тъ.и,че за трети път,някои от тях,трябва да стане,за да седне Д.Атанасова в новия парламент. Глу.аци,тичат като кьорави,правят предизборни мероприятия,накрая тя заминава за София,а те горките си остават с желанието. АШКОЛСУН!
170
2
 
5
 
! Отговори
Данаилов преди 2 години
Деса дуловска,е тотално отхвърлена от съгражданите си отпреди 14-15-години.Избирателите от 19-МИР,очакват кукувицата да се завърне в гнездото си,за да я "от стрелят"окончателно и завинаги.
169
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Деса, известна сред състудентие си като "Умната" тръгнала да ръси "ум" на хора учили в университети, чийто годишен бюджет е по-голям от този на България. Само на Харвард е над 90 милиарда долара!"Успехите" на ГЕРБ са безпорни. Затова сме най-корумпираната и най-бедна държавата в ЕС, с нарастващ външен дълг и без шансове мизелния ни стату на държава скоро да се промени!
168
4
 
4
 
! Отговори
Деса Общата преди 2 години
Тази по-добре да мълчи, че само като си отвори устата и герб падат с 1 2 пункта
167
13
 
8
 
! Отговори
AZP преди 2 години
Радевото правителство не е назначено да осигури свободни и честни избори, а да сее непрекъснати раздори в обществото-да го манипулира с ежедневни и недоказани с нищо твърдения.Радев не веднъж до днес е нарушил конституцията, а БСП подкрепя и него , и правителството му. Това значи, че тази партия подкрепя безусловно нарушаването на основния закон и че е съгласна с пълзящата диктатура към която ни водят и те, и простака трифунов, и ИМВ!Бог да пази България от такива "демократи"! Хора, опомнете се!
166
6
 
14
 
! Отговори
читател преди 2 години
Трите гнома от ГЕРБ.
165
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
месокомбината вече не работи
164
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая ... С тоя диференциал ... пОНЕ 5 ДЪРВЕТА ЩЕ СА НУЖНИ ... ДА Я ОБЕСЯТ ЗА КРАКАТА ... И ОЩЕ 30 ЛЕНТИЧКИ ЗА ПОД НОСА ... ТАЯ СМЪРДИ ТА СЕ ТРАЕ ... ТАКА ЛИ НЕ РАЗБРА КАК ДА СЕ ПОДМИВА ...
163
13
 
19
 
! Отговори
bolbov преди 2 години
Зад банковата тайна се крият огромни герберски грабежи. ГЕРБ не само трябва да се изчегърка тази партийна банда трябва да бъде заличена физически и духовно от бита и съзнанието на ограбения народ.
162
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това "зрелища" ли са, ***, п'утко миризлива .. "Зрелище" е да те обесят за краката надолу ... Ходи си в Университета в Харманли и там гледай да на'е'беш някой д'ебил ... Искаме справедливост ... Буци при бай Ставри ... А ти ... при кака Пена ...
161
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората не искат зрелища, а някакво възстановяване на държавността .. А това, че ГЕРБ са превърнали държавата в помийна яма, която смърди повече и от Десислава Атанасова ... си е проблем на Д. Атанасова .... И тези т.нар. "зрелища" нищо не са ... Хората очакват много по-радикални мерки ... Това правителство е много "учтиво" според мен ... Искам да нахлуят с ДАНС в Премиерския курварник, както в Президенството ... После всички Гербери в затвора и през Специалния съд ... Справедливост
160
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде се крие главореза от ГЕРБ?
159
8
 
16
 
! Отговори
ББ преди 2 години
"зрелища"едни гроб активисти точещи европейски субсидии,финансирани по проекти,едри "бизнесмени"не произвеждащи и не продаващи нищо никъде,"под изпълнители"на обществени,демек ограбващи данъците ни,едни "държавници"отказали да гласуват актуализация на бюджета,водещи между личностни войни ни оставиха без пари,с ясното съзнание,че парламент може да няма дълго време...това е"зрелище" по гроб...в пандемия,срив на икономика...ви сервират..."зрелище"умишлено разбира се
158
6
 
16
 
! Отговори
ББ преди 2 години
какво безочие и безпомощност,"зрелище"беше наглото и отричащо Конституцията ни нахлуване на въоражени в Президентството,бойко опита да уплаши Народа ни като посегна на Институцията Символ на Държавата ни,излязохме още на следващият ден...това предизвика протестите...не божковци,зрелищно менда излъга НС и Божков си спести едни 700 мил. данъци...осъдена ли е?в Румъния щеше да лежи в затвора!владитУ пращаше чиновници да обслужват Божков да ни ограбва!в затвора ли е?в Румъния щеше да лежи,зрелища!
157
13
 
1
 
! Отговори
ДЕДО ПОРЧО преди 2 години
ДА ГО НАШИШИ ПИСАТЕЛЯ НА УЖАСИ РЕШКОВ ТА БЕЛКИМ МУ СЕ НАМЕСТИ АКЪЛА
156
9
 
7
 
! Отговори
ПФУ преди 2 години
КАЦАРЧЕВ КАК СЕ МЯТА КАТО РИБА НА СУХО ТОЗИ С КАРТОФЕНОТО ЛИЦЕ ЛЪЖЕ А ИМА И ДЕМЕНЦИЯ ДО ВЧЕРА БЕ ПРОТИВ МАСКИ ВАКСИНА А ДНЕС ПЕЕ ДРУГА ПЕСЕН ЕГА ТИ НАГЛЕЦА ВЪН НЕ СИ ЗА ТУКА НЕКАДЪРНО НИЩОЖЕСТВО
155
4
 
15
 
! Отговори
Дедо Гочо преди 2 години
Това каза пред БНР Десислава Атанасова от ГЕРБ първа приятелка на ***
154
12
 
8
 
! Отговори
МИГ преди 2 години
КОЛКО КРАТЪК Е ЖИВОТА А КОЛКО АЛЧНИ СА НАШИТЕ ВОЖДОВЕ КАТО ТОЧНЕШ ГАЛЕВА СМРАДЕФФФ РИСТО АТАНАСОВ ДЕБЕЛАНЧЕВА АМА ТО ИМА ОЩЕ И ВСЕ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ МАЙ ОТ БОКО ПО ДОБРО НЕМА
153
15
 
5
 
! Отговори
Римлянин преди 2 години
Отдавна хората са казали - хляб и... служебен кабинет на Радев !