ГЕРБ откри кампанията си, целта - да води България към по-добро

Митов: Откакто партията е създадена, винаги е побеждавала
413
ГЕРБ откри кампанията си, целта - да води България към по-добро
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ води България към по-добро, каквото и да ни обясняват. Знаете, че ние сме тези, които може да преодолеем разделението в българското общество, което в момента нашите опоненти непрекъснато подхранват. Знаете, че отмъстителността, реваншизмът и омразата се плащат скъпо от едно общество. Всички го знаем и затова всички сме събрали тук, за да не позволим на България да попадне в лапите на тези страсти. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов по време на откриването на предизборната кампания на коалиция ГЕРБ-СДС в София, предаде  БГНЕС.

В началото Митов се обърна към дошлите с победители и обясни, че, откакто партията е създадена, тя винаги е побеждавала.

„Откакто е основана ГЕРБ е била на всички парламентарни избори и пак ще бие. Нашата сила е в демокрацията. Не желаем да променяме народа си, а да му служим“, заяви Митов.

Той отговори и на въпроса защо е станал част от ГЕРБ.

„Защото съм европеец. И защото знам, че ГЕРБ е единственият гарант България да се развива като силна европейска държава. Второ – защото съм евроатлантик и знам, че тясното ни сътрудничество със САЩ е гарант за развитието на българската демокрация и за нашата сигурност. И трето – защото не желая да коленича пред червения прокремълски президент Румен Радев и не желая да харесвам Бойко Рашков. Българската десница е тук с ГЕРБ – СДС“, коментира зам.-председателят.

Митов призова всяко „У“, което симпатизантите извикаха срещу Радев и Рашков, да го превърнат в поне 100 гласа на изборите.

Той подчерта, че е убеден в победата на ГЕРБ-СДС, защото те служат на българския народ и няма да се опитват да го променят по собствените си идеологически калъпи и да го вкарват в идеологическа кошара, където хората да стоят мирни, тихи, кротки и благодарни, което се опитват да направят опонентите им.

„Нашата сила е и в свършената работа. В това което сме направили до момента. Непрекъснато чуваме нашите опоненти да се упражняват в реторика и в майсторство по манипулации, водят всякакви клеветнически кампании, занимават се с обяснения за светлото бъдеще. Когато обаче дойде време за работа всички се изпокриват. Същите тези майстори вдигат ръце и се отказват да вършат каквото и да било, защото да се работи е трудно, защото когато работиш може и да сбъркаш“, каза още той и увери, че те не се страхуват от работа и ще продължат да работят за благото на българските граждани през инвестиции в инфраструктурата и регионалното развитие, образованието, здравеопазването, социалните мерки.

„Ще продължаваме да развиваме както спортните, така и културните съоръжения, така и религиозните храмове“, посочи той и добави, че тези които не могат да свършат работа непрекъснато се оправдават и твърдят, че средата, хората и демокрацията им пречат.

Митов коментира, че желанието на опонентите им да убеждават обществото, че ГЕРБ-СДС ги няма, че ще трябва да ги изчегъртат и че са никой.

„Наричат близо милион избиратели никой, а на това безобразие как се отговаря? Отговаря се със слагане на ред в хаос и се отговаря с поредната победа“, заяви Митов и добави, че партията им представлява работещите и нормални хора, които и на тези избори ще гласуват за тях.

Драгомир Младенов от младежката организация на ГЕРБ, каза, че неоспоримият принос на партията е възстановяване и реновиране на храмове, което преди 5 години го е убедило да стане част от нея.

„Нашата партия е най-голямата защото успява да ни пази от леви или десни крайности. Ние наистина успяваме да бъдем умерени и в центъра, точно затова сме в коалиция със СДС“, коментира той и сподели, че в момента обществото е много разделено.

Той добави, че, ако бъде избран за народен представител, ще гради мостове, ще работи за повече диалог и за никаква омраза, защото според него само това е пътят.

След него на сцената се качиха младите надежди на партията, част от които са получили образование в чужбина. Те казаха защо са в ГЕРБ и какви са целите им. Общото между всички е, че вярват в идеалите на ГЕРБ-СДС и, че могат да спомогнат за по-доброто бъдеще на страната ни и да я изведат на мястото, което България заслужава в световен мащаб.


413
Още по темата: кампанияСДСГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
372
2
 
4
 
! Отговори
герб са зло преди 1 месец
герб са зло и трябва да бъдат закопани
371
2
 
4
 
! Отговори
До 368 Христо Христо преди 1 месец
Не смесвай ЕС и агресивната терористична организация маша на САЩ НАТО. Между другото се чувствам супер в немско и ще гласувам за Божков (Българско лято). Мразя ви
370
0
 
0
 
! Отговори
:( преди 1 месец
Ход с пешките - една крачка напред.А КОЙ стои от зад?
369
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
целта - да води България към по-добро. Да бе видяхме. По-добро ама за кого. За върхушкана на ГЕРБ милиарди от проекти без обществени и с обществани поръчки, а за народа 50лв. към пенсиите до изборите. И то тези пари са от заеми дето ние ще ги връщаме. Останалите да ходят да берат ягоди в Англия, ма то сега май и там не може.За съжаление няма да има възмездие, ще си харчат краденото спокойно.
368
6
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
България ЩЕ излезе от ес и нато. Скоро.
367
3
 
5
 
! Отговори
хм преди 1 месец
До Анонимен 362Така е, 13 години гласуват за еднокнижника и не си научиха урока. Интелект под морското равнище даже, не нула.
366
6
 
17
 
! Отговори
герб са крадци преди 1 месец
ГЕРБ са крадци - нещо което разбраха даже тия в махалите. Заминават на бokлykа
365
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ББ става за падар на някое лозе или за оператор на фадрома.
364
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гърбави тролчета заминавате си заедно с вашия главатар бабуна за такива примитиви няма място в днешно време.
363
5
 
7
 
! Отговори
от немско преди 1 месец
Чувствам се супер в немско и сега пак ще гласувам за Божков и "българско лято". Мразя ви.
362
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Герб не може да спечели срещу пpocтотията и чалгата... Твърде много са в България хората с интелект под критичния минимум...
361
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи още по надолу в списъците като по-бедни, най-бедни, българи! Съд и затвор липсват!
360
6
 
21
 
! Отговори
Цола Драгойчева преди 1 месец
До Христо Христов /Ристьо, баба, хапчетата, хапчетата...
359
29
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Борисов има само една опция: посипва си публично главата с пепел и се извинява на българския народ за предателството на българските национални интереси и службата си на брюксел и вашингтон, връща откраднатото и се среща с Виденов, обещавайки да му служи... и правят стабилно правителство в името на независима България, вън от ес и нато.
358
26
 
16
 
! Отговори
11 години стигат преди 1 месец
Песните от 89 дето пяхме против БКП са странно и иронично актуални днес по повод изритването на ГЕРБ-СДС - "11 години стигат, времето е наше" , "Развод ми дай", "Това е вече края на дългата измислица че сме живели в рая на всички времена" , "Герберизмът си отива" , "Аз не съм герберист, аз съм просто човек" , "Последен валс"
357
23
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя, с аграрната физиономия и аграрното образование, Румен Христов що се не скрие с мазната си физиономия, жадна за власт и пари.
356
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма ли да поздравите Бойко Борисов за рождения му ден?
355
23
 
15
 
! Отговори
Един анонимник преди 1 месец
Не съм виждал по *** партия от ГЕРБ.
354
26
 
40
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 1 месец
Борисов наистина е уникален лидер! Толкова години да държи Позитанските "социални" милионери далеч от държавната ясла, това си е рекорд в нашата история! Такова плюене и заливане с помия, направо са му като комплимент!
353
25
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Връщайте парите!!!