Радев ще проведе консултации с парламентарните групи утре

Президентът ще ги проведе в един ден
Обновена: 22 юли 2021 11:22 | 22 юли 2021 11:05, Анисия Иванова
17
Радев ще проведе консултации с парламентарните групи утре
Снимка: Bulgaria ON AIR

В съответствие с Конституцията - чл. 99, ал. 1, президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарните групи в 46-ото Народно събрание, преди да връчи мандат за съставяне на правителство на посочения кандидат за министър-председател от най-голямата от тях, съобщиха от прессекретариата на Президентството.

Още по темата

Предвидените в Конституцията консултации с парламентарните групи ще се проведат в президентската институция утре, 23 юли.

От 09.00 часа – с представители на парламентарната група на „Има такъв народ“;
От 10.15 часа – с представители на парламентарната група на ГЕРБ-СДС;
От 11.30 часа – с представители на парламентарната група на "БСП за България";
От 13.30 часа – с представители на парламентарната група на „Демократична България“;
От 14.45 часа – с представители на парламентарната група на „Движение за права и свободи“;
От 16.00 часа – с представители на парламентарната група на „Изправи се БГ! Ние идваме!“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
До мочката (№7) преди 2 години
Хкрементче, успокой нервата, да не фанеш инсулт или инфаркт! За дребни парици се стараеш, бедняко! Ами за написаното от теб ако те подпука една истинска, каквато нямаме, прокуратура, ще ти отеснее покрай шийката! Клевети, лъжи, точно опит за подкопаване на държавността, служба на разни държави и още каквото се сетиш! Спи спокойно, още не сме променили *** (!) ни съдебна система! Но и това ще стане, бъди сигурен и си пази *** от сега!
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Престарял емигрант....Стой си, където си, предал си Родината за шепа евросребърници! Нямаш право (морално, ако знаеш какво е морал) да се бъркаш в нашите, български дела. А с Русия ние трябва час по-скоро да възстановим добрите отношения! Престанете да ни плашите с Русия, треперете си сами и гледайте да не изкарате мечока от бърлогата!
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трoловете на мутрите са бесни, че президента Радев действа според Конституцията. Как им се иска на мутрите още да сама власт и да крадат, крадат, крадат още милиарди към досега откраднатите.
10
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега Радев нещо не бърза,не като предното НС.Що така?
9
4
 
4
 
! Отговори
Рашков мълчи преди 2 години
Радев да обясни какво е наказанието на арестуваният му приятел от детство за купуването на гласовее в родното Славяново Харманлийско.
8
4
 
2
 
! Отговори
Престарял емигрант преди 2 години
За последно се включвам,за да ви предупредя. От 1986г. съм в чужбина. Пазете се от РАДЕВ.Той е в основата на всичко заедно с БКП-БСП. Избирайте какво ще правите.Иначе по план България ще завие към Москва.Този президент е по-опасен от ИТН, ГЕРБ и останалите партии.Ще нанесе големи щети на Р. България.
7
4
 
7
 
! Отговори
ти да видиш преди 2 години
фигуранто утре ше работи :)
6
4
 
11
 
! Отговори
моч преди 2 години
ДОЛУ ХУНТАТА НА ФИГУРАНТА И ПОБЕСНЕЛИТЕ БОЛШЕВИШКИ КОПОИ !!!!!!ОБВИНЕНИЯ И СЪД ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПРЕВРАТ , ГАЗЕНЕ НА КОНСТИТУЦИЯ И ЗАКОНИ , РУШЕНЕ НА НЕЗАВИСИМИТЕ ИНСТИТУЦИИ И ПОДКОПАВАНЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ УСТОИ , ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА - ШПИОНАЖ И ДИВЕРСИИ В ПОЛЗА НА КРЕМЪЛ !!!
5
3
 
7
 
! Отговори
Един от митинга преди 2 години
*** връщай си копоите от зградата на ВСС , идват избори и ще те спукат .Сега е момента да си завреш егото някъде на тъмно място! Зимата ще ти се види сметката ***!
4
6
 
13
 
! Отговори
ПУБЛИЧНА ВАКСИНАЦИЯ! преди 2 години
НА РУМЕН РАДЕВ..!!....... ДАЙ ЛИЧЕН ПРИМЕР, РАДЕВ - ВАКСИНИРАЙ СЕ ПУБЛИЧНО..!!СТОП НА ЛИЦЕМЕРИЕТО..!!.......
3
7
 
9
 
! Отговори
Милост преди 2 години
Радев, ти си военен. С режим и в добра форма. Смили се над чалгаджиите и над нас и ги остави да се наспят. Представям си на какво ще прилича Тошко утре рано в 9. Че най-вероятно ще го покажат и на живо. Сънливото джудже злобно.
2
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде Рундьооо стига се прави на интересен на есен те измитаме и тебе.
1
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има си хас. Ще ги събере и ще им обяснява как трябвало да си върнем държавата. От кого ще си я връща? От българския народ и ще я даде пак на комунисти и русофили и на хората на Путин. Нали затова се чекнеше една година. А Путин ще му прехвърли нам си колко милиота у някоя западна банка. Да не гладува. Путин това вече го направи със сума западни политици.