Властта говори открито, на живо пред микрофона Кирил Петков

Министърът на икономиката в откровен разговор с медии и граждани
Обновена: 23 юли 2021 10:03 | 23 юли 2021 08:27, Александър Попов
90

Министърът на икономиката Кирил Петков първи застава зад микрофона в рубриката на Министерския съвет "Властта говори! Открито". В нея членове на правителството ще отговарят на въпроси на граждани и медии, зададени по време на излъчването или предварително на фейсбук страницата на Министерския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: Кирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
1
 
! Отговори
Ай Ве преди 2 години
Кирчо не е ангел, камо ли да споменавал божието име заради него
80
2
 
1
 
! Отговори
До Доцента преди 2 години
34-те милиона за завода за електромобили на Домусчиеви пак народът ще ги плаща. Малкият Кирчо е слуга на батко си Кирил Д., затова се пазари, че ще остане в новото правителство само, ако има свобода на действие, т.е ако може да разпределя баницата, както му наредят някои олигарси.Като е успешен бизнесмен на шоколади Casa Kakau и пробиотици защо не си гледа бизнеса? Или държавният бизнес е по-доходоносен?
79
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква власт е тоя шуушляк Киро Язовири ве журналята. Поне дипломата му да не беше фалшива. Ама то пък иначе какъв комунист щеше да е, ако не излъже!? Пък да не казвам, че и ни е подчинен. Ако имаше и малко мозък в червената си празна кратуна, нямаше да ходи да се излага да точи локвите за едното селфи...ама уви!
78
1
 
3
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
ВЛАСТТА????? КОЯ ВЛАСТ, БЕ? ТАЯ ДЕТО ВИ ДАДЕ РУМЕН РАДЕВ ЛИ, НА НЕИЗБИРАНИТЕ??? ВЛАСТ СЕ ДАВА ОТ НАРОДА, НЕ ОТ РУМЕН РАДЕВ.
77
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много злобни коментари бе! И господ да слезе, няма да го одобрите! То най-лесно е да се киби.чи отстрани и да се плюе!!
76
4
 
4
 
! Отговори
Доцента преди 2 години
Ами ще излезе и ще говори открито, разбира се. Бил е министър 2 месеца. Няма никакви неудобни въпроси, които могат да му се зададат. Да беше управлявал цял мандат и да беше делил пари между болни, бедни и гладни та сега да го препотят малко от въпроси. Той не е носил никаква отговорност. На какви въпроси ще отговаря? Как е времето навън ли?
75
0
 
3
 
! Отговори
Я па Я преди 2 години
До БГ Обърнете внимание на пунктуацията ,не разбирайте ,че властта ще говори открито ! ВЛАСТТВ ГОВОРИ!-ТОВА Е.... ОТКРИТО Е ЖУРНАЛИСТИЧЕСКОТО ОТКРИТИЕ10180
74
1
 
5
 
! Отговори
БГ преди 2 години
Оправете си заглавието. ДПС никога не говори открито, а винаги действа подмолно.
73
4
 
3
 
! Отговори
мимоходом преди 2 години
Наложих си да прочета коментарите. Толкова много *** отия, цинизъм и наглост четях преди в един друг сайт, който отдавна спрях да посещавам. И тези елементарни коментари са писани от хора, които вероятно не са прочели и една книга в живота си и са с толкова ограничен кръгозор и беден речник, че не само не го осъзнават, но и се гордеят със себе си. Даааа, наистина нивото е паднало много ниско, за съжаление.
72
3
 
4
 
! Отговори
бай Пешо преди 2 години
Сега държавата се ръководи от ***, Пульо и Атанас (двамата от Харвард и оня от Виена)..
71
3
 
5
 
! Отговори
Плосък Гербер преди 2 години
Не ли си тулупа да говори като каруцар и да обижда граждани. На тролята много им харесва така да ги третират
70
6
 
6
 
! Отговори
Генади преди 2 години
Тоя сигурно е завършил марсианския Харвард :) Толкова много недомислици рядко могат да се чуят от министър!
69
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този човек ще бъде министър-председател един ден
68
11
 
10
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Какво го обсъждате Киро?!? Тоя човек ако беше успешен бизнесмен, щеше ли да си зареже бизнеса и да се разхожда по заводи за ел. колела! Да сте чули в друга държава успели бизнесмени да стават министри?!?! Само в БГ се пробутва тая мантра!Ще си зарежи бизнеса за 4000лв заплата!Глупости!Мъчи се да продава сушено кисело мляко в капсули на америкаците и това било успешен бизнес!Пил съм му "уникалните пробиотици" - нула ефект!!!
67
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 70, И Гешев се оказа без ценз, но е главен прокурор. Колкото да си министър не се изисква задължително диплома от Харвард, може и от наш ВУЗ. Но виж при Гешев нещата са други. Диплома без номер и издадена 1994г. а само на завършилите 1989-1990г. се е присъждала гражданска специалност право. Но прокурор без специалност право ?!?!
66
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев не може да иска заверка, но ВАС да. Всъщност ВАС може по служебен път да направи запитване до Харвард. Но честно, не разбирам защо Киро не го направи, щом дипломата му е истинска. Като министър ще му предвиждат молбата мълниеносно в МОН на САЩ. От там слагат апостил и я пращат до МВН у нас. Може по дипломатически път да стане за 20 дни. Ако е истинска разбира се.
65
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро без Харвард има ли въобще висше? Питам, защото ако няма и няма легализирана диплома от САЩ той не може да заема поста министър! ВАС е длъженхда се произнесе по казуса.
64
6
 
11
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Дипломата на Киро кенаря е фалшива - не е легализирана !Гешев веднага да да иска заверка от СрАЩ !
63
3
 
8
 
! Отговори
Do 61 преди 2 години
"Властта говори. Открито!" Е официалното заглавие на това представление в страницата на министерски съвет!!! По голяма подигравка с хората не съм виждал!!! МС, държавни слъжители да се самооопределят като ВЛАСТТА!!! Това показва манталитет от преди 1989г!!!!!
62
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 64 "Мисирките се престараха!!!Удобни въпроси с нагласени отговори" Кирето е толкова ***, че дори и така без да иска издаде, че ГЕРБ са свършили чудесна работа в икономиката на България през управлението си: производство, инвестиции, ниска безработица, добри държавни финанси. Останалото беше обичайните общи приказки без да каже нищо и дежурните обещания и ... Харвард, Харвард. Явно от ДС така са го инструктирали, че шаранчетата на това кълват сега :)))))))