От ГЕРБ: Очевидно Радев не желае да има редовно правителство

Според Десислава Атанасова е можело мандатът да бъде даден на друга партия
26 авг 2021 17:45, Красимир Ангелов
95
От ГЕРБ: Очевидно Радев не желае да има редовно правителство
Снимка: БГНЕС

"Съвсем закономерно е г-н Радев да връчи третия мандат на БСП, все пак Корнелия Нинова го договори с външни сили и други генерали. Освен това преди 5 години почти Илияна Йотова го заплаши, че всяка стъпка срещу БСП ще му струва скъпо".

Още по темата
Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова пред медиите в парламента, след като стана ясно, че левицата ще получи утре третия проучвателен мандат за съставяне на правителство, съобщава БГНЕС.

"Очевидно е и друго, че господин Радев не желае да има редовно правителство. Той изглежда само прави сметки за своите избори, своята кампания и това предполагам желае действието на служебен кабинет, без парламент. Иначе не мога да си обясня по друг начин, въпреки заявките на всички останали т.нар. протестни партии, че няма да подкрепят кабинет на БСП, мандатът да се връчва именно на тях", коментира още Атанасова.

Според нея, ако президентът е искал да се постигне консенсус и съгласие, то е можел да посочи друга парламентарна група за третия мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
3
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Прожекторпрожекторче...смех...нали вторият го даде на госпожата...да бе направила,Президента спазва Конституцията...за разлика от гроб...оплаквачките...а пак зовете да ме...блокират...
68
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ умре отдавна!-:)) Това че сте в парламента още,не значи НИЩО ВЕЧЕ!!!
67
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ние Дуловско Десе,не се и сещам как попадна в тази "партия".Продължвате и продължавате,да ни напомняте за себе си! -:(( На какво се надявате бе Гербери? Колкото и да е сложна Политическата обстановка,при нови избори,нали НЕ СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ ЩЕ ХУКНЕМ ПРЕЗ ГЛАВА ПАК ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА МУТРАТА ВИ И Вас?-:)) Нещата се промениха Десо!Българина имаше време да размисли! Ще сме без правителство,колкото време е нужно! Но ГЕРБЕРСКО такова,НЯМА ДА ПРИЕМЕМ И ДОПУСНЕМ ВЕЧЕ!!!-:)))ВЪРВИМ САМО НАПРЕД ВЕЧЕ!!
66
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е тая Дескаа ...много си ме кефи
65
5
 
8
 
! Отговори
VASIL ASENOV преди 2 години
MNOGO SI MAZNA MNOGO
64
3
 
10
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Всички вие отядени нагли и безскрупулни индивиди,които ни откраднахте парите,разсипахте морала и взимате по 10 000 лв.заплата за нищоправене и лъжи.....
63
3
 
11
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Очевидно всичките вие скоро ще ядете дървото.
62
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кобрата...то народа май народа желае ,не че Радев не иска )питай слави кви ги върши,и колко много милиони заминават от държавната пара
61
4
 
4
 
! Отговори
Смрадев сеос ра.. преди 2 години
Освен него ,вече всички видяха , че неговите тротоарни лигльовци са напълно импотентни за работа !Търси си нов играч по думите на А.Лайчев...!
60
10
 
7
 
! Отговори
Защо Деси Дуловска преди 2 години
До Никога вече ГЕРП - не ви харесва ? Защото е инелигентна,разумна,красива и се изразява вещо,с познания ,не е злобна? На всичкото одгоре е елегантна,красива,образована , защото от ГЕРБ са всички с разум и познания ???Изказът им е интелигентен,не е злобен...Не можете да се сравнявате с тях ! Затова не можете да й простите ДОСТОИНСТВАТА....
59
3
 
10
 
! Отговори
izh преди 2 години
Сладко му е да плюска от бюджета, дето друг го пълни. Когато народа поогладнее след очакваните финансови фокуси на червения бизнес, ще има избор комунистически доходи или глад. Класика
58
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
президентът за 2-ри път настъпва мотиката БСП. отива се на трети парламентарни избори. видя се , че протестърите и комунистите на нина нищо не могат да измътят
57
18
 
13
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 години
ГЕРБерската МЕСАЛИНА !!!!
56
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
нали получихте мандата за сътавяне на правителство бе свинчета,защо несъставихте правителство
55
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СмРАДЕВ , ЗАЕ"А УЛИЧНИТЕ МИШОЦИ И ПЛЪШОЦИ...И СИ ТЪРСИ ВЕРНА ПАРТИЯ , ДА ГО СЛУША И МУ ИЗПЪЛНЯВА ЗАПОВЕДИТЕ!...КАКА ВИ КОРНИ , МИНАВА КЪМ КИРЕ-КАНАДЕЦО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ...В КОАЛИЦИЯ!--БЪЛГАРИЯ СЕ "ПУТИНИЗИРА"!
54
12
 
16
 
! Отговори
Т.Шак преди 2 години
Абе то е ясно, че отиваме на избори, на когото и да даде Радев мандата, но пРезидентът е последователен и отново направи реверанс към БСП. Разбирам го - на негово място и аз така бих постъпил ако след два месеца ще се явявам на избори и искам подкрепата на червения електорат. Лошо няма. ;-) Ами трая кухавелка Деса какво ми се пъне? Полека, да не се изпусне!
53
11
 
17
 
! Отговори
българин преди 2 години
Тая кикимора докога ще ни я показвате ??!
52
9
 
15
 
! Отговори
Шефа преди 2 години
Каква лъжлива уста , като на адвокат на мафията!
51
4
 
10
 
! Отговори
Няма ли кой преди 2 години
да ви прати в голямата къща при Спиро и във Сливен ,иначе всеки ден да дават боя под колоните пак няма да млъкнете ,таки ва сте алчни и лицемерни и гладни..
50
9
 
16
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Тая вместо да дои оФците герберастки...За друго става ле?!