Ето кои ще са министрите във втория служебен кабинет на Румен Радев

Има три нови лица, Кирил Петков няма да е част от кабинета
Обновена: 16 сеп 2021 14:55 | 16 сеп 2021 07:55, Нели Христова
116
Ето кои ще са министрите във втория служебен кабинет на Румен Радев
Снимка: БГНЕС

Трима нови министри има в новия служебен кабинет, който президентът Румен Радев представя днес в 9.00 часа. Съставът на кабинета става ясен от Указ на президента, публикуван в извънредния брой на Държавен вестник днес.

Ето пълния състав на новия кабинет:

Стефан Янев - служебен министър-председател на Република България;

Гълъб Донев - служебен заместник министър-председател по икономическите и социалните политики и служебен министър на труда и социалната политика;

Бойко Рашков - служебен заместник министър-председател по обществен ред и сигурност и служебен министър на вътрешните работи;

Атанас Пеканов - служебен заместник министър-председател по управление на

европейските средства;

Валери Белчев - служебен министър на финансите;

Георги Панайотов - служебен министър на отбраната;

Стойчо Кацаров - служебен министър на здравеопазването;

Виолета Комитова - служебен министър на регионалното развитие и благоустройството;

Николай Денков - служебен министър на образованието и науката;

Светлан Стоев - служебен министър на външните работи;

Янаки Стоилов - служебен министър на правосъдието;

Велислав Минеков - служебен министър на културата;

Асен Личев - служебен министър на околната среда и водите;

Христо Бозуков - служебен министър на земеделието, храните и горите;

Христо Алексиев - служебен министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията;

Даниела Везиева - служебен министър на икономиката;

Андрей Живков - служебен министър на енергетиката;

Стела Балтова - служебен министър на туризма;

Андрей Кузманов - служебен министър на младежта и спорта.

С Указа на президента се прекратяват и правомощията на служебното правителство, назначено с указ № 129 от 10 май 2021 г.


116
Още от Политика
За първи път в историята ни: Служебен кабинет предава властта на служебен кабинет
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
3
 
1
 
! Отговори
Кали преди 4 седмици
калинка до служебен бръмбар.Вместо да ги смени половината некадърници Фигурантинът ги награждава.За 3 месеца служебно нищо не са построили.Блокираха пътя Перник-София, магистрала Хемус, скоростен път Враца- Ботевград. Божурище - Златуша.Който иска да пътува да ходи пеш.
98
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До baba ygaТе не са спирали да плюят по другите. А най-видният измежду тях продължава да се изявява с назидателен тон и с намусена и сърдита физиономия по медиите - зер без него нищо не може да стане. Абе още малко и Жипката ще е мираж в мокрите му сънища.
97
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Оставка мутро фигурантска
96
8
 
11
 
! Отговори
bunak преди 4 седмици
абе хора не виждате ли,че тоя радев не е добре сглавния мозък.трябва на изборите да бъде изхвърлен.че ще ни доведе до глад и мизерия.
95
5
 
9
 
! Отговори
baba yga преди 4 седмици
комунистите се активизират-хора бдете.
94
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
пак ли кацаров бе неговата......
93
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Анонимен Това ли са ти представите за политика?? Според тебе държавата трябва да се управлява само от партия която спечели над 50% от гласовете? Нищо чудно че ни натресохте чалгаря. С такава политическа култура не сме за опашката на ЕС, а за опашката на Евразия.
92
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
да разкажеме играта на таз държава дружно а след нас който иска да оправя и да гърби
91
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
БКП до дупка..
90
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
на емиграция отива работата
89
35
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ако Бойко Борисов имаше министър на вътрешните работи като Бойко Рашков България щеше да има ясен план за действия, стабилност и безупречна репутация сред хората. Всичко трябва да става навреме. Закъсняхте с 30 год. и съответно се забава просперитета, законността и сигурността. Всичко
88
20
 
21
 
! Отговори
you преди 4 седмици
До До уоuНекадърните назначени от некадърния ни президент какво сториха ***?
87
21
 
15
 
! Отговори
you преди 4 седмици
До До уоuТова няма да има значение когато ББ се върне на власт ***.
86
4
 
14
 
! Отговори
Най-много преди 4 седмици
ме кефи Даниелка Везиева!Тая беше зам.-министър на икономиката, на Божо Лукарския заместничка в едно от правителствата на Баце.Бе ****а му стара, едни и същи гьонс-сурати се у властта се въртят. Дали в Харвард, дали в Харманли - все за министри са учили!А тая, Везиевата, преди да стане лукарската завестничка е била счетоводител в инспекторат по образованието, май в Русе, но може и да бъркам. Много е зле, обратното на острото е, но пък слушка и обича да се снима. От лични наблюдения го казвам.
85
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
доста служебни правителства ще се завъртят едно след друго, свиквайте. и друг да изберат за президент, нито една партия няма да постигне мнозинство за собствено правителство. на българинът му е преляла чашата и този път вече е категорично. ние уверено вървим към президенстка република, досегашните доказаха, че с коалиции и подобни парламенти не става.
84
16
 
16
 
! Отговори
До 79 преди 4 седмици
".ругаха 1 месец, че финансовия министър бил с двойно гражданство; че бил юпи и какво като завършил харвард; сега защо го нямало в правителството? а " Че кои са ругали Кирил Петков и Асен Василев? Не е ли калинките проститутки и герб троловете? Нормален човек не би казал лоша дума против тези образовани, почтени и кадърни млади мъже, които все пак са били министри в предишното служебно Правителство на Президента Румен Радев
83
24
 
12
 
! Отговори
НИКОГА ГЕРБ преди 4 седмици
Новото Служебно Правителство да върши същата работа! Кирил Петков и Асен Василев - да бъдат министри в Новото постоянно Правителство след изборите през есента на 14 Ноември! Второ, т.нар медии в България са профеминизирани и няма как тези ппрофеминизирани проститутки журналист - ки да подкрепят мъже в управлението! Медиите нападнаха качествени за Българското управление мъже като Кирил Петков и Асен Василев.
82
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
'масовите протести' си бяха баш изкарани работници от техните шефове. които са взели 80, че и 100% парите за пътища напред, а някак си нямат за заплати. да не би министърът да наема бачкатори по шосетата? ами държавните болници, в които също са крали милиони? просто у нас ВСЯКО правителство (не само герб) има гадния навик да изхарчи всичко преди избори и да остави дългове на следващите, за да може после да критикува. затова държавата ни е зациклила от 30 години
81
19
 
8
 
! Отговори
НИКОГА ГЕРБ преди 4 седмици
Новото Служебно Правителство да върши същата работа! Кирил Петков и Асен Василев - да бъдат министри в Новото постоянно Правителство след изборите през есента на 14 Ноември! Второ, т.нар медии в България са профеминизирани и няма как тези ппрофеминизирани проститутки журналист - ли да подкрепят мъже в управлението! Медиите нападнаха качествени за Българското управление мъже като Кирил Петков и Асен Василев.
80
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Е добре поне че Асенчо от Лондон няма да е вече министър. Тоя гледа хората като варненска мутра държавна поръчка за бетон :))) Аве много лошо гледа хората тоя ве .