Продължаваме промяната обявяват вижданията си за правителство

Свикват пресконференция
7 окт 2022 07:32, Росен Стойчев
109
Продължаваме промяната обявяват вижданията си за правителство
Снимка: БГНЕС

След като преди три дни от партия ГЕРБ обявиха, че създават контактна група за преговори за кабинет, днес предстои коментар по темата от втората политическа сила след изборите на 2 октомври.

Още по темата
От "Продължаваме промяната" ще оповестят на пресконференция от 11 ч. днес вижданията си за съставяне на управленска коалиция.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви във вторник, че начело на контактната група за водене на преговори с останалите шест партии, които влизат в парламента, застават Соломон Паси и Росен Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
2
 
2
 
! Отговори
Иван радоев преди 1 година
Простия Киро и Кокора могат да се коалират само с обитателите на пазарджишкия затвор
87
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На ГЕРБ сега ще им е по-трудно да крадът, царството им свърши , много партии влязоха в парламента и ще им дишат зад вратът ! Но коалират ли се с ДПС , майка ни жална !
86
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петков на амфетамини!
85
6
 
9
 
! Отговори
Абе преди 1 година
Да ви имам кривогледите виждания!
84
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 83 Това е неморално , нередно . Защо да го правят , нали на ПП ще се връчи втория мандат . А ако останалите партии се обединят в една група , няма ли те да са първи на опашката
83
6
 
2
 
! Отговори
Зет преди 1 година
За сега е ясно че две партии не са получили пари от тези 300мил.помощ на Путин за които се говори ,Вероятно и БсП не защото напоследък стана непослушна.Който и да състави правителство без тях ще трябва да се съобразява със ,,Спонсорството,,И води не дотам независима политика.Добре е че Путин губи войната икономически фалира и ще ръси много по малко парици.Та Кирчо и ,,Кокорчо,,Са си патриоти и водят независима свързана с Европа политика.Най доброто място за живеене е Европа и ние сме там.
82
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма как да няма Кокорчо Виждания и да ги казва на Кирчо! Що мислите се кокори така?!
81
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво следва сега. Първо, трябва да се обявят кои са депутати. После се свиква парламента. Заклеват се като депутати. Формират се парламентарни групи и примерно ПП и ДБ може да формират една обща група и като най-многобройна група, президента ще връчи на тях първия мандат за съставяне на правителство разбира се след консултация със всички парламентарни групи
80
2
 
5
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 1 година
Щом начело е човека взел дейно участие за нарязването на Р-400 и селянина русофоб то няма просто какво да се коментира повече. Всички ги знаете какво представляват. Единния залавян многократно във военни бази в България поне три пъти и зад граница още поне един път - случайност. Сигурен съм, че на всеки му се е случвало да го заловят на територията на военна база поне два три пъти, но той не е шпионин, готвача на руското посолство сигурно е!
79
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 76...Слави не е на Радев.Но Слави Трифонов,Възраждане,Радев,Бойко Борисов, зад когото е Доган. Имат общ център.И той се нарича Кремъл.
78
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РАДЕВ ИНСТАЛИРАН ОТ РЕШЕТНИКОВ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА! НАЗНАЧИ НЕКАДЪРНИЦИ! СЕГА БЯГА ОТ ОТГОВОРНОСТ! НОООО ЩЕ ИЗПОЛЗВА ВРЕМЕТО ДА ЗАКУПИ ГРИПЕНИТЕ!МНОГО ДОЛТА Г А Д И Н А !СЕГА ИСКА ДА СТОИ ОТ СТРАНИ И ПАК ДА КАКАНИЖЕ КРИТИКИ! НЕКА ДА УПРАВЛЯВА! ДА ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА ЗА ДА ВИДИМ ОЩЕ ЕДИН ПЪТ КАКВО МОГАТ КОМУНИСТИТЕ! И ДА НЕЗОБРАВЯ ДА ДОКАЖЕ КОРУПЦИЯТА НА ГЕРБ!ЧАКАМЕ ВТОРА ГОДИНА!КЪДЕ СА СДЕЛКИТЕ И КОЙ Е КОРУМПИРАН!ДА *** СЕ ОКАЖЕ НЕЩО С ГРИПЕНИТЕ!И КАКВО СТАВА С МАГИСТРАЛИТЕ?НИЩО НЕ СЕ ДОКАЗВА!
77
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РАДЕВ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА КАКТО И ВВС!СЕГА ПРИЗОВАВА ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО ЗАЩОТО ИДВАТ СМЕТКИТЕ ЗА ПАРНО!ЗАЩОТО ИНФЛАЦИЯТА ГАЛОПИРА/прочетете брошури на магазини и всички цени вървят с бясна скорост/ ПОД ПРОЗОРЦИТЕ на КОГО ЩЕ БЕСНЕЯТ ТЪЛПИТЕ НА НЕДОВОЛНИТЕ ИСТИНСКИ НЕДОВОЛНИТЕ А НЕ ПЛАТЕНИТЕ ОТ ЧЕРЕПА СЪС СКЪПИТЕ ЯЙЦА ОТ ПЪТПЪДЦИ!
76
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
много неприятни и крадливи
75
3
 
18
 
! Отговори
Мъдреца преди 1 година
Трима агенти от тоталитарната и репресивна Дс служба имаше в Итн на Слави, а именно министър Гроздан Караджов, енергийния експерт Хиновски и Радулов Мвр. А главния стратег на президента е агента от Дс Александър Маринов с псевдонима майстора. Направете си извода, кой дърпа конците на задкулисието и цялата власт в България.
74
6
 
19
 
! Отговори
Мъдреца преди 1 година
Първия които почна да плюе по редовното правителство бе президента Радев Решетников, а после неговото протеже Слави Трифонов и Итн започнаха с номерата и накрая Итн си изтеглих министрите, а депутатите им се отказаха от подкрепата на правителството. Партийте Итн и ПП са президентски проекти. Както и новия проект със участието на Стефан Янев петолъчката е президентско протеже. В дъното на цялата случваща се мръсотия е президента Радев, Бсп и Дс. Разделяй, създавайки хаос и владей старо оръжие
73
7
 
11
 
! Отговори
Антонии преди 1 година
Когато партийте ПП и ДБ докажат, че не са изпаднали в зависимости от Бсп, Дс ще приемат щедрата оферта на Герб и Борисов. В противен случай при отказ ще лъсне истината, че те обслужват интересите на президента Радев Решетников и неговите токсични и кагабейски; екип и служебни правителства, както и на най старата кагабейска партия Бсп, Дс.Толкова са очевидни тези зависимости. Значи да управляват заедно с партията която окраде държавата и създаде олигархията Бсп може, а с Герб не може.
72
11
 
9
 
! Отговори
тук преди 1 година
е претъпкано от гербески -драскачи
71
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те не са канени да обявяват такива неща.
70
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро дръж парапета и не се занимай повече с това което не ти се отдава.Абе къде е Ленчето?
69
11
 
11
 
! Отговори
Стоянов преди 1 година
Ще кажат някакви глупави условия за парлама, но в крайна сметка ПП ще се прегърнат с тези които искаха да чегъртат.Кокала не се изпуска заради кухи принципи!А най-вече защото от Козяк така им е наредено!