Пламен Киров: Парламентарна шизофрения

Коментира гласуването в парламента
Обновена: 19 окт 2022 13:59 | 19 окт 2022 13:55, Росен Стойчев
44
Пламен Киров: Парламентарна шизофрения
Снимка: НОВА

Конституционалистът проф. Пламен Киров коментира казуса с двата неуспешни опита за избор на председател на Народното събрание. По думите му в момента се намираме в ситуация на „парламентарна шизофрения”, съобщи Нова тв.

Още по темата


Една от причините, според професора, е, че има народни представители, които са в пленарната зала, но не участват в гласуването.

Проф. Киров обясни, че при третия опит депутатите не могат да гласуват отново четирите кандидатури, а само две от тях, които бяха на балотаж. „Ако искат да променят процедурните правила, трябва да тръгнат отначало”, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е юмручно черепна но не шизофрения а план за вкарване на БГ в Еврзия, нали професоре?
36
1
 
5
 
! Отговори
Добро по природа преди 1 година
Защо някои хора искат аз цял живот да живея ЗЛЕ или МНОГО ЗЛЕ?
35
1
 
2
 
! Отговори
Шизофреникът на Бг преди 1 година
Драги хора, вас кои хора са ви излъгали че аз съм болен и мало у ен Г ей?Те искат аз да бъда неудобен за всяко общество от хора и съответно да нямам хубаво и приятно бъдеще!Тези хора са чудните на човечеството!
34
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
руските и турските партии гласуват за "европейския" герб - егати пошлостта..........
33
1
 
7
 
! Отговори
Вълко Червенков преди 1 година
Абе ние ви избихме интелигенцията и оставихме генът на простолюдието, какви умници можете да сте днес, че оспорвате истината - овчари сте и това е ! Щом Боко отново е първи какво оспорвате ?
32
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рушене на конституционния ред е когато Мутрата Борисов влита неканен на заседание на ВСС и започва да им се кара, да ги заплашва и поучава, и тия нещастни марионетки му стоят мирно и никой не смее да го изхвърли! Или когато същият този не благоволява като премиер да се отзове на поканите та Парламента като премиер! Рушене е когато той публично се хвали как той е назначил Плевенлиев за президент и че и магаре може да посочи и да бъде избрано! Когато той назначава главния прокурор! Когато се обажда да прекратява проверки, защото бил обещал на Гоце! Когато се държи като прос так, а е премиер!
31
1
 
3
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 1 година
ПpocT, По-пpocT, Най-пpocT, Българин ...
30
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Емигриралия е прав бе, п'р'ости сме и страшното е, че не си го признаваме за да се поправим, а си защитаваме п'р'остотията, като, че ли някой ще ни я открадне ! Беднотията ни от какво е, от умнотия или от п-р'остотия ? Румънците ни минаха с 200 и ще дишаме праха им още 100 г. от п'р'остотия....
29
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ-СДС защо са в парламента, а не в затвора, където им е мястото?!
28
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП ГРОБ в последните дни са пъне да покаже, че сай попроменила..Е как да и вЕрваме кат бутат за нова ПКПтка човек станал основата на Костинбродгейта.. С надпечатки, допечатки, УЖ бракувани, проби и пр. бюлетини..
27
4
 
3
 
! Отговори
до 25 преди 1 година
Ако ти живееше на запад нямаше да зАщитаваш простотията !
26
7
 
2
 
! Отговори
Варна, ти имаш преди 1 година
ли собствено мнение или Копейкин ти е ментор и повтаряш всяка негова манипулация ? Знаеш ли, че всяка държава има зависимости, САЩ и Британия също имат зависимости, Русия също, в момента тя зависи от един побъркан болшевик и руският народ страда ? България не е нито икономическа сила нито финансова стабилна и кой е виновникът за това - НЕ Е ЛИ ПрОСТИЯТ НАРОД КОЙТО ТЪРПИ ВЕЧЕ 77 г. КОМУНИСТИ ДА ГО ЯХАТ БОЯДИСАНИ НЕ САМО В ЧЕРВЕНО ?
25
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРАВ СИ ПРОФЕСОРЕ, НО Я ПОГЛЕДНИ КАК ИМ СЕ РАДВА ОТ БАЛКОНА ЧОРАПНИКА- НЕГОВИТЕ МАРИОНЕТКИ СЪДРАХА ДЪРЖАВАТА И ДОКАРАХА НАРОДА СИ ДО ГЛАД, МИЗЕРИЯ И СТУД- ЖАЛКИ ПРЕДАТЕЛИ.
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 20 - Споко, не си единственият, живеещ на запад. Или ти е такава средата, или зле се представяте българите. Където съм аз, не определят българите като прости.
23
2
 
2
 
! Отговори
до 20 преди 1 година
А защо сме бедни бе, имаш ли разумен отговор ?
22
2
 
8
 
! Отговори
ГРАД ВАРНА преди 1 година
Престанете да обиждате българската нация!Тази нация не е проста, а умна!България води антибългарска политика, така е заради държавите, на които България им обслужва интересите!Разбирате ли?Трябва оправия!
21
4
 
0
 
! Отговори
до 20 преди 1 година
Можеш ли да ми посочиш едно мое налагане на мнение ? Поговорките налагане на мнение ли са или следствие на истини за да бъдат създадени ? Нямам политически залитания, а имам политическа ориентация за истина, следствие на факти от минало ! Нима е политическо залитане цитат от личното мнение на Тиквата ( дори не зная защо е Тиква ), нима истината как на запад определят българинът е лъжа ( живея там и съм го прочел в медии ), а ти вместо да се засрамиш от истината си решил да браниш пrостотията !
20
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки който хвърля по едно око на политиката от повече от няколко години е забелязал. Като правило най-големите бандити най-мнонго реват за обединение и съгласие. Още от БСП през 1990, та до ГЕРБ през 2022. Понеже единственият им идеал е да са на власт.
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 9 анонимен - Не знам 9 дали ще си признава, но мога да ти призная, че меко казано, пишеш глупости. Иначе, не пречи да си имаш политическите залитания, но остави хората също да имат такива, без да им налагаш твоите като последна инстанция.
18
0
 
3
 
! Отговори
Гледам преди 1 година
Маргиналите във форума все избори искат. Държавата се разпадна. Няма смисъл от избори. Никой нама да гласува вече. Подигравка е дори НС да не можеш да структурираш. В началото на месеца имаше избори. Който иска нови, да заяви че ще гласува и да плати такса. Гласуващите и партиите от техния джоб /заплати и субсидии/ да си платят. През три месеца за няколко маргинали е излишно държавата да бъде в тотален фалит и изправена пред бунтове, само защото някой искал все да гласува. Не и за сметка на бюдж