Здравко Димитров остава кмет, но напуска редиците на ГЕРБ

Борисов поиска той да напусне поста си
Обновена: 6 фев 2023 12:04 | 6 фев 2023 12:03, Нели Христова
124
Здравко Димитров остава кмет, но напуска редиците на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Оставка, но не като кмет на Пловдив, а като член на ГЕРБ обяви, че подава Здравко Димитров. Той каза това на извънреден брифинг в общината. Градоначалникът уточни, че оставката я подава, за да излезе от градската организация на партията, оглавявана от бившия кмет Иван Тотев.

"Няма да освободя кметския пост, защото в момента в Пловдив се изпълняват проекти за над 500 млн. лева", отсече Зико.

В събота лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов лично дойде в Пловдив и събра актива, където поиска оставката на Здравко Димитров. Той пък поиска няколко дни, за да обяви решението си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
6
 
26
 
! Отговори
негласуващ преди 1 година
Чакай сега,тоя не го знам какъв е,но нали уж кметове и местни феодали се избират с избори от населението!Бойко мутрата какъв е че ще нарежда кой да е кмет и кой да не е?Докога в родната ни к04ина някой ще нарежда нещата?
48
3
 
23
 
! Отговори
"Вързан" з преди 1 година
Бате Здравко, кметската "лапачка" във втория по големина град в Българияe голяма . . . нали ! Как се изпуска кокала, братиньо !А пък, Тиквун вече е компрометирана фигура в страната,защото и на него му отмина СЛАВАТА, когато обикаляшес джипа си България и хвърляше пари през стъклото, където му падне !Затова си стой близо до казана за да папкаш здраво, заедно с твоите лакеии приближени !УСПЕХ !
47
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кмета не знае ли, че който не е от ГЕРБ е корумпиран.
46
6
 
21
 
! Отговори
Дони преди 1 година
Голям автогол на падишаха...
45
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само в тоталитарна държава партия и диктатора слагат и свалят кметове. В Демократични държави Местната Власт е Независима икономически. Тя си избира кмета и ръководството. А в Пловдив е нужно и други икономически независими кметове. Града е с огромно население за един Кмет.
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
последния мохикан
43
4
 
27
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Бокича изтегли...късата клечка в Пловдив. Завалиятя си мислеше,че вечно ще му се връзват на...свъсените вежди и сърдития му...банкянски глас. Номерът на...китайката този път не мина и Тиквата е...минус 150 хиляди гласа от Пловдив.
42
6
 
8
 
! Отговори
Е,бравос преди 1 година
Истински българин! Борисов и ГЕБ са ми мили,ама Кметуването ми е още по-мило! А позицията на заместника му - Той ми е работодател,не е за коментар. Два районни софийски кмета (от БСП и една дясна) също го дадоха свободно от партиите си. Трябва да се впише във фолклора - "За последно ни е, затова ще караме докрай..."
41
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е голям праз, че напуска ГЕРБ. Кмет е щото е избран от ГЕРБ, не щото е умен!!!!!!!!!!
40
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не зикото а дизела
39
8
 
14
 
! Отговори
до 29 преди 1 година
то резултата на ГРОБ ще е катастрофа и с Гешев и без Гешев - Борисов лети с главата надолу и само той си въобразява, че вертикалното падане значи летене нагоре хахахахахахаха
38
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоз кокал беееее!!!!!!!
37
9
 
19
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 1 година
Добра новина! Браво Зико! Така се прави! Тъй и тъй няма да си кмет, ама поне му го набий на Тиквата до макарите!
36
7
 
17
 
! Отговори
Фи16 преди 1 година
Пред офиса на ГЕРБ във Варна, има разчертани 5 места за паркиране , там е Синя зона. Но освен тези пет места във втори и трети ред зад тях са паркирани още автомобили на гербаджии. Обаче няма маркировка ,нито им слагат скоби ,нито паяка ги вдига. За гербаджии закона явно не важи.
35
9
 
21
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Винету не може да си ръководи кадрите и то на най-високо ниво, кмет на втория по големина град. Вече и неговите хора не го бръснат. А Винету има претенции пак да управлява България.
34
8
 
26
 
! Отговори
агитпроп преди 1 година
След като омаскариха България и българските градове, гербехрастите скочиха един на друг.
33
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано пловдивчани мислят трезво и на кметските избори не изберат пак някой от тая партия
32
4
 
22
 
! Отговори
пловдив преди 1 година
Този го назначиха от ГЕРБ заради ниската избирателна активност и купените гласове от махалите. И той като предшествениците му, особено предния - Тотев са вредни за Пловдив. Като цяло града нищо хубаво не е видял от партията им.
31
5
 
19
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
Боко Козируващия , що не иска и оставката на варненския кмет, Портних невидимия , за пълният му провал във всичко в града и с дълбокото две педи пристанище на Карантината ?
30
6
 
16
 
! Отговори
Избирател преди 1 година
Както вървят работите скоро Тиквата от Банкя ще има членове на партията си само зайците от зайчарника му. Съвсем е оглупял Борисов- зовеше за коалиция с Пинокио, хвалеше Про100 Киро, клякаше на Зеления чорап...., абе, все унижения! Кой ще стои в такава оредяваща партия.