Атанасов: България стана държава на служебната власт

ПП-ДБ нямало да допуснат бюджетен дефицит над 3%
116
Атанасов: България стана държава на служебната власт
Снимка: БГНЕС

"В програмата сме се споразумели политическите сили, че няма да допуснем дефицит над 3% в бюджета. Това е дясната мярка. В този бюджет трябва да има и социални мерки. Нашето обединение е дясноцентристко", заяви Атанас Атанасов, който е кандидат за депутат от коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България" и водач на листата в Кърджали.

Той подчерта, че най-късно утре ще бъде публикувана програмата на коалицията.

"Във вътрешнополитически аспект трябва да бъдат взети мерки в икономиката - цените, във външнополитически аспект трябва да бъдат предприети всички действия, за да бъде България пълноправен член на еврозоната и на Шенген", каза Атанасов.

Според него "България е обрасла от проблеми и е наложително да се състави редовно правителство, което да започне да ги решава".

"Ние сме държава на изтеклите мандати, държава на служебната власт. Служебната власт изкривява нещата, върху нея няма контрол. Тя трябва да е временна", добави той.

Атанасов коментира и високия ръст на цените. "Има фактори, на които не може да се противодейства - войната в
Украйна. Тя драматично промени нещата в икономиката, в енергетиката", каза той.

Мигрантската криза

"Има пробиви по границата, но това са наследени проблеми. Това заграждение, което е направено с европейски пари е абсолютно неефективно. Там се откраднаха пари", каза той.

Според него са важни две неща, за да се подобри контролът по границата. “Тя трябва да бъде наситена с технически средства. Да се подобри обучението на личния състав, който работи по границата”, обясни Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
9
 
! Отговори
Т.Шак преди 1 година
До Аз: А кого друг да обвиняваме за хаоса в страната, ако не ПП и ДБ, които за 7 месеца управление натвориха повече глупости от ББ за 12 години.
33
15
 
5
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Тук пишат тотално мало.умни хора! Как може да обвинявате ПП за управление от 7 месеца и да си траете за 12 годишното турбо крадене от ГРЕБ?!? Лечение Ви трябва .
32
1
 
13
 
! Отговори
Прецакан преди 1 година
За което ти, Атанасов, имаш доста голяма вина, нали?
31
3
 
11
 
! Отговори
Аз само да попитам преди 1 година
КОй ни докара до това ? Нали вие с вашит нови некадърни приятели. Бива бива наглост, ама вашата минава всякакви граници. Да не мислите че забравихме как подкрепихте Радев, а не Панов и той ви написа писмо за това ? Не разбрахте ли, че на хората им умръзна само приказки как ще живеят по-добре, а ни върнахте 10 години назад
30
3
 
17
 
! Отговори
Т.Шак преди 1 година
По-добре служебна власт, отколкото некадърното управление на ПП и ДБ. Видяхме ги какви глупости сътвориха миналата година, така че да не се надяват много-много да управляват!
29
5
 
5
 
! Отговори
….м преди 1 година
Да се подготвят гласоподавателите на ДБ+ПП, за прегръдката с Герб, след изборите. Шефовете им изобщо няма да ги питат - искат или не.
28
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гнома пак се изказа неподготвен - кой държи държавата без власт - политиците особенна вина имат тъкмо така наречените партии на протеста, които освен съсипия и нощо правене друго не направиха... И бюджета вече е празен ...
27
1
 
13
 
! Отговори
до №28 преди 1 година
Представителна извадка за техен типичен гласопдавател са провинциалните комплексарчета с огромни претенции дошли в голямото град, хванали работа в некой кол център/аутсорсинг компания или съпорт, и помислили се за голямата работа.
26
3
 
9
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Този само му трябват мустачки е ще замести Хитлер .Пълен смях .
25
1
 
12
 
! Отговори
Алкохолни пари преди 1 година
Изчезни бе дж_удже
24
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-противен дядка не съм срещал, чак почва да дразни дотолкова че да му се тегли куршума
23
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гном гну сен
22
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-точно-страна на зелените чорапи
21
3
 
11
 
! Отговори
адолф преди 1 година
До Анонимен 18 Метър и четиридесет ама с вдигнати ръце ли имаш предвид?Щот тоя па ляк няма метър и четиридесет от където и да го погледнеш!
20
3
 
20
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Абе ген. Гном каква дясна центриска коалиция сте , след като сте наследници на бивши комунисти , техните отрочета и хора от ДС , които освен с доноси не се занимават с нищо друго и както предшествениците си за нула време фалираха държавата , двуцифрена инфлация , високи цени на всичко , афери , неизгодни сделки , ивеличение вноската по дълга с 1,5 млд лв , покриване истинските лицс по "Магнитски" в това число Кирчо и Кокорчо и олигарситекоито ви защитават! Не търсете пд вола теле!
19
3
 
26
 
! Отговори
съд преди 1 година
Заради такива папуняци като тебе стана държава на служебната власт.На две магарета сламата не можеш да разделиш ама си тръгнал в политиката да се вреш.
18
3
 
19
 
! Отговори
BG преди 1 година
Махаисееееееее.
17
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защото служебните правителства доказаха,че се справят по-добре с управлението на държавата,отколкото всички хищнически баААнди,наречени политически партии!!!Особено такива хищници,харизващи националните интереси на западните си господари,като вашите.На народа не му дреме,как ще се казва формата на управление,стига да се управлява добре!Затова,вън всички политбанди от властта.
16
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо сме държава на служебната власт, професорче 1,40 см
15
3
 
23
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Ами стана, дотук я докараха такива като теб и мравоядите, които първи се строихте под юмрука на фигуранта, само и само за да разтурите държавата и да се докопате до Властта - Властта на Черепа, Прокопиев, Бобокови ... и руското посолство ... !!!