Денков отсече: Министри от ГЕРБ няма да има, обсъжда се състав на МС

Диалогът между ПП-ДБ и ГЕРБ бил конструктивен
Обновена: 31 май 2023 13:34 | 31 май 2023 13:05, Камелия Цветанова
255
Денков отсече: Министри от ГЕРБ няма да има, обсъжда се състав на МС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Министри на ГЕРБ в бъдещото правителство няма да има, коментира номинираният за премиер от ПП-ДБ Николай Денков.

"Обсъждаме състав и структура", каза той след срещата в кабинета на председателя на НС между представители на ПП-ДБ и ГЕРБ.

Той увери, че диалогът е конструктивен.

По думите му в разговора има два елемента - единият е да се гарантира, че няма да има проблем с администрацията, за което ще се изготви съотвентия документ, а вторият е персоналният състав на кабинета.

"Има работа, дайте ни малко време. Оставете ни да си свършим работата. Министри като министри от ГЕРБ-СДС няма да има. Това, което има, е състав, от който тръгнахме. Приемаме експерти отвсякъде като предложения, въпросът е кои са най-добрите", заяви Денков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още по темата: Николай Денков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
0
 
1
 
! Отговори
Политолог преди 10 месеца
Другарят Денков не е никакъв академик ! Ако наистина беше академик , щеше да знае прекрасно, че е употребен като салфетка ,докато зад него кукловодите му потриват доволно крадливи ръчички ! Еееех, Денков , никакъв академик не си ! Дори изглеждаш глупаво в позата си на мин.-председател ! Ако беше наистина учен , щеше да имаш поне интелигентно достойнство !
214
0
 
1
 
! Отговори
Далай Лама преди 10 месеца
Ето двама посредственици, които могат да бъдат само чиновници ! А суверенът ги слага да му управляват държавата !!!! Значи суверенът е доста глупав и т.ъп !
213
1
 
3
 
! Отговори
ХАХАХА преди 10 месеца
НЯМАТ ВИЗИЯ И ДВАМАТА И НЕ САМО
212
2
 
4
 
! Отговори
Am P преди 10 месеца
Чудесни! Фалшиви усмивки, фалшив морал, готови да продадат страната си на безценица. Хайде сега МИГ овете ( колкото имате ) Арсенал с приоритет обслужва укр. И ще очакваме вашите сили по график.
211
1
 
4
 
! Отговори
Ц преди 10 месеца
Не злобейте! Още утре ще има предложение за Правителство пред Радев!!!
210
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Герб е първа политическа сила,а министри няма да има.Смятайте какво става." Само че драги, Герб не е нито първа, нито никаква политическа сила. Просто защото е ОПГ, сбирщина престъпници, шайка айдуци, банда разбойници, чиято цел и верую е единствено пълното и всеобхватно ограбване на българския народ! И то не защото мразят народа си, те с удоволствие биха ограбили и други народи, но не са толкова глупави и си дават реална оценка на възможностите.
209
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Още се чудиме защо Бати Баце не е дигнал базуката
208
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Костенурък-тревопасник е повел летателно био от птицефермата. И по отделно и във валентост тези двамата са изтъргани черджета. И понеже няма къде да идат, пак се замъглиха в левадата край Банкя. Он заеко и дмацате шгя трапоше хе терцоиден уденък по системата Оверлог_ три пъти мушкаш дека улезнесезаебън са брои
207
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПП: Дай си ми парцалките, взимай си играчките
206
2
 
10
 
! Отговори
Кандидат емигрант преди 10 месеца
Гербери, ако искате да не Ви намразим за следващите избори, прекратявайте преговорите с тия продажници.
205
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПП(продължаваме престъпленията) заедно с доносническа българия и ГРОБ за България ни гласят майдан и война. Ако ви харесват разрухата и смъртта в Украйна само чакайте, ще ги получим, а американските "партньори" ще потриват ръчички. Мръсни пари няма - нищо че са напоени с кръв.
204
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако наистина г-н Денков има малко достойнство следва да върне незабавно мандата. Човек с малко акъл трябва да е разбрал ,че е употребен от шайката шарлатани. Очевадно е , че сега е време разделно,където ГЕРБ и ПП ще се стараят да изперат лидерите си,потенциални клиенти на правосъдната система за корупция,злоупотреба с власт и национално предателство.
203
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Лелее,тоя Денков по соц време щеше яко да се издигне. Ми то подмазването му е в природата. Такива безгръбначни послушковци са най-търсени за държавната администрация
202
3
 
11
 
! Отговори
Богомил Трайков преди 10 месеца
Само глупав "професор" може да постави свето его по високо от държавата. За съжаление такива И___И ще ни управляват по всяка вероятност.
201
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
за пръв път Института по зоология към БАН е проводил на държавно административна рабутъ Кустунуркъ и Гъсопуйкла
200
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А Бойко говори за споделена отговорност.На кого да вярваме?
199
2
 
24
 
! Отговори
Вие преди 10 месеца
прецакахте предишните си партньори, въпреки че бяхте подписали споразумения, че сега ли няма пак да ки излъжете и измамите. То лъжата и измамата вие в кръвта. Ако не излъжете или измамите, май вие не може да спите спокойно! А сега правите коалиция без подписи. Още по-зле. Още първата седмица ще ви падне правителството
198
6
 
24
 
! Отговори
До Сержант преди 10 месеца
Прав си. Трябва да се увеличи прага за влизане в парламента от 4% на 10%. Това раздробяване на политическите партии не води до нищо , освен да кризи . Всеки иска да се докопа до властта и да граби , без да мисли за държавата . Лошото е , че никоя партия не се наема на такава промяна, щото утре може и да не додрапат до 10%.
197
6
 
26
 
! Отговори
Кико преди 10 месеца
Тоя молец се взема на сериозно . Абе , скумрия, коя партия спечели изборите ? Вие ЗАГУБИХТЕ ! А сега ти ми казваш какви министри ще се назначават . Хайде ходи си бъркай химическите бълвочи, че за друго не ставаш. И ГЕРБ НЕ трябва да им дават да управляват първи . Подли и нечестни са и не трябва да им се има доверие ! Борисов , събуди се ! Отклоняват ти вниманието за да си веят коня .
196
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 199Аз бях на протеста. Не видях никакъв украинец. А и да е имало някой, няма кой да му плати. Кажи откъде и как ти спускат опорните точки, та дърдориш глупости?