Вежди Рашидов вече не е депутат, НС прие оставката му

Той напуска и политиката
32
Вежди Рашидов вече не е депутат, НС прие оставката му
Снимка: БГНЕС

Вежди Рашидов вече не е депутат, след като парламентът прие оставката му. През август той обяви, че напуска и политиката.

Още по темата
Рашидов беше народен представител от ГЕРБ и председател на 48-ото Народното събрание. До решението му се стигна, след напрежение около негово изказване по адрес на жените, жертви на насилие.

В разговор със зам.-председателите на парламента Росица Кирова и Никола Минчев в една от почивките на дебата за промените в Закона за защита от домашното насилие на 7 август той каза: „Всички к**ви се събудиха да се сетят след 15 години, че са изнасилвани, като оня американския режисьор, дето го направиха на маймуна“.

Последва остра реакция от ГЕРБ, като парламентарната група на партията се разграничи от изказването му и поиска от него да подаде оставка като председател на Комисията по култура и медии в Народното събрание и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
5
 
! Отговори
VladTepes преди 7 месеца
Жалко - Вежди Рашидов е достоен лидер с отлична алкохолна подготовка на професионално ниво и редовни делириуми. Изпива над литър уиски на ден.
31
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Единственият депутат, който каза истината напусна под общественият натиск от либералното малцинство. Това трябва да е заглавието.
30
1
 
4
 
! Отговори
една жена преди 7 месеца
Има много просто обяснение защо след 15 г. Когато човек с власт, пари, влияние или комбинация от трите бъде обвинен от обикновен човек, винаги му се разминава. Както веждито наби полицая и му се размина. Или, когато мина на червено, пиян и причини катастрофа и му се размина. Или както си взе парите от КТБ. Тогава каза ли ви истината :) Както е казал народът: "Ситият на гладния не вярва." Но на някои са им предложили възмездие, след 15 години. И те са приели, логично.
29
0
 
5
 
! Отговори
edin ot... преди 7 месеца
Много закъсняла акт ,този ***,Рашидов отдавана трябваше да е в нафталина ,но герб е партия на мутрите и държи на кадри от "мулти"позора е пълен и за държавата този алкохолик беше и председател на "нс",по-председателя посрещат по-депутатите изпращат!Хора съобразявайте се кого изпращате в парламента!
28
2
 
6
 
! Отговори
муньо преди 7 месеца
Най-преуспелия алкохолик в България.
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен"Извод: Много внимавайте, когато казвате истината в Бг!!!", истината е, че Вежди е пребивал полицаи и жени и защитавайки насилието, защитава де факто себе си.
26
0
 
1
 
! Отговори
една жена преди 7 месеца
До Анонимен 25 По-полезно щеше да е, пак на тази тема, да ни каже коя е Мата Хари или чия любовница е мис г.а.щ.и. Те също са такива. И са им платили с нашите пари. Но повечето това не ви бърка. А и веждито не се възмущава :)
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Извод: Много внимавайте, когато казвате истината в Бг!!!
24
0
 
4
 
! Отговори
бай Бай преди 7 месеца
До Перниканецте всичките в ГРОБ са гадини
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Всички му се ***..знеха като беше председател на предишното нс, а сега всички гласуваха оставката му. Какви г.. Роз.. НИ хора!
22
0
 
2
 
! Отговори
бай Бай преди 7 месеца
До абе нещо не си в час, той парламента сам се носи, и най-вече тия хора дет са зад кадър , администрация и служителите там дето казват на народните представители какво можге и неможе. Нямаш си понятие когато един частник започне да управлява държавно предприятие или администрация колко е смешен и какви глупости ръси. Вижда се колко е наясно с адм. закони, законите и т.н.
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Само така, ще се занимавам с вас. И аз така щях да направя!
20
1
 
6
 
! Отговори
една жена преди 7 месеца
Той по принцип не е пример за подражание, но всички, които го правят на герой, заради изказването му, не се замислят много над нещата. Случаят "Уайнстийн" е съвсем друг. Както и с Бил Клинтън и Моника Люински. Както и Строс-Кан. Не са се сетили самите жени, а някой, който е искал да го отстрани им е предложил възмездие. Не бъдете първосигнални, като веждито. Някои игри са на твърде високо ниво, за да се обяснят с едно изречение, дори от най-запознатите.
19
1
 
6
 
! Отговори
бай Бай преди 7 месеца
хехе, Веждичката сега ли осъзна че е навредил на родината си или още през времето когато бе Мултак на годината??Смешно ми колко много хора му пляскат и казват браво!! Браво за какво че от 1989г. до сега същия е ръсил глупости и прислугвал на разни мафиоти, бизнесмени и политици дет са разрушили България ли??Довиждане Мултако!!!
18
0
 
2
 
! Отговори
ало днеса преди 7 месеца
това го знаем от преди два часа бе :)
17
2
 
6
 
! Отговори
00014 преди 7 месеца
Ще се отдаде на призванието си - чашката.
16
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Подкрепям напълно Вежди Рашидов, много добре го каза за *** като Дебора!
15
6
 
9
 
! Отговори
Бай Дрън преди 7 месеца
Вежди показа, че в тая държава ако говориш истината, те елиминират. Включително в днесбг. Постоянно банове ако напишеш някоя истина, а лъжците денонощно висят на випиена и на никой мъдуратор не му пука...може би защото точно той е с випиена, хаха.
14
4
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 месеца
Крайно време беше стария маккак да си търси друга изява. Как се хледа в огледалото не знам.
13
4
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 7 месеца
вдигна си пенсията до максималната и сега може да напусне това бешепозор за нс