Вълчев: Становището на ГЕРБ и ДПС е разумно

Подкрепя промяната в идеята за службите
21 сеп 2023 15:26, Росен Стойчев
12
Вълчев: Становището на ГЕРБ и ДПС е разумно
Снимка: БГНЕС

“Един от поредните случаи, в които се обявява нещо, а се взема друго. Ние изначално не разбрахме защо трябва да се сливат службите”.

Още по темата
Това заяви Ивайло Вълчев от ИТН по повод отказа на ГЕРБ и ДПС сега да се дискутира темата за сливането на службите, предаде репортер на БГНЕС.

Вълчев каза, че намира за разумно становището на ГЕРБ и ДПС. “Едно поредно прекрояване на службите, което очевидно няма някакви мотиви, освен обслужването на лични интереси, няма логика да се прави”, каза още Вълчев. Той коментира, че ПП следват плана, който се е чул в записите оповестен от Радостин Василев, в който се говори как коалицията цели да овладее службите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: мандатИвайло Вълчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Малкото ДПС или малкия ГЕРБ?
8
0
 
3
 
! Отговори
Рендету преди 7 месеца
ПП-ДБ, Герб и ДПС..., новата евро атлантическата "Триглава Ламя" у Бг! Честита "Промяна"!
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ВСИЧКИ МНОГО РАЗУМНО ЩЕ ОТИДЕТЕ НА СЕЛО
6
2
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 7 месеца
нищо да не гласува което е одобрено от дпс това не е полит субект на които даимаш доверие те разпределят порциите това не го забравяите боико рашков да гипогне сега за купуването на гласове сечта и дървата
5
3
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 7 месеца
Сливането на службите ще намали с 1/3 персонала защото няма да има нужда от 2 счетоводства, ТРЗ-та и административен персонал, но това ще доведе до съкращаване на зълвата на балдъзата на шурея по брадчедена линия и загуба на гарантирани гласове за правилната партия, за това са против, а не заради друго. Преди избори съкращения не се правят защото ще се загубят гласове. Преди избори се правят нови и нови дублиращи се агенции и комисии за да се назначат наши хора и да знаят за кой да гласуват.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хайде сега да се вразумят и за трети март и нещата ще приемат положителен облик. Впрочем - промени в Конституцията без ДПС не могат да станат. 26 от депутатите им са етнически турци. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО дразнещо би било те да гласуват кой да е националният ни празник. Неетично и неумно.
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ти не разбираш много неща,но пък аз добре те разбирам и знам,че от поезия не се печели,но пък от депутатстване,яко.Пък и друго самочувствие има човек.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Аааа,да си дойдем на думата.Подкрепата ви за ГЕРБ и ДПС от тайна,стана явна.А това,че не сте разбрали нещо,не ви е за първи път.Вие от нищо не разбирате,но мат'ряла ви вкара вътре,щото много ви се кефи на чалгата.Заради което ще страдаме всички.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Е, как да е иначе, ве. Само разумно мои да бъди от разумно ора.