За Костадинов логичното било след изборите да няма кабинет

Нямал вина за загубата на Ваня Григорова в София
11 ное 2023 10:29, Александър Попов
65
За Костадинов логичното било след изборите да няма кабинет
Снимка: БГНЕС

Най-логичното нещо беше след изборите да няма правителство, защото партиите, които го съставиха по време на кампанията, бяха в много яростна кампания на взаимно отричане една друга, а в следващия момент се прегърнаха", заяви председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов пред БНТ.

Той уточни, че няма никаква вина Ваня Григорова да не бъде избрана за кмет на столицата, въпреки че тя не получи подкрепа от "Възраждане".

"Ако някой е виновен това е самата тя", заяви Костадин Костадинов.

Костадинов обясни, че ниската избирателна активност е вследствие на недоверието на обществото към властта.

"Обществото ни е тежко болно, то вече не вярва, че нещо зависи от него. На тези местни избори имахме 36%, никога не се е случвало това. Ако продължи да спада броят на хората, които гласуват, ще стигнем дотам на избори да печели този, който може да купи повече гласове. Ще следва спад на държавността", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: Възражданекостадинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
1
 
! Отговори
БСП срещу кРадев. преди 6 месеца
Логично е да стартирате процедура срещу националния предател шеф кРадев!
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ха, ха, ми то цялата власт е в ръцете на ПП, дори и София. Е защо е логично кабинетът на ПП да подаде оставка и то след успешни избори в София, който държи София, управлява Бг. Вероятно при нови избори пак ще са ПП. Е Костя е закъснял и сгрешил, преди изборите за София може би е искал да каже. :))
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Логично би било след изборите ти да не се обаждаш... такъв срам! Дори ИТН взеха един областен град.
47
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя индивид може ли да види колко е безполезен и само харчи парите на хората.
46
2
 
12
 
! Отговори
Дасвиданя преди 6 месеца
Дасвиданя, Копейко! Видяхме те чии интереси обслужваш на кметските в София. След следващите избори ще пиеш и ти студена вода като Веско, Краси, Волен, Лудото Яне и всички такива "патреотЕ"!
45
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Вие не разбрахте ли, че бъдещето е на Русия? Там сега са технологиите и ресурсите, а Макрон-миткалото пълзи из Африка и търси някой да му подаде ръчка. Европейците опряха до просия. Няма веке колонии да си краднем.
44
5
 
9
 
! Отговори
дедо ви преди 6 месеца
ссср партия няма място в българския парламент , турска също !!!
43
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Логичното е да си подадеш оставката след изборното фиаско. Възраждане трябва да има шанс да продължи да съществува, а ти ще го унищожиш, точно както Волен унищожи Атака.
42
3
 
9
 
! Отговори
фактолог преди 6 месеца
Стига бе, Копейка! Заговори най сетне за реална употреба на физическа сила. Стига дрънка клишета, набутани ти от Copoc. Знаем, че го играеш изпускателен клапан на напрежението и че такива, като теб има внедрени във всяка една държава, псевдо опозиционере...
41
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не е особено харизматичен, но акъла му чатка.
40
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя цАрвул много си повярва, че е политик. Гнусен изпълнител на кремълски поръчки.
39
4
 
3
 
! Отговори
Soli Invictus преди 6 месеца
В чалгарската политика няма логика, всичко е магия. Поклонете се на Непобедимото Слънце и махнете всички знамена със звезди и месечини от парламента и столичната община! Това е специална македонска имперация!
38
5
 
22
 
! Отговори
Darko преди 6 месеца
Логично е Костя Копейкин да не е в парламента, защото е лъжец и руски агент. А партията се крепи на полуграмотният елеткорат. Костя, вие в коя област сте първа политическа сила? :)))
37
5
 
21
 
! Отговори
Съпартиец преди 6 месеца
Този след всяко свое появяване по телевизията става все по- жалък и смешен! Това е копейкин ,каквото открадна - открадна! Къща и апартамент във Варна,две нови коли! И всичко това за 4г.с пари от субсидийката за партийката ти ! В Максуда те забравиха вече!
36
4
 
16
 
! Отговори
Варненец преди 6 месеца
Този е от варненският квартал Максуда! Родът му е от добруджанските сиг***ни! А ванчето си е шведка от кв." Христо Ботев"! Може би са от различни ромски кланове за това не се обичат!
35
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нямал вина за Ваня Григорова? Напротив, вината е изцяло негова! Искаше да я прецака, защото я вижда като конкуренция. Но прецака себе си и партията си. Тотален разгром из цяла България. Вече не си струва да се гласува за този. Превръща се във Волен Сидеров 2. Дори не е оригиналът, както каза самият Волен, а само бледо негово копие. Ще свърши по същия начин като Волен. Възраждане ще си отиде, а той ще си остане с материалните придобивки. Ще си оправи живота, а българите кучета ги яли.
34
2
 
18
 
! Отговори
КОПЕЙКИН,,,, преди 6 месеца
Ти колко кмета спечели....логично е вас да ви нема ...
33
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Обществото не е болно, а е здравомислещо, че всички съществуващи политици се оклуци, включително и ти патриоте ментак от флашивата по същност опозиция. Затова и обществото не желае да гласува да ви легитимира отново и отново, и ви насърчава да си вършите безобразията за лична изгода.
32
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Българина казва ,че е ок с про руската позиция на Копейкин в парламента но не го иска да управлява на местно ниво.Което е леко про100тия .Не искаш копейка кмет ама искаш копейка в парламента а ?
31
12
 
3
 
! Отговори
Сашка Попова : преди 6 месеца
Интересното е,че за пръв път Гошко Любенов не му се нахвърли агресивно,както обикновено полудяват ми$$ирките при гостуване на Копейкин :) :) :) Явно Гошко се умори да слуша заповедите в слушалката и да бъде полит-коректен със спонсора... Няма да се учудя, ако Буци Банкянски го покани за кмет на следващите местни избори.Относно Копейкин - ако не друго, поне кефи как влиза остро на либера3тката булю-булю гилдия,която е грантово мотивирана от Посолството :) :) :)