Денков: Вярвайте в България, нещата ще бъдат добре

Той заяви, че ни трябва повече обединение в обществото
25 дек 2023 07:15, Нели Христова
110
Денков: Вярвайте в България, нещата ще бъдат добре
Снимка: БГНЕС

Първо искам да поздравя всички със светлите празници. Пожелавам им да имат много хубави, уютни срещи тази вечер и следващите дни, за да могат да се порадват на хубавите неща в живота.

Това заяви премиерът акад. Николай Денков преди началото на празничните богослужения за Рождество Христово в Патриаршеската катедрала "Св. Александър Невски" в столицата, предаде БГНЕС.

За следващата година премиерът пожела на хората много здраве, а след това да започне постепенно да спада това напрежение, защото, по думите му, много конфликтни точки около нас се появиха. "И да вярват в себе си, и да вярват в България. Нещата ще бъдат добре", каза още той.

Денков добави, че ни трябва повече обединение в обществото. "Но трябва да знаем и около какво искаме да се обединим. Именно общочовешките ценности, християнските ценности са това, което може да ни обедини. Това са добротата, човещината, грижата за другите", отбеляза премиерът и призова, че трябва да приберем егото, това, с което се опитваме да се покажем. Тогава, според него, ще видим, че може да бъде много по-добре за всички.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
0
 
! Отговори
Пирува варваринът преди 3 месеца
Блажиш ли Денков, варварино?Червена торта, кървава,с глави детски, Денков,с детски глави отрязани, отрязани, още наядени?Да ти е сладка Денков, червена торта кървава, по Коледни пости изядена.
87
1
 
10
 
! Отговори
Шопендар преди 4 месеца
И от тоя ще стане политик,щом започна да обещава светлото бъдеще
86
1
 
7
 
! Отговори
Путин. преди 4 месеца
То. И. Царя. Каза. Верваитеми. И. Ние. Още. Му. Вярваме. ***. Със. ***. Дойде. Да. Си. Вземе. Имотите. И. Осъди. Във. Страсбург. Собствената си. Държава. За. Пари.
85
1
 
9
 
! Отговори
Путин. преди 4 месеца
Със. Тази. Крадлива. Коалиция. Едва ли. И. Със. Такива. Като. Теб. Дано. Във. Ада. Да. Вриш.
84
3
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 4 месеца
Абе,този Мъпет да си вземе платен отпуск и да се скрие в някоя почивна станция на МС,че да не го гледаме поне по празниците.
83
3
 
6
 
! Отговори
Дени преди 4 месеца
Аз на долния си не вярвам ,камо ли на теб,ша са упрайте вии,децата ти и внуците.
82
4
 
1
 
! Отговори
123Ц преди 4 месеца
Защо не гласувахте?
81
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кой го казва - най-големият разделител. И с говорене, и с действия разделя народа. Сега по празниците се сетил да говори друго. Лицемер!
80
0
 
8
 
! Отговори
Някой преди 4 месеца
Народа може да се обедини с искането на оставката на правителството и парламента ,и никой от вашите хора да не става служебен премиер,че така си го нагласихте с промяната в конституцията.
79
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Червените пребоядисани демократи забогатели от заграбване и кражби ви заблуждават .Войната в Украйна е техен приом за лъжи и манипулации. Че видиш ли, американците да ви виновни и какво ли не.А Левски го е предсказал ..,,.За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението,..."...Да , ,,положението " било трудно Аме ще се управите....
78
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вярва в България, уреди децата в Чужбина!
77
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Войната в Украйна няма никаква връзка с тежкото ни положение.Недейте ви заблуждава.Това е пореден опит на сили в България , които търсят повод за да ви тласнат в поредната мъгла.От която имат нужда милионерите крадци на прехода.Излезте и вижте .Нищо не се е променило.Има къщи като крепости.Вили и имоти с неизвестни обитатели , незнайно от къде забогатели.Няма никаква промяна Всичко пропадна.
76
3
 
13
 
! Отговори
Коледно желание преди 4 месеца
Оставка, съд и затвор за ПП, ДБ, СДС, ГЕРБ, ДПС. Водите тотална война за унищожение срещу българите и България. Мястото ви е в Затвора. Падане Вето Македония. Отмяна и забрана референдуми. Унищожена енергетика. Цифров Концлагер. Продажба на българска земя. Гавра с Конституция. Ядене на бръмбари и буболечки. Узаконяване ГМО. Нов дълг 12 милиарда заробване на България. ЛГБТ.БиОлаборатория вече и в България. Над 8 милиарда подарени на чужди държави. Затвор за самоакредитиралия се Сапунджия Сатанист
75
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Невъзможно е човек да не изпита разтърсваща погнуса и отвръщение от демагогията и цинизма на тази безлична,предателска марионетка! Богохулство е в тази свята нощ сатанистът *** дори да споменава за ХРИСТИЯНСКИ ценности след като цялото му поведение в услуга на сатаната! Геноцид над НАРОДА БЪЛГАРСКИ,тонове оръжие за укрофашистите,повсемесна разруха,рязане на паметта на загинали и плюскане с цвъртящо удоволствие на посечени човешки органи! Наглост е да споменава дори БЪЛГАРИЯ,която унищожават!!
74
2
 
17
 
! Отговори
Анонимна преди 4 месеца
Може, ли поне на тези Светли празници да ни спестите бръщолевенето на политиците, които са ми не си вярват на глупостите които изтичат публично.
73
2
 
18
 
! Отговори
Емил Стефанов преди 4 месеца
За България имам надежди но за *** като майкопродавеца денков и сглопка НЕ.
72
5
 
7
 
! Отговори
Ердоган преди 4 месеца
Вярвайте в Тюркийе Джумхюриети! Скоро дунавският вилает ще бъде част от нея! Само под полумесеца ще бъдете добре!
71
2
 
15
 
! Отговори
Крум преди 4 месеца
В България вярваме но не и на Теб и такива като Теб!
70
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ДЕНКОВ СТАНИ БОМЖ
69
8
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 месеца
България ще се оправи когато и последното социалистическо поколение измре или излезе от активния живот.