ГЕРБ нямало да отидат с празен мандат, ротацията не била на всяка цена

Партията на Борисов ще се придържа към подписаното споразумение
Обновена: 2 фев 2024 11:00 | 2 фев 2024 10:40, Камелия Цветанова
106
ГЕРБ нямало да отидат с празен мандат, ротацията не била на всяка цена
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов увери, че ротацията ще се случи и това ще е с мандата на ГЕРБ.

„Нали не си представяте да ходят ГЕРБ с празен мандат и след това Денков  или Мария Габриел да се върне с друг, нали не си представяте да се унижим така“.

Още по темата
Борисов отново заяви, че ГЕРБ ще се придържат към подписаното споразумение.

"Ротацията не е на всяка цена, нищо в живота не е на всяка цена", посочи той.

Относно напрежението около мобилните оператори лидерът на ГЕРБ постави въпроса защо регулаторите не бяха сменени при управлението на четворната коалиция.

Той отново коментира предстоящото посещение на премиера в САЩ.

„Казах, че има разточителство за летенето със самолет. Премиер и президент трябва да отидат при премиер или държавен секретар. Допреди седмица всички министри щяха да ходят“,посочи той.

„Единствено предупредихме колегите да не си приписват, каквото парламентът свърши - и с ядрените реактори, подкрепата за Украйна, правосъдната и конституционната реформа и се надявам, като отидату, това да го изговорят и да го чуем публично и там. Могат да пътуват, където си искат“, посочи Борисов.

„Ние сме във фантастични отношения със САЩ. Неслучайно толкова американски компании спечелиха търгове, имам предвид и страйкърите. Няма лошо да се ходи. Но през седмица?“, каза той.

Бойко Борисов разкритикува министерството на земеделието и посочи, че там има много слаба работа.

„Фермерите запалиха Европа“, посочи той и обвини ресорния министър Кирил Вътев за това, че темата за земеделските протести не се обсъжда, както и че не е предложил план с мерки за решаване на кризата.

Борисов заяви, че очаква сериозен разговор с министър Вътев по темата.

Според него работата върви добре в министерствата по икономика, транспорт, регионално развитие и благоустройство, образование, култура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
1
 
! Отговори
Минувач преди 3 месеца
Няма вече пълни чекмеджета, а само празни портмонета !!! Продължаваме тъпащината
76
0
 
1
 
! Отговори
... преди 3 месеца
.....
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Гледай да не остане празна касата
74
1
 
1
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
е Влади. Ами, аз несъм изобщо виновен, че бъларите харесват песните ти, а не ПОЛИТИЦИТЕ НИ. За воденичаря и тази за 9-те ни бъчви с ВИНО. Те са си наш, ВОДИНИЧАРИТЕ, а и бъчвите. Честита 2024 на тези от БНБ-то им.
73
0
 
2
 
! Отговори
Милионер преди 3 месеца
Време е вече БЪЛГАРИЯТА НИ ДА ЗАПОЧНЕ ДА ПРАЗНУВА РОТАЦИЯТА ИМ. С песните на ВЛАДИ МАРКОВ. Те да си правят сглобки да си ги разглобяват. За обикновените българи и българки е по-интересон даси връткат дупетата. Особено тези от партиините им лидери. Тези на Борисов, Пеевски и Атанасов са си най-секси. Както и на Десито им.
72
0
 
2
 
! Отговори
Журналист преди 3 месеца
Този от Герб се е побъркал окончателно. Дори и не помни от коя партия е бил преди това. Като ротацията им няма да е на всяка цена, да си ги връткат дупетата. Те са ни безценни. Особено тези на Борисов и Пеевски. Чорапите им се разплитат, както и парите, които са получаваби от ДС. Дори и започнаха да ги убиват като съдружниците им.
71
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
тулупчо нещо друга песен запя а ротацията... боко, чу ли за новата линейка хеликоптер, за цялото ти царуване и толко не осигури, само личната далавера те интересува
70
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
БУДА ЗА ЕКСКУРЗИЯТА ДЕНКОВ: ТОЛКОВА ПЪТИ СЪМ БИЛ В САЩ, ЧЕ ЕКСКУРЗИАНТИТЕ НА ДЕНКОВ НЕ МОГАТ ДА МИ СТЪПЯТ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА ЛЕВИЯ КРАК. ДАЖЕ ВЕДНЪЖ ГАСИХ ПОЖАР В ПЛАНИНАТА RUSHMORE КАТО НАЙ-БЪРЗИЯТ В РАЗПЪВАНЕТО НА МАРКУЧА НА БАЛКАНИТЕ,А ОБАМА МЕ НАГРАДИ СЪС СРЕБЪРНО СЪРЦЕ!!...
69
0
 
2
 
! Отговори
Галя от Посолството преди 3 месеца
Бокич, няма страшно! Мандата няма да го връщаш, ще ти дам списък с министрите и готово.
68
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бойко е време да разбере, че старите времена на неограничена власт и неограничена безотговорност, никога няма да се върнат ... и ако иска да управлява това ще е само заедно с десните, така че да не се дуе толкова много.
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Auuuu
66
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Поредните несвързани приказки. Ще успее ли някога да каже нещо смислено?
65
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До БУЦИ, внимавай! - "търка доволно ръчички, но да внимава, защото ако направи едно грешно движение (а той ще го направи, защото е некъдъpник), ще има пак масови протести до откат!" Нали ги видяхме вашите протести. Най много да ни докарате следващите мъпети - Свирчо, Coполчо, и някой незнаен мъжки индивид с чорапогащи и розова капела.
64
4
 
9
 
! Отговори
Кокощка преди 3 месеца
ГЛАДНА ТИКВА ЧЕКМЕДЖЕ СЪНУВА
63
4
 
4
 
! Отговори
Уау преди 3 месеца
Уау-уау-уау Ю-пи-оу Ю-пи ей! Боко кат те гледам, май си гей.
62
6
 
12
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 3 месеца
Остави ги да си омажат здравата Бойко. Недей изпълнява мандата. Проклинам всяка секунда в която протестирах срещу теб . Ти беше зло , но дойде още по голямо зло !!!
61
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сглобката ще се държат до последният лев в държавата в името на парите.
60
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Баце е слуга на Пеевски , така че чака заповедите на Пеевски , щото пък Пеевски е слаГАЧ на посолството , заради ''МАГНИТСКИ'' ... Направо , навРЪзана работа !
59
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кой управлява България : Галя от посолството , друга Галя от украинското посолство , трета Галя от турското посолство , и четвърта Галя от английското посолство ... ДА ЖИВЕЯТ ВСИЧКИТЕ ПОСОЛСТВА , КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ !!!И днес е голЕм ден за българската ''демокрация'' / демоНСТРАЦИЯ/ .
58
2
 
7
 
! Отговори
Сандо преди 3 месеца
а този мандат на ГЕРБ от къде ще дойде? Те вече върнаха техният мандат, кой ще им го даде? Как ги плануват тези работи? Интересна работа ...