Gini зове: Да свалим маските и да бъдем себе си

Певицата представи новата си песен
24 окт 2019 17:52,
8

Талантливата и амбициозна Вирджиния Събева - Gini призовава в новата с песен да свалим маските и да не бъдем реплики на собственото си "аз". Певицата представи "Нека бъдем себе си" в студиото на "България сутрин".
Още по темата

"Вдъхнових се да напиша тази песен, защото искам да накарам все повече хора да вярват в себе си и да обичат себе си", отбеляза тя.

Певицата сподели за срещата си с известна публична личност, с която е имала голямо желание да работи заедно. Събева обаче получава отказа, тъй като не била достатъчно скандална за музикален артист у нас. Негативният развой не я отказва.

"Минаваха ми всякакви мисли, в които си казвах "Не е ли по-добре да бъдем себе си". Всъщност така се роди песента. Думите се изляха, написах я за една вечер", разказа Gini пред Bulgaria ON AIR.

"Силно вярвам, че талантът е първото нещо, което е най-важно, за да си артист. Затова реших да правя тази музика, с която да пращам послания", каза още Вирджиния Събева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде стига сте хейтили, хубава е песничката. Не пее за тежък труд, пее за това да си извадиш главата от цифровият пясък (т.е. да спреш да си зяпаш денонощно телефона) и да си спомниш какво те прави наистина щастлив. Защото вярвате или не, цъкането във ФБ не ви прави щастливи, а ви зомбира. Защото ви изяжда времето и вниманието, без да ви остави смислени спомени. И това е песента. Какво ви пречи. Доста по-*** песни има в БГ ефира, не ви виждам да пищите срещу тях.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най обичам никому неизвестни нищоправци да пропагандират вяра в себе си. Аре хвани да копаш по 14 ч. на ден за мрз, да те видим колко ще си отворена тогава и колко ще вярваш в себе си.
2
0
 
3
 
! Отговори
Деян преди 4 години
Леле, днес май на Днес-а е ден за всекакви неизвестни корица... Коя е тая пък сега?
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние сме ги свалили такива сме си фалшиви по дефаулт, ако сме със маски и тогава пред хората се правим на възпитани щото всички така правят. Хората обичат да си създават кумири - мода, артисти, спортисти, духовни водачи, хората обичат да се кланят на някой.