Безплатна диагноза обяви Анадолу Медицински Център

Резултат от безплатната консултация пациентът получава до 3 дни
Спонсорирано съдържание | Обновена: 1 апр 2014 16:00 | 17 мар 2014 12:14, Екип на Dnes.bg
Безплатна диагноза обяви Анадолу Медицински Център
Снимка: Анадолу Медицински Център

Според Международната харта за правата на пациента всеки има право на второ медицинско мнение. Това право Анадолу Медицински Център предоставя безплатно. Документацията – медицинската история на заболяването, епикризи, снимки и всичко с което разполага пациентът, трябва да бъде преведено на английски език. Всяка допълнителна информация, свързана с оплаквания, симптоми или въпроси на пациента, ще бъде взета под внимание при съставянето на диагнозата.

Резултат от безплатната консултация пациентът получава до 3 дни. Освен мнение за диагнозата лекарите от Анадолу Медицински Център препоръчват подходящо лечение, а координаторите предоставят информация за продължителността и приблизителните разходи за престоя на пациента. Важно да се отбележи, че пациентът може да получи медицинско мнение и от Johns Hopkins Medicine в САЩ, което за разлика от това в Истанбул, е платено.

Второто медицинско мнение, дадено от специалистите от Анадолу Медицински Център, цели да осигури и гарантира комплексна диагноза и да се постигне максимално добър резултат за всеки до пълното му излекуване.

Анадолу Медицински Център не е обикновено болнично заведение, а институция, която следва неотлъчно своята мисия - да предлага здравно обслужване на равнището на световните стандарти в името на повишаване на качеството на живот. С визията да се превърне в еталон за здравни услуги центърът следва стандартите на изследване, диагностициране и лечение, разработени и прилагани от американския лидер Johns Hopkins Medicine.

Добрите експерти, мултидисциплинарният подход, иновативните технологии и прилагането на персонализирана терапия са комбинация от фактори, които гарантират добрите резултати от лечението в този център.

В годините центърът придоби популярност не само заради лекарите, специализирали в престижни международни институции, но и благодарение на мултидисциплинарния подход и специфична персонализирана терапия, които се прилагат към всеки пациент. Анадолу Медицински Център приема хиляди пациенти годишно от цял свят, като поема цялостната грижа за тях.

Офисите на Анадолу Медицински Център в България са в София и Пловдив. По-подробна информация - от www.anadolubg.com.
 


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации