Продажба на имот без посредник? Мисията възможна!

Лесно постижима ли е тази мисия?
Спонсорирано съдържание | 9 май 2017 10:53, Екип на Dnes.bg

Снимка: Продай сам

Вземайки решение да продавате имот сам, Вашата основна цел е да извършите продажбата на възможно най-добрата цена, най-бързо и по възможност без да платите хиляди евро за комисиони. Има няколко стъпки, през които трябва да преминете, преди парите да постъпят на сигурно място във Вашата банкова сметка.

Лесно постижима ли е тази мисия?

Разбира се, с подходящата помощ и подготовка, мисията е възможна.

Вече съществува надежден партньор, на който може да разчитате, когато решите да продавате сами имот.

“Продай сам” е нова за българския пазар пакетна услуга, насочена към подпомагането на собствениците в това да продават сами своите жилища. Платформата е изградена по западен модел със съответното приспособяване към локалните характеристики на пазара в България.

Основната отличителна черта на Продай сам е, че спомага осъществяването на директен контакт между продавачи и купувачи на недвижими имоти без намесата на посредници. И всичко това на цена, съобразена със стандарта на живот в страната. Специалистите на платформата са на разположемие на продавача от вземането на решение за продажба до самата й реализация.

От ключово значение за успешната продажба на имот е неговото популяризиране. Продавачите винаги трябва да наблягат на ефективния маркетинг. Усилията трябва да се фокусират върху отправянето на достатъчно силно послание към целевата аудитория и достигането до възможно най-много потенциални купувачи.

Ако една снимка предава дадено послание по-добре от 1000 думи, то видеото го прави по-добре от 1000 снимки. Ето как може да предадете милион думи, разказващи за имота, който продавате, само с едно видео. Екипът на Продай сам е наясно с тази закономерност, ето защо в пакета с услуги за продавачи е включено професионално заснемане на видео клип. Това дава възможност потенциалните купувачи да се разходят из бъдещия си дом още преди да са го посетили реално.

Това е само една малка част от нещата, с които "Продай сам" ще Ви помогне да продадете бързо и безпроблемно имот. Освен заснемането на видео разходка, платформата предоставя и ред други услуги, помагащи на продавачите самостоятелно да продават своето жилище. Вземайки пакет "Продай сам" получавате още консултация със специалист в продажбата на недвижима собственост. Вашият личен консултант ще бъде на разположение по време на целия процес по продажбата, за да Ви направи достатъчно уверени и подготвени за предстоящите преговори и сделка.

Да не забравяме и висококачествените HDR снимки, 2D архитектурния план на имота и не на последно място - цялостна маркетингова стратегия, която е от решаващо значение за бързото намиране на подходящия купувач.

А за всички юридически казуси, които със сигурност ще възникнат, "Продай сам" разполага с екип от адвокати и нотариуси на разположение при решаването на всеки един правен въпрос.

Допълнително може да получите и експертна оценка от независим оценител. Така ще бъдете сигурни, че цената, която ще поставите на имота си, ще бъде максимално конкурентна спрямо настоящите условия на пазара на недвижима собственост в Бъгария.

“Продай сам” мисли и за другата страна по сделката - хората търсещи да закупят дом. Трудностите, с които се сблъскват купувачите, са не по-малко от тези, които имат продавачите.

Най-честите въпроси, които един човек, на когото му предстои покупката на нов дом, си задава са:

Къде да потърся подходящите за мен оферти?

Как да намаля максимално разходите по покупката?

Как да се сдобия с необходимите финансови средства?

Един от препоръчаните от нас вариантите при търсенето на имот е сайтът www.prodaisam.bg. В него ще откриете страхотни предложения на добри цени и ще имате възможността за директен контакт със собственика без да се налага посредничеството на трето лице.

Що се отнася до финансирането, често при сделките с недвижими имоти се налага да бъде използван банков кредит за финансиране на покупката. Сайтът www.prodaisam.bg може да бъде полезен и в тази насока. Платформата работи с повечето от най-големите банкови институции в България. Вземайки ипотечен кредит със съдействието на

"Продай сам", от една страна, бивате насочен към банката, която би била най-добра от гледна точка на вашите индивидулани изисквания, от друга страна, получавате възможността за преференциални условия по отпускането на кредит.

Специалистите на "Продай сам" остават на разположение както на продавачи, така и на купувачи в мисията си да научат хората как сами да се справят с най-вайната сделка в живота си, а именно продажбата или покупката на имот.

 


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации