ЗАД "Армеец" представи обновената си застраховка "Защитен дом" на промоционална лятна цена

До 50% отстъпки за имуществено застраховане през лятото
Спонсорирано съдържание | 3 юни 2017 11:55, Екип на Dnes.bg
ЗАД "Армеец" представи обновената си застраховка "Защитен дом" на промоционална лятна цена

Застрахователна компания "Армеец" обнови общите условия по застраховката си "Защитен дом" и даде старт на традиционната си лятна промоция по имуществено застраховане. Тя започна на 1 юни и ще продължи до 30 септември.

В този период всички клиенти на дружеството могат да осигурят защита на своя дом като сключат застраховка "Защитен дом" с 45% отстъпка от тарифата. Минималната застрахователна премия е 10 лв. Потребителите могат да се възползват от допълнителните отстъпки на ЗАД „Армеец“ за липса на щети, комплексно застраховане и еднократно плащане. Така общият сбор на приложените отстъпки може да достигне 50%.

Широкото покритие на застраховка "Защитен дом" дава най-добрата възможност клиентите да защитят имуществото си от непредвидени събития като пожар, мълния, природни бедствия, аварии на ВиК, късо съединение, токов удар, вандализъм, кражба чрез взлом, кражба с техническо средство, грабеж и много други непредвидени опасности. Осигурено е пълно застрахователно покритие на жилищни, вилни и стопански сгради, включително направените в тях подобрения, общо обзавеждане и лични вещи, битови електроуреди,  аудиовизуална и електронна техника, стопанско имущество, произведения на изкуството и други. Застрахователните обезщетения вече се определят по възстановителна стойност.

ЗАД "Армеец" предлага и допълнителни улеснения за клиентите. За сключване на застраховка „Защитен дом“ не се изискват първоначален оглед на дома, а при застраховане на вещи срещу „Кражба чрез взлом”, „Кражба с техническо средство“ и „Грабеж“ до 15 000 лв. не е нужен предварителен опис.

Повече информация за условията по обновената застраховка "Защитен дом" може да откриете в офисите на компанията в цялата страна, при застрахователните посредници,  които работят със ЗАД „Армеец“, както и на уебсайта www.armeec.bg.


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации