Късметлийски дни в пунктовете на "Евробет"

Ден след ден нови печеливши участници получават своите чекове
Спонсорирано съдържание | Обновена: 28 авг 2019 14:19 | 28 авг 2019 12:05, Екип на Dnes.bg
Късметлийски дни в пунктовете на "Евробет"

Късметлийските дни в пунктовете на "Евробет" не спират! Ден след ден нови печеливши участници получават своите чекове, надписани със страхотни суми от играта "Еврошанс".

Щастливият ден на Валери Асенов от Кърджали му донесе 8 600 лева от "Еврошанс". След попадението на 36-годишния шофьор в пункта се вдигнал купон, който продължил цяла нощ.

В Гоце Делчев също са имали повод за забавление и това е печалбата от 8 000 лева на Георги Менов. Страхотната сума е резултат от познаването на 9 от 9 числа в "Еврошанс". Сега 37-годишният консултант планира да ремонтира дома си.

Сред големите победители се нарежда и една дама – Радомира Минчева от Кубрат. Нейната интуиция при избора на числата не я подвежда и с резултат 8 от 9 тя печели 6 736 лева.   

Един софиянец също се нареди сред играчите с късмет. Той грабна 6 400 лева от любимата числова игра. 60-годишният Валентин Павлов управлява собствена фирма, а успехът му в "Еврошанс" идва след познаването на 6 от 6 числа, които всъщност са рождени дати на членовете на семейството му.

Айдън Касимов от Търговище също е горд притежател на чек от "Еврошанс" на стойност 6 400 лева. В същата игра, но от пункт в Комунига, участник грабна точно 5 041,20 лева.

Страхотна сума и за Красиян Ахрянов от Шумнатица. Познаването на 7 от 7 числа в съчетание със залога от 1 лев носи на Красиян печалбата от 5 000 лева.

В Пещера паднаха 4 500 лева, в Пловдив 4 000 лева, в Несебър се разписаха с 3 950 лева и още много четирицифрени попадения от "Еврошанс".

Тегленията на играта "Еврошанс" можете да следите в пунктовете на "Евробет" и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК.
 


Още по темата: ЕврошансЕвробет
Още от
Спонсорирано съдържание