Стоки за дома и градината - на клик разстояние с Gladen

Онлайн магазинът предлага близо 5 хил. различни артикула
Спонсорирано съдържание | 4 юли 2020 10:23, Веселина Йорданова
2
Стоки за дома и градината - на клик разстояние с Gladen

Най-накрая дойде време за дълго отлаганото лятно почистване, подновяването на счупения сервиз от чаши за вино и закупуването на нови посуди и стоки, с които да се впуснем в новите кулинарни предизвикателства, които всеки ден инфлуенсърите и известните личности ни отправят в социалните мрежи.

Shop.gladen.bg няма да подреди дома и кухнята вместо Вас, но за сметка на това ще Ви остави да допиете сутрешното си кафе, докато чакaте всички необходими продукти да пристигнат до вратата на дома Ви. Онлайн магазинът работи в партньорство с Gladen.bg и веригата хипермаркети HIT и извършва доставки в София и околността.

Голямото разнообразие от продукти включва близо 5000 артикула от цял свят, разпределени в много и разнообразни категории. Докато сте седнали удобно на дивана си, освен храна от Shop.gladen.bg може да поръчате и всичко необходимо за дома и градината – пособия за чистене, перилни и почистващи препарати, домашни  потреби и посуда, кани и купи и много други полезни и необходимо за всяко домакинство стоки.

Всяка седмица онлайн магазнът подготвя специални предложения и промоции на избрани продукти, съобразени с индивидуалните предпочитания и нужди на всеки. А най-хубавото е, че с Shop.gladen.bg магазинът е вече само на клик разстояние.


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Мен преди 1 месец
Сериозно ли ? Ахахахах