Huawei продукти на ексклузивни цени онлайн за 24 часа в Технополис, Техномаркет и Зора

Ексклузивните оферти важат от 16 часа на 16 юни до 16 часа на 17 юни
Спонсорирано съдържание | 17 юни 2021 10:06, Александър Попов
Huawei продукти на ексклузивни цени онлайн за 24 часа в Технополис, Техномаркет и Зора

В първото излъчвано на живо студио Huawei TechTalk, компанията обяви ексклузивни оферти за 3 продукта, които важат точно 24 часа – от 16 часа на 16 юни до 16 часа на 17 юни. От тях може да се възползва всеки през уеб сайтовете на партньорите на проекта – Технополис, Техномаркет и Зора.

Huawei x Gentle Monster Eyewear II са слънчеви смарт  очила, с които ще бъдете по-модерни  и по-свързани през идващото  лято. Дизайнът им е в стилна  изчистена унисекс линия, в черно  с дискретен червен детайл  при контролите в началото  на рамото. Разработени съвместно  с модния бранд Gentle Monster, те са  не само моден аксесоар, но  и удобно аудио устройство. На  практика те заместват напълно  безжичните слушалки, тъй като  през тях можете да провеждате  телефонни обаждания, да слушате  музика и управлявате плеъра  си, при това с много добро  качество. С Eyewear II няма да пропуснете  обаждане по време на пътя  към морето, нито на плажа, където  те са естественият аксесоар, пазещ очите и поддържащ връзката  ви със света, без да ви пречи  да се наслаждавате на шума  на вълните или музиката от  плажните барчета.

В 24-часовия промо период можете да спестите 200 лева като закупите Huawei Eyewear II онлайн на цена 499 лева от следните линкове:

Технополис: https://bit.ly/2Supfjt
Техномаркет: https://bit.ly/3iMnfxA  
Зора: https://bit.ly/3vsXWU1

Huawei FreeBuds Studio от своя страна, е аудио продукт, с който напълно да се потопите във всеки детайл на музиката. Налични са в два цвята – класическо черно и бежово-златно. С изключителен комфорт за продължителна употреба, благодарение на уголемените чашки,  регулираща се диадема и качествени материали, те са отличен избор както за наситен с комуникации работен ден, така и за потапяне във висококачествено аудио с висока резолюция в различни сценарии на забавление. Поддържат двойна връзка, т.е. едновременно сдвояване с две устройства, например лаптопа и смартфона ви, което улеснява бързата смяна на начина на използването им. Друга функция, която ги прави универсално решение за работа и забавление, е интелигентното динамично активно шумопотискане, което работи в три режима, за да пропуска точно толкова външен шум, колкото е необходимо в конкретната ситуация. Режимът Ultra е идеален за влакове и самолети, в които искате да изключите напълно шума около себе си и да се потопите в музиката или филма, който гледате. General е балансирано решение за повечето ежедневни ситуации с ненужно разсейващ шум, особено такъв, генериран от разговори на странични хора, а Cozy е подходящ за работа в привидно тихи помещения като офиси и споделени работни пространства, където отнемането на белия шум от компютри и климатици повишава комфорта и производителността. Налице е и режим Awareness (Осведоменост), в който сте напълно осъзнати за случващото се около вас.

В рамките на обявените 24 часа спестявате 150 лева при покупката на Huawei FreeBuds Studio. Вместо за 499 лева, те могат да станат ваши само срещу 349 лева от:

Технополис: https://bit.ly/3gtou3f
Техномаркет: https://bit.ly/35niKBP  
Зора: https://bit.ly/3iMnvwy

Третият акцент в първото издание на Huawei TechTalk е таблетът MatePad T10. С диагонал от 9.7 инча, той предоставя отличен екран за развлекателно съдържание. Фокус на модела е грижата за зрението, като потребителят има на разположение 3 режима, сред които да избира, включително Eye Comfort за намаляване на синята светлина, която изморява зрението и напряга нервната система, еBook – за пресъздаване на максимално близо до традиционната книга усещане при четене, и тъмен режим за четене през нощта. MatePad T10 е много подходящ и за деца, тъй като освен грижа за зрението им, предлага и функцията Kids Corner, с която да изследват подходящо за тях съдържание под фин родителски контрол. Традиционно за Huawei, моделът идва с мощна батерия с капацитет 5100mAh.

На цена от около 250 лева този модел е изключително изгодно семейно предложение, а в рамките на промоцията, съпътстваща Huawei TechTalk, можете да спестите още около 50 лева, тъй като до 16 часа на 17 юни може да бъде закупен онлайн за 199 лева от следните линкове:

Технополис: https://bit.ly/3zqpKf3   
Техномаркет: https://bit.ly/3xvspSV  
Зора: https://bit.ly/3iJSidj

Huawei TechTalk e студио, излъчвано на живо  онлайн на българската Facebook страница  на Huawei Mobile. В различните му епизоди, домакини и гости ще представят интересна информация и лични впечатления от продуктите на компанията, а зрителите ще имат възможност да се възползват от ексклузивни оферти за тяхното закупуване.

За Huawei Consumer Business Group

Продуктите и услугите на Huawei се предлагат в повече от 170 страни и са използвани от 1/3 от световното население. Компанията разполага с 15 изследователски центъра на територията на САЩ, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Huawei Consumer BG е едно от трите бизнес звена на бранда и осъществява дейност в областта на мобилните телефони, компютрите и таблетите, преносимите и софтуерните устройства и др Глобалната мрежа на Huawei е изградена на основата на почти 30-годишен опит в телекомуникационната индустрия, като нейната цел е да предоставя най-актуалните технологични иновации на потребителите по света. За повече информация посетете: https://consumer.huawei.com/bg/


Още по темата: HUAWEI
Още от