Покажете най-доброто от себе си със смарт гривната Huawei Band 7

Спонсорирано съдържание | 2 юни 2023 11:09, Красимир Ангелов
Покажете най-доброто от себе си със смарт гривната Huawei Band 7

A1 започва месец юни  с ново предложение за любителите  на спорта и здравословния начин на живот. Телекомът предлага смарт гривната Huawei Band 7 с плановете Unlimited, която е подходяща както за младежи, така и за възрастни. Huawei Band 7 се отличава със стилен и тънък дизайн, до 14 дни живот на батерията, над 96 режима на тренировка, следене на наситеността на кислород в кръвта, сърдечен ритъм и други здравни показатели.

Huawei Band 7 има елегантен дизайн, тежи само 16 грама без каишката и е дебела едва 9,99 мм. Дисплеят е AMOLED с 1,47 инча и резолюция 194×368p. Гривната предлага избор от над 4 000 циферблата и Always On Display (AOD), който показва ключова информация, когато дисплеят е изключен. Батерията на Huawei Band 7 предлага висока издръжливост, което прави модела подходящ за пътувания и ваканции. Тя издържа до 14 дни при нормална употреба и до 10 дни при интензивно натоварване.

Huawei Band 7 поддържа автоматично  наблюдение на кислород в кръвта и сърдечен ритъм, което е възможно благодарение на технологията Huawei TruSeen 4.0 и интелигентния алгоритъм за пестене на енергия. Гривната автоматично започва да вибрира, за да ви предупреди, ако нивото на кислород в кръвта или сърдечната честота се отклони от здравословния диапазон.

Друга полезна функция на Huawei Band 7 е TruSleep 2.0, която разпознава шест основни проблема, свързани със съня. На тяхна база гривната предлага над 200 научно-обосновани предложения, чрез които да подобрите съня си. Huawei Band 7 разполага със собствена фитнес система – TruSport. Тя предлага 96 режима на тренировка, включително бягане, колоездене, плуване и йога. Моделът може да следи и нивата на стрес с технологията Huawei TruRelax, която освен да измерва стреса предлага и дихателни упражнения.

Huawei Band 7 е съвместим със смартфони с операционна система Android и iOS и предоставя директен достъп до най-важните функции на телефона, като входящи обаждания и съобщения, прогнози за времето и контрол на музика.

Смарт гривната Huawei Band 7 се предлага в черен и розов цвят за 19,99 лева на месец с мобилен план Unlimited M. Моделът е наличен в магазините на А1 и онлайн на A1.bg.


Спонсорирани публикации