Фестивалът Hills of Rock в Пловдив се отлага за 2024 г.

Организаторите не искали да жертват качеството
15 мар 2023 14:23, Александър Попов
13
Фестивалът Hills of Rock в Пловдив се отлага за 2024 г.
Снимка: БГНЕС

Фестивалът "Hills of Rock – Plovdiv 2023" се отлага за следващата година, съобщиха на брифинг представители на промоутърската компания "Фест Тийм" ООД , община Пловдив и Фондация „Пловдив 2019".

"Екипът ни работи усилено заедно с нашите партньори, за да осъществим любимия рок фестивал на България и това лято, но се оказа истинско предизвикателство да се осигури качествена музикална програма в настоящата икономическа обстановка", каза Стефан Еленков от  "Фест Тийм", който посочи, че от компанията не са готови да жертват качеството на фестивала.

"През последните няколко години заедно с нашите партньори посветихме всичките си усилия и ресурси, за да осигурим първокласен музикален фестивал с високо качество на програмата и продукцията и съпътстващите забавления, които нашата публика заслужава и очаква с нетърпение, каза Еленков.

По думите му организаторите имат амбицията през 2024 година да осигурят най-силния Hills of Rock досега. Групите, които почитателите на фестивала пожелаха и за които вече сме в преговори, са огромни имена – мечта на всеки отдаден рок и метъл фен, а датите ще споделим възможно най-скоро, допълни Еленков.

Закупилите билети за фестивала могат да изберат да ги върнат до 31 декември тази година или да ги запазят за догодина, за когато цените за "Hills of Rock – Plovdiv 2024" ще претърпят промяна.

"Hills of Rock" е емблема, фестивал, който утвърди Пловдив като Европейска столица на културата. Той е марка на града и остава в Пловдив, където ще се завърне догодина в пълния си блясък и мащаб. Това каза заместник-кметът по култура, археология и туризъм на община Пловдив Пламен Панов./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Hills of Rock
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще умрат от скука в Пловдив до 2025 година.
7
2
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Бегом на опера - какъв е тоя порочен рок...
6
2
 
0
 
! Отговори
Angelov, BlizzardEnt преди 1 година
Та мене пак няма да ме има един производствен период , не ме търсете, не знам към какво ме прикачат и да знам не знам ..... обясняват ми го че овреме но време си разменят по едно про за конкретни проекти ....
5
4
 
0
 
! Отговори
Angelov, BlizzardEnt преди 1 година
И принципно и аз и Иван Коритарев сме Valve Corporation , след Liberation и Ubisoft Sofia Иван стана бивш корпоративен и лектор ама за малко ....докато не го вербува екипа на Valve..... ние и двамата още сме си Valve Corporation , обаче Метцен поиска да ме вземат под наем за малко за проект за който не знам какво точно ще правя. Ама черпи уиски, шотландско, 100 Гайдаря .... нали ме знаете аз си скитам, що пък не .....Аз съм си Valve ама за един сезон при Blizzard по някъв общ проект
4
1
 
1
 
! Отговори
Angelov, BlizzardEnt преди 1 година
Вижте сега не знам дали сте си отворили сандъците, ама ако не сте разбрали за тая година, тази празнична за изкуството година, студията и артистите направихме една колаборация в която всеки да представи себе си, културата, региона и те решиха аз последният сюрреалист на 20 век да съм конфирансието на тази колаборация.Ама никой не знаеше кой съм освен Valve Corporation. Unnamed pro , neutral to all. И се заформиха приятелства и партньорства и обмени ...
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
2024 ще има ли свят?
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мразя насилници и провокатори.
1
13
 
11
 
! Отговори
Натовеца преди 1 година
Ако не спрем войната на ФАЩ срещу Русия и свободният свят , няма да има хилс вече в Пловдив !Убийй атлантик спаси БЪлгария !