Русия ще разследва възможна чужда следа в отравяне на Навални

С това ще се заеме една от парламентарните комисии
26 авг 2020 07:20, Елка Василева
106
Русия ще разследва възможна чужда следа в отравяне на Навални
Снимка: архив, БГНЕС

Председателят на долната камара на парламента на Русия Вячеслав Володин разпореди една от комисиите на законодателния орган да разследва дали чужди сили не стоят зад предполагаемото отравяне на критика на Кремъл Алексей Навални.

Това според него може да е направено в опит да се разпали напрежение в Русия и тя да няма възможност да възпрепятства намесата във вътрешните работи на Беларус, предадоха Ройтерс и ТАСС, цитирани от БНР.

Още по темата

"Комисията по сигурността в Държавната дума ще бъде инструктирана да анализира какво се е случило, за да стане ясно дали това е бил опит от страна на чужди държави да навредят на здравето на руски гражданин, за да разпалят напрежение в Русия, както и да отправят нови обвинения към нашата страна", заяви Володин.

"Добре, че канцлерът на Германия Ангела Меркел се отзова и оказа помощ на Навални. Иска ми се да вярвам, че тя щеше да постъпи по същия начин, ако ставаше въпрос за всеки друг гражданин на Русия, а не само за радикален опозиционер", заяви председателят на руската Държавна дума.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
3
 
2
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Кой е този анонимник Навални , защо ни занимавате с него ???? Вечна слава на господин Путин и братска Русия- най-великата страна на света !
87
1
 
1
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Елциновата конституция бе написана от ЦРУ. Путин я смени и им даде още една причина да ядат чакъла.
86
1
 
1
 
! Отговори
Али Реза преди 3 години
.... и на мен ми беше лошо веднъж. Дали пък не беше Путин виновния ?
85
0
 
1
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
лоши капиталисти да вземат да *** в гащите на вова!
84
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е тоя виц го знаеме...
83
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БПФВикаш, не го допуснаха до изборите, пък бил безопасен :))))Вярно, Путин пропусна да направи "избори" като Лукашенко, но не се знае, дали нямаше да се случи същото като в Беларус.Изобщо, Путин излезе голям страхливец.
82
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БПФДругарю, китаеца отдавна се гаври с рускинята в далечния изток, а в Русия има ЕПИДЕМИЯ от СПИН, сещаш ли се защо? А за изкълченяци, ако мислиш, че в Русия има по-малко "изкълченяци" нещо жестоко си се объркал.Друг е въпроса, какво пречи на Русия да си "запази" каквито ценности мисли, че има (не че мизерията и тоталната диктатура означават ценности, но карай). Това няма отговор. Страната заела 1/6 от сухоземната територия на света има нужда да се "пази" от Запада. Хмммм.
81
7
 
5
 
! Отговори
БПФ преди 3 години
По темата - изказването на Володин е абсолютно адекватно. Руските власти нямат никакъв мотив да тровят Навални, който е абсолютно безобиден и дори смешен като "душманин на Путин". Дори в Москва той не може да събере и 2000 души на протест - в най-големия европейски град. Яд ме е че не го допуснаха до изборите, нямаше да вземе и 2% и цял свят щеше да го види колко е жалък. Или са го отровили кукловодите му, виждайки колко е безполезен, или сам се е отровил, ама е прекалил с дозата.
80
4
 
5
 
! Отговори
БПФ преди 3 години
До Анонимен 72Не, козяшка ***. Западът не се опита да помогне на Русия, а да я разпарчетоса и разграби, ама няма да стане. И Русия няма да се "реформира". Руснакът няма да позволи *** и изкълченяци да му се качат на главата. Няма да допусне синът му да стане ***, вместо мъж, милеещ за отечеството си и готов да умре за него. Руснакът няма да допусне диви мигри да му газят държавата и да се гаврят с жена му и дъщеря му. Западът отдавна е загубил всичките си достойнства, Русия ги запази.
79
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои руснаци твърдят това?
78
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руснаците твърдят, че е в Русия и никога не е стъпвал в Германия.
77
4
 
8
 
! Отговори
шизофрения преди 3 години
Навални не бил отровен.Не бил отровен, но ще се разледва отравянето му.Ще се разследва отравянето му, но не съвсем, а така че да има "чужда следа".Ако следата си е локална, няма какво да се разследва
76
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 76"Цветно ли беше? ;)))"Цветно беше.Ще умра от смях.:)))))
75
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 81Не става така, другарю. Преди малко каза, че трябва да знаеш какво е там, за да говориш. Отказа се от възможността да се правиш на "родолюбец" в тоя момент.:)))))
74
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 74"Ами не. Проблема на западняците е, че руснаците осузнаха, че запада не се опитва да им помогне. И взе че се взеха в ръце и дори помогнаха на доста други да се вземат в ръце ;))))"Странно. Руснаците на себе си не могат да помогнат и затова живеят в робство и мизерия. Русия, страната която се разпростира в 11 часови зони, е разположена на 1/6 от сухоземната територия на планетата, е най-богата на природни ресурси в света, иска да открадне още малко от съседите си.:))))
73
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 80ами бягай да коментираш наводнението в Лузиана Чий го страдаш тук?
72
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 77Пишеш на някой, който е завършил на Запад и живее там от има няма 15 години. Значи, според твоята логика, ти сега трябва да замълчиш, щото аз знам по-добре от теб.:))))
71
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 73Разликата е в резултатите от доктрината, другарю. Там е разликата. :))))
70
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българските евроатлантици явно познават запада само от комиксите ;)))Поне излезте навън, поживейте 15 - 20 години, завършете някой и друг западен или северноамерикански университет и тогава говорете. От комикси само цитати да използвате... Е, звучи по детски наивно и глуповато...
69
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слушай ми думата, в момента всички евроатлантически "демократи" скачат срещу руския газ и нефт и китайския Г5.(Нищо че унищожиха Венецуела, Либия и Ирак само за да не са им конкурентни в продажбата на петрол и газ). Скоро евроатлантизма ще подскача и срещу османския газ и нефт... ;)))Колко си голем, пък колко си неук ;)))) Не те ли е срам ;)))Повярвали били западняците... Идея си нямаш явно как мислят западняците ;))) Това дето г разправяш в някое списание ли го чете? Цветно ли беше? ;)))