Навални съобщи: Връща се в Русия на 17 януари

„Въпросът „да се върна или не“ никога не е стоял пред мен“
13 яну 2021 11:28, Елка Василева
41
Навални съобщи: Връща се в Русия на 17 януари
Снимка: архив, БГНЕС

Критикът на Кремъл Алексей Навални обяви днес, че ще отпътува от Германия обратно за Русия на 17 януари, предаде Ройтерс.

„Въпросът „да се върна или не“ никога не е стоял пред мен. Просто защото аз не съм заминавал. Аз се оказах в Германия, пристигайки в реанимационна кутия. На 17 януари, неделя, ще се върна у дома с полет на „Победа“. Посрещайте ме“, написа опозиционерът в Twitter.

Още по темата

В последните дни на 2020 г. Федералната служба за изпълнение на наказанията призова Навални да се върне в Русия, като в противен случай го заплаши със затвор след превръщане на условната му присъда в ефективна.

Навални, водещ критик на президента Владимир Путин, бе откаран в Германия през август за лечение, след като припадна в самолета. Впоследствие Берлин обяви, че е имало опит за убийството му с нервнопаралитичния агент „Новичок“.

Руските власти отричат да имат нещо общо с инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Клан-недоклан се завръща в кафеза.
36
1
 
2
 
! Отговори
Видения преди 3 години
Леле-е, какъв червен килим ще му проснат на Шереметьево, каква почетна рота ще строят! От кремльовските курсанти! Путин ще дойде да го разцелува три пъти. Бог любит троицу!Навални ще целуне просълзен руския асфалт! Чудеса! А присъстващите в хор ще запеят: "В рот! В рот!"
35
5
 
1
 
! Отговори
Лилипутин преди 3 години
С кой полет ся прибираш кайш...
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Язък за шорошките коментари.Сега ще си изгризат ноктите от яд.
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 28Донякъде си прав...Медведев беши истински руски "либерал" и тласкаше Русия все към запад! А Мишустин разпердуши цялото това западенско ко-ти-ло и сега одържавява по-голямата част от останалите частни, жизнено важни за държавата отрасли - енергетика, пристанища, риболов, концесии за добиване на природни богатства! В тях сега контролния пакет е само на държавата, а този г-лу-пак медведев правеше само вид че управлява! Той донякъде е виновен и за войната в Ирак, защото не наложи вето
32
0
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Анонимен 27До Информационни войниЩото вече се изложи Навални пред Байдън/Сорос и са му врътнали кранчето, били са му шута...! Да се изкаже против затварянето на инфоканалите за Тръмп си е чисто подритване на трудовата книжка. Сега ще бяга към Русия щото "Новичок" има и от Солзбъри, форт Дитрик... и тоя път празно няма да има!
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навални е наркоман, който иска да си вземе дозата от новичок от дилърите си, на които се обади по телефона.
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"След осветляване на имотите и далаверите на Медведев, не мина и година и премиера беше сменен."========================Свещенна простота. Най-малко от 2008 година всеки руснак знае, че Димата Айфончофф е пиндостански шестоколонник, но тъй като представлява мощна олигархично-кланова прослойка, Путин не можеше да го изхвърли веднага и не можа да го изхвърли дори след откровенното му предателство към интересите на Русия през 2011 г. в Либия. Тогава шестоколонникът беше президент за малко.
29
2
 
11
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Нахални може да се определи с транс-атлантическия термин attention whore!Почти никой не го бръсне за слива в Русия ,той като някъв супер преследван "дисидент' се изкарва едва ли не заплаха за 'режима' на лошия Путин!Проект на западните разузнавания за новият Елцин е той нищо повече !Добре подплатен с грантове на всякакви "демократични " НПО-та!Ако иска на за Марс да замине !
28
4
 
9
 
! Отговори
таварищ паПутин преди 3 години
Немаш грижа .Ще те посрещнем с истински "Новичок".Ти само си ела...
27
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да остане на Запад защото господарят му е в Кремъл и той му е дал задача да консолидира опозицията и Путин да я контролира и направлява!След осветляване във ,,Фонда за борба с корупцията" на имотите и далаверите на Медведев ,не мина и година и премиера беше сменен.
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Информационни войниТочно. Удивителното е, че началникът му даде цели 5 денонощия (12-17) време.
25
2
 
9
 
! Отговори
КЛ преди 3 години
Без ваксинационен паспорт не може! Да не каже после, че са го отровили със Спутник.
24
2
 
11
 
! Отговори
Информационни войни преди 3 години
До АнонименНавални не се връща при "тия". Отвори си устата да критикува "свободата на словото" сполетяла Тръмп и получи червен картон още на следващия ден. Просто в новините искат да обърнат дефекта в ефект.
23
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навални не се връщай при тия. Не се прави на герой. Това са долни същества.
22
5
 
15
 
! Отговори
Къде е по-демократич преди 3 години
Дали обявените за национални предатели могат по подобен начин да се върнат в краварника?
21
4
 
12
 
! Отговори
Да да Така е! преди 3 години
До Анонимен"никой не се съмнява че рано или късно ще стане Президент на свободна Русия." - в безлюдните степи на Сибир:):)
20
2
 
6
 
! Отговори
Има шанс/ няма шанс преди 3 години
Американовилите - излейте си душицата!В американски демократични уловия само тази "свобода" на словото е възможна, та давайте!:):)
19
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Евала на Навални.Миля че никой не се съмнява че рано или късно ще стане Президент на свободна Русия.
18
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лилипутин ще изпадне в истерия и ботокса в лицето му ще стане на бучки.