Кремъл: "Дворецът на Путин" бил собственост на предприемачи

Комплексът е 39 пъти по-голям от Монако
27 яну 2021 08:00, Петя Славова
83

Руският президент Владимир Путин поздрави американския си колега Джо Байдън за встъпването му в длъжност в първия им телефонен разговор.

Междувременно 24 часа след като Путин се разграничи от внушителното имение, на стойност приблизително 1 млрд. и 120 милиона евро, дойде коментар от Кремъл.

Още по темата

Дворецът, за който руският опозиционер Алексей Навални твърди, че е на президента Владимир Путин, е собственост на предприемачи, заяви прессекретарят на Путин Дмитрий Песков.

Според Песков обаче съобщаването на имената им би било некоректно. Имението е известно от десетилетие и Песков вече е опровергавал твърдения, че е построен именно за Путин, предава Bulgaria ON AIR.

Комплексът е 39 пъти по-голям от Монако, на три етажа, с басейн, сауни, хамами, СПА зона, казино, кино, обширни стаи за гости и дори изба. Според разследването на Навални ФСБ не допуска нито риболов, нито полети на самолети и дронове в района

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин вече и предприемач ли стана?Вече има нова категория: диктатор-предприемач.
67
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българските пенсионери умират от глад друже, а ти ми гледаш руснаците.
66
2
 
5
 
! Отговори
жаль преди 3 години
Руснаците умират от глад. Дъщерите им се продават за дребни пари, а Путин пилее за ненужно охолство.
65
5
 
1
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Тези ГЕрбаджийски *** ове са големи шмекери. Сравняват заплатите, ама не сравняват цените. В Русия сигурно са 5 пъти по_ниски от българските НАДевропейски.
64
2
 
0
 
! Отговори
Сателитни снимки преди 3 години
С какво са го проучили този обект - със американските сателити ли? Щом е толкова пазен!А и ако Путин е дал разрешителното - сигурно има пожизнен достъп ако да не е собственик. И кво?А Навални има достъп до вечно студен хладилник - за вода.
63
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хахахаххаахахаххаа,американофенчета нали руснаците бяха бедни
62
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навални - Дайте ми да шмръкна малко Новичок че се пристрастих към него.
61
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво тъпо оправдание ?!?!?Явно джуджето е изпаднало в истерия и не може да измисли нищо свясно.
60
4
 
4
 
! Отговори
А преди 3 години
ЗАЩО СПРЯХА ДА ПИШАТ,ГОВОРЯТ И ПОКАЗВАТ ВИЛИТЕ И ДВОРЦИТЕ НА НАШИТЕ ОЛИГАРСИ И ПОЛИТИЧЕСКИ МАФИОТИ,НАЛИ ГИ ПОКАЗВАХА НА КЛИПОВЕ СНИМАНИ ОТ ВЪРТОЛЕТ.
59
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно е, че руските кръвопийци и техните български приятели пропагандират колко е хубаво в руската ***, колко е гаден Запада-а всички техни наследници живеят и учат на Запад и харчат милиони и милиарди!?!? А че ***. Кян е гадина мизерна на всички е ясно!! СВОБОДА ЗА НАВАЛНИ!!!
58
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навални явно се опитва да рови в л..на и тия предприемачи няма да го пощадят като Путин и правителството.
57
8
 
6
 
! Отговори
Чудни как? преди 3 години
"Според разследването на Навални ФСБ не допуска нито риболов, нито полети на самолети и дронове в района"Само дроновете на Навални, някак прелетяха свободно над комплекса. Иначе пиле неможело да прехвръкне !!!
56
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мани го Путин, той слабо ни засяга. Кажете на Боцко с имението какво стана? Или си го гласим за пореден мандат и лошо не пишем за него
55
9
 
14
 
! Отговори
Росица преди 3 години
До ЧИТАТЕЛИ В Русия пенсионерите не плащат наеми,ток,газ,лекарства. Социалните помощи са в пъти по-голями от нашите. Ресурсите на страната са огромни.Най голяма по територия. Да има малки селища ,които не са като червения площад. Но имат газ навсякъде. Пътищата им са проходими и при минус 40 градуса. В културно отношение са с век напред.Да ,не са и няма скоро да постигнат всеобщо благоденствие и уравновиловка. Но къде те са постигнати?? В прехваления запад? вАмерика??
54
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** седнал, гледал 2 часа видео с доказателства и факти и налрая казал нет, нашия е същия впрочем, просто отричат и до там, няма кой да ги бутне, ние да се оправяме. А за накои неща направо и не отричат, само премълчават и продължаваме напред. Не знам вече кое е по-зле да сме чипирани от Гейтс или да сме крепостни селяни на Бойко и сие.
53
11
 
8
 
! Отговори
алоо преди 3 години
"Според разследването на Навални ФСБ не допуска нито риболов, нито полети на самолети и дронове в района". Тогава как този псевдо опозиционер е успял да се сдобие с видео от птичи поглед, че и вътре е снимано,нали е мнооооого строго охраняем?Толково вони покрай тази пионка на цру,че....
52
10
 
7
 
! Отговори
Росица преди 3 години
До АнонименПРутин не се нуждае лично от такъв дворец. А за парите му за старинине се тревожете. Работил е в Германияката разузнавач и заплатата му нве е била в копейки и минимална-нали. В Русия е 20години на първа позиция и заплатата му е най високата в страната и не вярвам,че мислите това за нередно. Не може да не е подсигурил финансово "старините" си. И като ви е грижа-сравнявайте себеси с Путин и не злобейте.
51
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предполагам, че бързо ще се задвижи прокурорската машина (ако тя вече не е задвижена) и на Навални ще бъде предявено обвинение за умишлено оклеветяване на президента, а чрез него и на държавния апарат с цел дестабилизация на държавата. Такова нещо се наказва като престъпление, влизащо в раздела "измяна на Родината" с минимално наказание 15 г. Навални толкова ли беше наивен да се върне в Русия със задача да я разбуни?!? За отбелязване е, че получи гореща подкрепа от ЕНП на г-н Вебер и ББ.
50
1
 
19
 
! Отговори
Българин преди 3 години
То и сарая в "Росенец" не е на Доган, но го охраняваше НСО, защо ли!
49
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХахахаА защо нашето фсб охранява имотите на Боки , Цвъки и Доган ?