Навални: Заплашват, че ще ме хранят с усмирителна риза

В Instagram той написа, че има световъртеж, но може да ходи
17 апр 2021 07:58,
75
Навални: Заплашват, че ще ме хранят с усмирителна риза
Снимка: БГНЕС

Руският опозиционер Алексей Навални каза днес, че затворническата управа го заплашва, че ще му сложи усмирителна риза, за да го храни насила, ако не спре гладната си стачка, тъй като здравето му сериозно се влошава, предаде Ройтерс.

44-годишният Навални, един от най-острите критици на руския президент Владимир Путин, обяви гладна стачка в края на март в знак на протест срещу отказа на затворническата администрация да го лекува правилно от остри болки в гърба и крака.

Управата на затвора заяви, че му осигурява правилно лечение, но той го отказва и настоява да бъде лекуван от избран от него лекар, извън персонала на затвора, което му е било отказано.

В акаунта си в Instagram Навални каза, че има световъртеж, но може да ходи. "Тази сутрин една жена полковник застана над мен и каза, че кръвните ми изследвания показват сериозно влошаване на състоянието и има риск. Ако не спра гладната стачка, те са готови да ме хранят насила", написа Навални.

"Тя продължи да ми описва насладите от храненето насила. Усмирителна риза и други удоволствия", допълва с ирония опозиционерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
като го нахранят с ризите, ще докарат един сандък с шинели и друг с валенки от 32 година. да яде начи че да порастне и да напълнее
55
0
 
2
 
! Отговори
Рънърса преди 3 години
- Ей, братчед. Ако не ти харесва руския затвор хайде да се сменим . Аз съм в Пловдивския . И не каквото да не ям ... ям си бой по три пъти дневно . И не че няма на кого да се оплача ... Оплаквам се на Арменския поп , когато си искам. И не че не ми идват на свиждане... Идват. Надзирателите да ми тарашат килията за нелегално внесени от двора фасове ...Ела ,няма да съжаляваш . И аз като тебе фалшифицирах една фактура уж да изкарам някой лев ... ама ме затвориха щото пцувах правителството.
54
0
 
5
 
! Отговори
минувач преди 3 години
Тоя що не яде? Не му носят ядене от любимия му ресторант в Париж ли?
53
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имаш интернет,лаптоп да ръсиш глупост след глупост и пак ревеш,че много те тормозят.На Навалин ми трябва яко бой да се приземи на нивото на истински затворник!!!
52
1
 
9
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 3 години
Навални е един от Крадците в Русия , не е никакъв Критик на Путин - Присъдата му е за Откраднати Пари от Държавната Администрация - тоест - той е бил на държавна работа .Путин не реже ръце за корупция , вкарва в Затвор Сибир - както се правеше по времето на Бай Тошо и Соца - Лек Пример - ако касиерка в Кауфланд , Лидъл , Фантастико ви излъже в сметката - отива в Белене .
51
0
 
1
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
"ройтерс" С ДОСТЪП ДО РУСКИ ЛАГЕР И ЗАТВОРНИК С ИНСТАГРАМ / ДА ПОДМИНЕМ ЖЕНА -ТОЧНО ПОЛКОВНИК И УСМИРИТЕЛНАТА РИЗА / !?!?!?!?
50
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбирам какъв затворник е тоя, ама ако беше в американски затвор нямаше да виси само по медиите.
49
2
 
8
 
! Отговори
Гаро преди 3 години
Още ли не са го хвърлили на прасетата?
48
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя се е объркал - не осъзнава че е в затвор, а не в някакво риалити шоу.
47
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле, с какво настървение се чака да уморят този човек, не е истина.Тука е форума на ***.
46
2
 
9
 
! Отговори
УбавиНовиниДнес преди 3 години
Много убав този затвор. Избираш храна, постваш в фейсбук и инстаграм. Направо all inclusive.
45
2
 
14
 
! Отговори
YY преди 3 години
Много приятни затвори имало в Русия. Можеш да си ползваш интернет, Instagram, хранят те, дори настояват да те хранят, направо да се замислиш дали да не влезеш.
44
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той ли не ще да яде или те не му дават за да подържа форма да се защитава от всичкоядящи като някои други мускули да развива във фитнес зали,ако му лепнат един такъв в неговата килия от тоз тип гладник ще прояде или ако ли не поне още един гладник ще се чувства добре от допълнителната порция по регион рацион сервирана.
43
2
 
13
 
! Отговори
обикновен преди 3 години
Усмирителната риза не бива да го притеснява, а откъде ще му вкарат храната!
42
0
 
20
 
! Отговори
Ууужас.. преди 3 години
Суперужасен руски концлагер с нечовешки условия за живеене и дето пребивали хора просто ей така / по думи на Навални / , където руския опозиционер има свиждания всяка събота ... лежи си в леглото ... прави си гладни стачки.... и ПРИТЕЖАВА смартфон с работещ интернет за да пуска снимки и коментари за нерадостния живот в ужасяващите ужасни руски затвори.Абе какво стана,нали мястото където държаха Навални беше секретно и никой не знаеше за него. Пък то се оказа със свободен достъп до интернет...
41
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Можеше и по-зле. Да не го хранят в усмирителната риза.
40
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С интернет в затвора! Много лош този затвот!А как е в България?Враговете на Нахални не са само в Русия! Четете изказванията му за еврейте и ще ви стане ясно!
39
1
 
10
 
! Отговори
Хм !? преди 3 години
Какво го направиха тоя? Много бързо го заболяха колената. Явно смяната на позите от ,,на колене" до ,,по гръб" не му помага да избегне болките.
38
0
 
4
 
! Отговори
Umen razumen преди 3 години
До ШашнатRusia se uchi ot Zapada.... Inack Nahalni ste se zali za narusheni choveshki prava.
37
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 38Дано по-скоро го демонтират толупа, че поне ще се отървем от платените герберски *** дето генерират половината *** коментари тука, за съжаление обаче, от сороските *** няма отърване, те са другата половина ***