Лондон мести военна техника в Германия в случай на война с Русия

Напоследък западните медии прогнозират "руско нашествие"
26 ное 2021 20:22, Анисия Иванова
92
Лондон мести военна техника в Германия в случай на война с Русия
Снимка: БГНЕС

Великобритания планира да изпрати стотици единици военно оборудване в Германия в случай на хипотетична война с Русия. Това съобщава вестник "Таймс", като се позовава на командващия сухопътните сили генерал-лейтенант Ралф Уудис.

На фона на мащабна трансформация на армията Лондон възнамерява да създаде три нови военни бази - в Германия, Кения и Оман.

Още по темата

"Особено внимание обръщам на Германия, където ще преместим значителен брой бронирани машини", разкрива военният офицер, като добавя, че това ще улесни транспортирането на подкрепления през Ламанша.

Той заяви, че новите единици ще включват модернизирани версии на танковете Challenger 3, бронираните транспортьори Boxer, гъсеничните бойни машини Ajax, артилерийски оръжия, противоминни машини и дронове.

Очаква се бригада от над 250 души да бъде разположена "в случай на война с Русия", съобщава БГНЕС.

Напоследък в западните медии и в Украйна отново се появяват прогнози за "руско нашествие". Кремъл определи тези изявления като целенасочена информационна кампания, целяща ескалация на напрежението, която се опитва да представи Русия като страна, застрашаваща процеса на уреждане на конфликта в Донбас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
5
 
! Отговори
Фpанкофил преди 2 години
Французите и руснаците си изтеглиха окупационните войски от Германия в знак на помирение. Но наглите англосаксонци са прекалено злобни и комплексирани да го направят. Франция няма нито една англоамеpиканска база на своя свещенна галскa земя. Затова Франция тpябва да е лидер на Европа, а ролята на безродните немци тpябва да бъде сведена до това да правят бяла техника - прахocмукачки, пeчки, перални, миксери, джанти и т.н. За политици не стават. Само прокарват зловредно кpaварско влияние.
69
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубаво, но да не вземе Русия да премести войските си в Лондон преди да се осетите, че тогава лошо.
68
6
 
2
 
! Отговори
sd преди 2 години
руснаци и русоиди, вие сте изчадия на ада. моля се да има ядрена война - вие ще загинете в нея.
67
2
 
3
 
! Отговори
Grand FAder Koleda преди 2 години
ЦЕЛТА НА ТАЗИ *** АНТИ ЕВРОПЕЙСКА ПРОПАГАНДА СРЕЩУ МОСКВА Е Д А ПРИНУДЯТ ПУТИН ЛИЧНО ДА БЛОКИрА ДОСТАВКИТЕ НА ЖИЗНЕНО ВАЖНИ ПРОДУКТИ ВКЛ ГАЗ ЗА ЕВРОПА..СЛЕД като наркоманите от САЩ окупираха Украйна 2014 бяха отровени показно десетки милиони наши братя в Украйна..Окупацията на КИев НЕ Прави чест на наркоманите от САЩ вкл на JOE BIDEN..
66
3
 
6
 
! Отговори
Де Гол преди 2 години
Това само показва че бисмарковата к0чина е нищо повече от един васал на англосаксонските д3били.
65
2
 
3
 
! Отговори
Де Гол преди 2 години
Това само показва, че бисмарковата *** е нищо повече от един васал на англосаксонските ***.
64
2
 
0
 
! Отговори
българин преди 2 години
До: номер 72 (наблюдаващ) Бе не е така. Генерал Бърнард Монтгомъри и Нормандия е най-добрият пример. А да не забравяме все пак и Блечли парк и всичките юнаци там включително (всепризнатия "еврогей") Алън Тюринг, без които Хитлер щеше да превземе успешно Сталинград и ходът на войната съвсем нямаше да бъде ясен за СССР!
63
3
 
4
 
! Отговори
наблюдаващ преди 2 години
Не трябва да се шегуваме с англичаните по "местенето"(дислокация)на войските им!Дюнкерк е най-добрият пример.
62
3
 
12
 
! Отговори
Политанализатор преди 2 години
Великобритания на война с Русия??? Ха ха ха ха!! Танкове, бронирани машини и 250 войника? Хи хи хи!! Ами с две руски ядрени ракети " Сатана" и Великобритания ще изчезне от лицето на Земята!! Схващате ли бе тикви???
61
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ имат около 170 електроцентрали. 3 подводници, няколко залпа и след 10 минути САЩ са без ток. Никакъв ток (какво се случва с интернет), напълно и за дълго. Няма вече такава страна САЩ. Толкова. С нищо не могат да се защитят от хиперзвуковите ракети.
60
5
 
5
 
! Отговори
VVVVVVVVVV преди 2 години
ПЪРВАТА ЧАСТ Е ЯСНА ..ВОЕННИТЕ СЕ УПЛАЩИЛИ И ИЗБЯГАЛИ В ЧУЖБИНА ...ВТОРА ЧАСТ ЩЕ ИМА ЛИ .. ЦИВИЛНИТЕ АНГЛИЧАНЧЕТА КВО ЩЕ ГИ ПРАВИТЕ ....АМИ ЛЮБИМИТЕ ОВЦЕ .. ТЯХ НЯМА ЛИ ДА СИ ГИ ЗАПАЗИТЕ ..ДА НЕ ВИ ИЗНЕВЕРЯТ С РУСНАЦИТЕ
59
6
 
7
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Мисля,че САЩ и Англия са дрогирани с нещо твърде странно. Днес целият свят ...Всички Раси са против тях. Никой не е против Пинк Флойд или Джони Ритъм,но хубавият Рок на англосаксонците няма нищо общо с отмъщението,което ще се изсипе върху държавите,практикуващи до ден днешен робовладелчество. И както и да го мисля все оставам на позицията,че и Китай и Япония ще бъдат обединени срещу англосаксонците,които ги нихилираха. Ротшилдовата каста от убийци ще бъде размазана. Няма такава наглост като англ
58
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сащ и Англия един път натупаха комунистите и фашистите. Щенго направят пак, без проблем. Само че този път Германия ще е с тях.
57
2
 
7
 
! Отговори
22 МСП преди 2 години
""Очаква се бригада от над 250 души да бъде разположена "в случай на война с Русия",""" Бригада ,как пък не.Батальон
56
2
 
8
 
! Отговори
войник преди 2 години
Тез англичани ептен с а изперкали -тя ако стане белата е добре да си пазят островчето че сега не е 1994г
55
17
 
11
 
! Отговори
Помнещ преди 2 години
Спомням си интервю с Басаев... Още 94-та година казваше...Те са си такива .. Първо ще ни смажат нас, след това ще ударят Грузия, след това Крим, после Украйна...Сякаш думите му се оказаха пророчески! Да се опитваме да анализираме тези в Кремъл , е трудно занимание! Това са болни мозъци, които с разумът на нормалните хора не могат да бъдат обяснени! Просто никога не трябва да им се вярва! Който им се е вързал на лъжите, винаги накрая е бил изиграван!
54
5
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Тези съвсем изтрещяха.Русия няма намерение да напада,нито Германия,нито Великобритания.Само не иска английски кораби в териториалните си води и ако се появят ги гони с бомби от изтребител.
53
4
 
5
 
! Отговори
До 54 преди 2 години
"Ние сме в ЕС, в НАТО" - а преди 89та викаше, че сме със СССР нали пла'змодий безроден?!
52
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другаря Вова ще ни издуха с някое страшно орУжие.Това, могат да ни докарат атлантиците.
51
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важно е ние да не вземаме страна а да минем на страната на победителя когато всичко приключи