Каква е истинската цел на Путин?

Вацев смята, че има опасност сили от НАТО да се намесят в тази война
28 фев 2022 10:17, Ния Христова
35
 
Президентът Володимир Зеленски заяви, че Украйна е готова да преговаря с Русия, но отхвърли провеждането им в съседната Беларус. Ще се съгласи ли Путин на преговори?
 
"Най-важно е да се разбере волята на Русия. Истинската цел на руското ръководство е да воюва с Украйна, за да ѝ попречи да стане член на НАТО. Това вече е война, макар и в косвена форма, срещу НАТО. Тази война ще завърши скоро, най-много след една седмица, но следващите войни, в които навлиза човечеството, ще са войни между Русия и НАТО", каза политическият анализатор Валентин Вацев за ефира на Bulgaria ON AIR.
 
"Кремъл ще приеме всички условия на Зеленски, при условие, че украинският президент приеме единственото условие на Русия - Украйна да приеме своя извънблоков неутрален статус. Тези преговори, ако станат успешни, могат да сложат край на войната. Смисълът на войната не е да се превземе Киев, а да се принуди украинският елит да се откаже от своята мечта да членува в НАТО", добави Вацев.
 
Той смята, че има опасност сили от НАТО да се намесят в тази война.
 
"Но Кремъл предупреди: "Не се опитвайте да се намесвате, тъй като ние вече сме изпратили стратегически подводници в международни води и сме активирали своите стратегически ядрени ракети. Съдейки по състава на делегацията, която Кремъл изпраща, в Русия нямат много силни очаквани за успех, тъй като ръководителят не е на високо равнище. Това е бивш министър на културата", подчерта политическият анализатор.
 
"Кремъл не вярва, че Зеленски е договороспособен. Русия активизира своите сили за стратегическо сдържане, така се прави 10 минути преди война. В България се занимаваме с кухненски разправии, което е недостойно за нашата 13-вековна история. Военният министър може да бъде оставен на мира, освен ако нямат нещо много по-добро от него, но това не е важно на фона на големите световни събития", категоричен е Валентин Вацев.
 
Целия разговор гледайте във видеото. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйна я няма вече. Тя е срината икономически. Най много да те набарат икраинците и да ходиш на гости при Чаушеско.
26
1
 
16
 
! Отговори
САЩ постигнаха целта преди 2 години
Американците постигнаха целта си.Събудиха руската мечка.Сега ще я разиграват догато я изморят,или докато тя ги захапе.Накрая ще страдаме всички.Като се ритат конете,магаретата страдат.
25
21
 
13
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Кой може да каже каква е целта на петр1, 2 - но е сигурно, че не знае коя година е. Психозата му се задълбочава. Ако наистина реши да си създава сссссссср 2 - няма да спре с Украйна. Следващата му цел ще е Молдова. Тъжна работа.
24
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май че я обяви в началото на инвазията.
23
15
 
13
 
! Отговори
целта ли? преди 2 години
Има план да изпълнява СССР-2 до 2024 та година,но в Украйна не го посрещат с цветя и поредната утопия на Интернационала рухва.Пак ще делят света с желязна завеса но отново на сила.
22
15
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До номер 16 абсолютно вярно да има повече хора като теб. Подкрепям Русия ! Дано дойдат по добри времена да се надяваме.Трябва да има някаква промяна.До кога ще ни тъпчат и правят каквото си искат Америка и ЕС ! И Корона вирус от къде дойде ?! Трябва да се разпадне ЕС !
21
15
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целта на Путин е повече от ясна - независима Русия, която не е зависима от САЩ, както повечето държави по света
20
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Санкциите. Малко хора помнят какво се случи с Япония, която около 1980 година щеше да стане първа икономическа сила в света, изпреварвайки САЩ. Тогава САЩ нанесоха на Япония толкова силен икономически удар, че Япония още не може да се съвземе от удара нанесен й от САЩ.
19
31
 
22
 
! Отговори
Глупчо Бездънски преди 2 години
Приключвайте вкче с тая империя на злото!Стига с тоя психопат Путин у когото амбициите и мечтите да командва целия свят,водят само до войнии кървави убийства на мирно население!А какао каза Путин 2008 година,паметливите помним,така че не разказвайте приказки тук!Никой няма право да се намесва в регенията на лруги държави,никой!Даже и джуджето Путин,дето се мисли за Бог!От 2008 година,досега,той влезе в Грузия,Украйна,Сирия и изби хиляди хора и деца!А стига вече му правихте отстъпки и теманета на
18
10
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Китай публикува дълъг списък на държавите, които световния агресор САЩ е нападал след Втората световна война. Санкции срещу САЩ нямаше, а една трета от света беше подложен на американска агресия.
17
0
 
17
 
! Отговори
БГ Куче война Петрич преди 2 години
На една от най-странните причини за избухване на война сме автори ние и Гърците. Така наречения Петрички инцидент от 1925год. при който Гръцки граничар изпуска кучето си и навлиза в наша територия да го търси при което нашите граничари го застрелват. Започва бърза 10 дневна война на наша територия с около 140 жертви и в крайна сметка Гърция изплаща на България репарации в размер на 30 милиона за нанесените щети... като осъден Агресор. Причини, причини .... като има напрежение винаги се намират.
16
34
 
19
 
! Отговори
ПРВ преди 2 години
Военнопрестъпника от Кремъл рано или късно ще си получи заслуженото. Това животно, Вова маленькии самодержец, родено в империята на злото и заобиколено от престъпна клика ще бъде смазано от тежестта на собстеената си глупост и варварщина!!!
15
16
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малко държави останаха свободни, но всички те са подложени на санкции от САЩ и зависимите от САЩ държави. Свободни са Китай, Русия, Виетнам, Иран, Венецуела, Куба, Северна Корея. Има ли още някоя свободна държава, която не е под американски диктат?
14
17
 
32
 
! Отговори
ГОЧО преди 2 години
Общо взето нато постигна своите цели в Украина, само дето не очакваше пълномащабна акция от Русия! Те си мислиха, че рашките ще воюват само в Донецк и Луганск, а Америка ще доставя оръжие от другия край, през полша! Сега гледат като 1обрани1 1евреи1 и с цялата си злоба правят санкции, които ще 1трупясат1 Европа( съответно и нас) икономически! Всички 'приятели; на Америка са 1изгорели1 бушони!
13
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, къде ги намирате тези изтрещяли кacкети...?
12
23
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целта на САЩ е да подчини целия свят. Прави го в началото със санкции срещу неподчиняващите се държави, а ако това не помогне, прави преврат там и слага послушковци на власт или направо ги напада, както направи с Ирак. Малко останаха неподчинение на САЩ държави и една от тях е Русия. Заобикаляйки Русия с ядрено оръжие от съседните подчинени на САЩ държави, САЩ се опитват да поставят и Русия на колене. Засега не успяват.
11
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бе на много хора не им се вярваше че Русия ще влезе в Украйна, но стана... Така че активирането на стратегическите сили на Русия не е супер невинно и нищо не може да се гарантира 100%. Пази Боже!
10
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истинската цел на Путин е да му порастне малкия путин.
9
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според министерството на отбраната на Русия, те вече контролират 100 процента от въздушното пространство на УкрайнаМОСКВА, 28 фев РИА Новости. Российская боевая авиация контролирует небо над Украиной, сообщил официальный представитель Минобороны генерал-майор Игорь Конашенков."Российская авиация завоевала господство в воздухе над всей территорией Украины", сказал он журналистам.
8
22
 
11
 
! Отговори
българин преди 2 години
Не го питайте дъртия путинофил Вацев , нищо друго не може да каже , освен да защитава джуджето !