Русия предупреди, че готви атака над Киев

Властите посъветваха хората да напуснат домовете си
1 мар 2022 18:00, Нели Христова
269
Русия предупреди, че готви атака над Киев
Снимка: БГНЕС

Руското министерство на отбраната отправи предупреждение към жителите на Киев, че се готви да порази цели в украинската столица.

В изявление, публикувано във вторник следобед, руските власти заявиха, че техните сили се готвят да нанесат "високо прецизни удари“ срещу "технологични центрове на украинската служба за сигурност и 72-ри главен PsyOps център в Киев".

"Призоваваме украинските граждани, които се използват от националисти за извършване на провокации срещу Русия, както и жителите на Киев, живеещи в близост до релейни станции, да напуснат домовете си", се добавя в изявлението.

Длъжностните лица твърдят, че ударите се извършват, за да се "предотвратят информационни атаки срещу Русия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нагли убийци
126
2
 
10
 
! Отговори
Някой си Ebt. преди 2 години
Те вече го направиха! Но както призовава Кадиров трябва по интензивни удари и да не се жали много много никого! В края на краищата да се разберат там помежду си украинците и да се предават! Ако ли пък не-ракети, огън и жупел!!! Който е останал жив пак да се предава, ако ли не-пак огън, ракети и жупел!!! Ха да видим тогава поклонниците на джендарите ще вдигат ли ръце-предавам се да викат или слава на Украйна, която звучи точно като Зиг Хайл!!!?
125
1
 
11
 
! Отговори
Офффф преди 2 години
Ами ето предупреждават ги да не кажат после че имало от мирното население жертви имат си коридор за изтегляне който не иска да си ходи
124
3
 
16
 
! Отговори
ПЕШО преди 2 години
До ББ нещо да си спомняте за санкции срещу сащ за ударите срещу сърбия2
123
7
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
и да време е Света ни да изпрати бойни еденици...самолети без обозначителни...и да въздадат Справедливост...от целият Свят...ще ви струва една боя...заглушете радарите им,сателитите им...има начин...невежи срещу технологичният и цивилизован Свят...съучестници ни превръща путин в убийствата на деца и мирни,само защото имал газ и ядрени,до вчера му ги финансирахте,утре вашите домове са на ред!ударете безбожника смъртоносно за да оцелее света ни!
122
10
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименневеж...Украйна ще е там..и Народа им ще е там...и Света ни ще ги подкрепя всячески,ще разрушите няколко жилищни и ще убиете няколко невинни...и никога няма да ви простят...Света ни никога няма да ви прости...не осъзнавате в какво се забъркахте...загубихте още с първите бомбандировки,Русия няма полезен ход...или смел генарал застрелва джуджето,или народа излиза въпреки жертвите и го беси...позора е нечуван!!!
121
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Путин е глопак имаш c500 ракети защо него използва
120
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много силна армия е обградила Киев тази вечер всичко щте преключи велика Русия напред
119
6
 
5
 
! Отговори
toti преди 2 години
Не знам по *** народ от Руския.....може да откраднеш чужда булка ,да си купиш яхта и се бараш на шейх или имаш златна мина...но ако някой е изнасилил жена ти ..пак може да простиш,НО да им изтрепиш децата или караш да застрелят брат си ,майка си ...това НИКОЙ НЯМА ДА ПРОСТИ !!!
118
7
 
6
 
! Отговори
воевода преди 2 години
Мощната река реве.Когато от Украйна Днепър носи.В дълбокото синьо море.Кръвта на враговете.........тогава ще напуснаЗаветът от Тарас Шевченко 1845Украйна е била част от Руската империя. Той е преследван и заточен понеже е писал поезия на родния украински език.
117
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АТАКИСТ - Има 3 варианта за Путин 1) да се самоубие 2) да бъде сменен от приближените му , но за да се спасят трябва да го предадът в Хага 3)да започне ядрена война , но тогава ще бъде убит от военните (няма да има 5 човека по веригата с неговия акъл )
116
4
 
32
 
! Отговори
нн преди 2 години
Война ли е, операция ли е, не ми е ясно, но струва ми се че украйнци и руснаци не се обичат много, много и го показват на практика. Украйнците го демонстрираха. За последните 8 години в Донецк и Луганск избиха доста руснаци. Също така по съвет на американците, след Майдана и жълтата революция тормозят руснаците в цяла Украйна, абе лоша работа.
115
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Официално съм подал сигнал срещу днес.бг за разпространяване на анти човешки коментари. Май от последните дни нищо не разбрахте! А руснаците ще се фокаеат до времето на Петър. Велики или Свети няма значение. Колко взе Питин за да селото Запада и да съсипе Русия е отделен въпрос.
114
9
 
31
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 2 години
Путин е наи-силният политик на 21ви век!
113
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин е мазохист,жалко за руснаците.
112
15
 
5
 
! Отговори
:) преди 2 години
До 151 Това не са БГ коментари, а на ***. Трябва да се спре интернет трафика от/за ссср.
111
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква война щом мислят за тях и ги предупреждават. Война е като бомбардировачи закрият слънцето и изравнят всичко със земята.
110
1
 
3
 
! Отговори
КИРО преди 2 години
Там ли е?
109
27
 
8
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Сладки сте но гледате много видеоигри и губите връзка с реалността .Вовата е едно алчно , злобно джудженце.
108
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Давай за Родону!!