Извънземните дошли – малки, умни... А ние: Неглижирали сме ги!

От НАСА считат, че те са усъвършенствали междузвездното пътуване
4 дек 2018 21:40, Нели Христова
47
Извънземните дошли – малки, умни... А ние: Неглижирали сме ги!
Снимка: Pixabay

Дори учените в НАСА са объркани, когато става дума за НЛО, но голяма част от тях не отричат съществуването му.

Според Силвано Коломбано, който работи в отдела за  Умни технологии на космическата организация, извънземни вече са посетили Земята, а ние просто не сме ги забелязали.

"Искам да отбележа, че цивилизацията, която ще открием или тя избере да ни открие (ако не го е направила вече), може би е много по-интелигентна от нас. А може извънземните въобще да не са организми, изградени на основата на въглерод, като нас хората", пише експерта в своя доклад, представен на конференцията "Декодиране на интелигентността на извънземните".

Според Коломбано, жителите на дълбокия Космос са усъвършенствали перфектно междузвездното пътуване, а технологията им е доста по-напреднала от човешката. 

Има вероятност извънземните въобще да не са ограничени от размерите на обикновено тяло, а да са просто една супер интелигентна малка единица.

"Като вземем предвид, че технологическата еволюция на човека започва преди 10 хил. години, а своя пик тя има едва преди 500, най-вероятно сме изправени пред сериозен проблем – едва ли ще можем да предскажем колко напреднали ще бъдем след 1000 години, да не говорим за следващите 6 млн. например", обяснява Коломбано.

Експертът от НАСА призовава физиците да се насочат към така наречената "спекулативна наука" и да дадат шанс на НЛО-то като феномен, който си заслужава да бъде изследван по-задълбочено.


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
0
 
! Отговори
негър преди 1 година
когато фактите говорят то и боговете мълчат но но при хората говори изгодата.
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 1 година
Абе вие докато дрънкате глупости за извън земни извънземни такива няма ли да хванете новина като например нещо с Правителствена или спите и чакате да ви отвлекат извънземни!!!?
40
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 37 може би си прав но ако е така не знам как ще го преживее Тръмп, понеже той вярва че е създател на живота и вселената който съществуват за да имат САЩ от кого да крадат и къде да правят войник а ако излезе че не е така и има по-висш разум и не дай си боже тоя висш разум да не се е развивал по американски модел новия фюрер Тръмп ще свърши като стария ще се гръмне защото е изпаднал в интровертност на *** и се чувства дълбоко недооценен от света.
39
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извънземните ако са дошли тук не са осъществили контакт и бързо са духнали обратно определено са по- умни от нас от пръв поглед са схванали че 97 процента от човечеството са мало.умни арогантни нетолерантни жалки и.д.иот.и с гигантско самочувствие и са били изправени пред избор дали да направят услуга на вселената и да унищожат боклука наречен модерен свят или да проявят милост и да си заминат.Избрали са второто още един пример за развит интелект.
38
2
 
9
 
! Отговори
Azz-ът преди 1 година
.... Ден 1859 от кацането ни някъде в балканите... Седим си в бункера и наблюдава ме. Дойдоха някви. Искаха да отворим. От казахме! За 2 минути, с чук, лост и някаква "мама та" отвориха бункера!!! За това че не сме отворили, ядохме шамари! Не беше вкусно! Но, пък имаше за всички!
П. П. Из дневника на некви хизвъндземни.
37
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Самото човечество е извън земно бе насажиите. Това ако още не сте го разбрали защо харчите грешни милиарди. Човека живее на земята защото има условия. Защо няма хора на околните планети а те никак не са малко. Ами защото няма условия. Създадени сме от извън земен разум създали са ни условия за живот тук на земята и са ни оставили да се развиваме. Извън земните много добре знаят какви отвратителни същества са създали и ни гледат сеира. Идва времето когато ще ни унищожат и ще създадат други/
36
2
 
1
 
! Отговори
излиза преди 1 година
До Чичо Тони

Сега се води "Осем"!Пълно е с глупости и реклами!Ако някой път ти домъчнее за инспектор Стрезов,там е!:)
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Войните не решават проблемите,само ги задълбочават!
34
2
 
3
 
! Отговори
Чичо Тони преди 1 година
Нелии Нели. Пак ли ти бе моме? Няма как да се отрича нещо като НЛО - НЕИДЕНТИФИЦИРАН ЛЕТЯЩ ОБЕКТ. Ударението на неидентифициран. Което не е тъждествено и няма общо (освен в невежи мозъци) с извънземни. Чудя се списание Космос още ли излиза или четеш стари броеве?
33
1
 
13
 
! Отговори
V преди 1 година
Ако има начин извънземните да ме вземат при тях, тука няма място за мен. Мерси
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извънземните са тук в българския парламент и бизнес! Призовавам американците да ги приберат за опити.
31
3
 
15
 
! Отговори
Аз чета, а вие? преди 1 година
Не мисля, че този учен има право да се притеснява. Много лесно е да се предвиди къде ще сме след хиляда години - ще живеем в световен Халифат и ще сме в Средновековието.
30
7
 
8
 
! Отговори
Гробокопач преди 1 година
Имаме си Бойко Борисов, нужни ли са ви още доказателства?
29
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако е вярно че живота е заложен като експеримент на извънземни да видят как ще се развием и кацнат в Русия , ще си кажат: Тези за 100г. не са мръднали и крачка напред. Опита е неуспешен. Закриваме.
28
15
 
11
 
! Отговори
Квантов физик преди 1 година
Те са тук между нас и са злонамерени.Имплантират чипове в главите на комунистите и ги превръщат в античовеци!
27
5
 
5
 
! Отговори
az преди 1 година
До Истината е че...

Колко е минималната заплата е интерсно само за хората без никакви знания и умения, които се наемат да метат улиците.
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извънземните са тук!И ти си женен за тях.
25
0
 
9
 
! Отговори
Циник преди 1 година
Законите на физиката поставят пред сегашната ни цивилизация неумолими ограничения - скоростта на светлината е тази , която ни обрича да си стоим в задния двор на Млечния път... ограничава ни и биологичния ни часовник , който неумолимо тиктака за всеки от нас.Милиарди сме на малка планета с изчерпващи се ресурси.След 1000 год.? Ако изобщо Земята я има в сегашния и вид.Напълно възможно е да има цивилизации по-стари и развити от нашата. 4 000 000 000 години са много време.
24
2
 
21
 
! Отговори
Свой преди 1 година
До 24 и ти вярваш ,че във вселената сме само ние ти си луд .При условието ,че нашата планета е една прашинка от цял плаж ,няма как да повярвам ,че сме сами .Може би някой ден ще разберем но може би няма да сме живи да видим
23
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кацнали в БАнкя,огледали се и кой от къде е .

Повече не са се връщали.