Фандъкова не мисли за министерски стол

Имам задачи в София, каза столичният кмет
Обновена: 24 юли 2014 11:48 | 24 юли 2014 11:47, Веселина Йорданова
23
Фандъкова не мисли за министерски стол
Йорданка Фандъкова. Снимка: архив, БулФото

Столичният кмет Йорданка Фандъкова очаква честни избори с висока избирателна активност, за да се върне представителността в политиката.

“Всички, включително и общините, страдаме от политическа нестабилност. Това доведе и до снижаване на кредитен рейтинг на страната, респективно автоматично и на Столичната община”, коментира тя пред БНТ оставката на правителството.

Още по темата
Според Фандъкова страната и гражданите се нуждаят от стабилна и предвидима среда за работа.

“Надявам се всички ние да сме си взели поука от цялата тази една година, че решенията трябва да се вземат открито, прозрачно и пред всички, да се застава зад тях и да се носи отговорност”, допълни тя.

Фандъкова отклони въпроса би ли станала министър в бъдещ кабинет на ГЕРБ с думите, че има изключително много задачи в София.

“Мисля, че моята отговорност, която съм поела пред софиянци, е ясна и трябва да си изпълня задачите”, подчерта тя.

Столичният кмет заяви, че финансовото състояние на общината е стабилно и приходите през тази година са с 14 млн. повече в сравнение с миналата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Володя преди 9 години
Руснаците много сгрешиха с учителката по руски език. Главата и е по-празна от трудовата книжка на Сергей Димитриевич. Тя не познава Град София. Тя не ходи на работа. От бронирания Мерцедес си няма представа какви са нуждите на хората в Град София. Тя сега си "слага" буркани за зимата в родното село Белчин, Самоковско.
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички нормални хора знаят, че безличаната самоковска даскаличка беше сложена на поста от Мутрата да замете следите му от колосалните кражби при Сторежа на метрото, които грубо се оценяват на между 50 и 70 млн лв.Котараците и Стенли могат да кажат точно колко са.
16
3
 
4
 
! Отговори
Марто преди 9 години
Ми като знаеш колко точи и как точно точи - отиваш в полицията и медиите и подаваш сигнали.Не по форумите. Иначе прилича на платено лаене против някой - ей така , за да се лае.
15
4
 
5
 
! Отговори
Marto преди 9 години
Аз лично не съм видял някой да направи толкова много за София, колкото тя. Винаги ще гласувам с две ръце за нея за кмет. Мисля си, че ще е много добра и като министър председател, но ако я оставят да работи.Стига сте делили хората на гербери, мербери и комунисти. Навсякъде има кадърни хор, има и крадци. Фандъкова работи.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А в Самоков нямаш ли?
13
1
 
6
 
! Отговори
до морски преди 9 години
Като е неофициално, каква отговорност търсиш? Дай доказателства и тогава търси отговорност.
12
5
 
4
 
! Отговори
yokozuna преди 9 години
данче и ти си поверва, милата. Я си се върни кварталното 133 СОУ, от руско даскало набедено за немсо, че без теб го закъса за ученици. И гледай китките да не увехват по булевардите, а улиците вътре в кварталите , целите о дупки кат в самоковско.
11
5
 
6
 
! Отговори
столичан-гербист преди 9 години
Не те пускаме, на кого ще ни оставиш да ни оправя в столицата?За столицата трябва да се мисли с предимство, Бойко ни беше кмет, сега е Фъндакова, все стойностни хора, доказали се в кариерата. Ако все пак трябва Фъндакова да става премиер и да оправя цялата държава, поне да се избере за кмет друга представителна и перпективна личност.
10
10
 
8
 
! Отговори
морски преди 9 години
Тая лисица на снимката е прибрала над 50млн.лева,неофициално,от строежите и ремонтите в София за последните няколко години.И никой не й търси отговорност за това!!!
9
9
 
7
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Напълно си прав. Тази жена израсна невероятно много през последните години, докато трябваше да оправя дивотиите на Боко Тиквата....И ако има някой, който НАИСТИНА да е годен и подготвен за премиерския пост - това е тя....
8
7
 
8
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Кога ли покрай тия "задачи" ще вземеш да се сетиш, че на кръстовището бул Евлоги Георгиев / Цариградско(т.нар. Орлов мост) става нечовешкото задръстване всяка вечер между 17 и 19ч. и ще вземеш адекватни мерки?
7
14
 
15
 
! Отговори
джо преди 9 години
гювендията на снимката става само за даскалица в детска традина каквато е и професията и е спрямо буда тиквянина е по кротка
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 1Хаха! Не позна!
5
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КОЙ Е КАЗАЛ ЧЕ ГЕРБ ЩЕ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ,ТА ФАНДЪКОВА ДА МИСЛИ ЗА МИН СТОЛ ? НАЛИ УЖ ЩЕ ИМА ИЗБОРИ НА БАЙРЯМ ? АКО ОТ САЩ СА ОБЯВИЛИ ПОБЕДИТЕЛЯ НЕ ХАРЧЕТЕ ПАРИ
4
10
 
9
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Пишеш от от работното място в общината, търтей!
3
14
 
14
 
! Отговори
мим преди 9 години
Кметка - марионетка, ще ходиш накъдето ти задърпат конците!
2
27
 
17
 
! Отговори
БПФ преди 9 години
Какви точно задачи имаш, *** - да превърнеш окончателно София в катун?
1
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И след кметството - министър-предсетател. Само дали ще издържи здравето й...Иначе е от малцината, които смятам за свестни между управниците ни.