В кои части на столицата ще спират водоподаването в петък

Ще спират водата заради ремонтни дейности
24 сеп 2014 17:05, Василия Пейчева
0
В кои части на столицата ще спират водоподаването в петък
Снимка: Софийска вода

На 26 септември 2014 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. "Незабравка" в с. Горни Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на: ул. „Незабравка“, ул. „Китка“ и ул. „Кайгана“ от ул. „Незабравка“ до ул. „Китка“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. „Незабравка“ и ул. „Кaйгана“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 26 септември 2014 г. (петък), във връзка с разкриване на уличен водопровод и диагностика с уред „Кобра“ на ул. „Чавдар войвода“ в  кв. „Курило“, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Чавдар войвода“ от ул. „Явор“ до ул. „Ливадски път“, ул. „Ливадски път“ от ул. „Вечерница“ до ул. „Чавдар войвода“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ъгъла на:  ул. „Чавдар войвода“ и ул. „Ливадски път“.

На 26 септември 2014 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зора“ №9 в с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 12:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Зора“ от ул. „Хан Аспарух“ до ул. „Училищна“, ул. „Радост“ от ул. „Реката“ до ул. „Зора“, ул. „Напредък“ от ул. „Стара планина“ до ул. „Зора“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ул. Зора“ на кръстовището с ул. „Георги Никифоров“.
 
На 26 септември 2014 г. (петък), във връзка с превключване на новоизграден водопровод в с. Челопечене , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в: Индустриална  зона  „Челопечене“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Челопешко шосе“ на кръстовището с ул. „Латинка“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари