Деца отрупаха с цветя паметника "Левски"

Отдадохме почит на делото на Апостола на свободата
Обновена: 19 фев 2016 13:11 | 19 фев 2016 13:00,
39

Снимка: Bulphoto

Днес отбелязваме 143 години от обесването на Васил Левски. По традиция центърът на всенародното поклонение е паметника "Левски" в столицата. 

От ранни зори не спират да прииждат стотици хора, които оставят цветя и отдават почит на делото на Апостола на свободата.

Вижте и видео от паметното събитие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да четеш коментари на разни ***,нереализирани лузери и комплексари е загуба на време.При тоталитарният режим няма герои,защото засенчват диктаторът.А политиците вече не ходят по такива събития от съображение за сигурност.Когато народът се събере на едно място не е много безопасно за тях.
25
4
 
0
 
! Отговори
Наказание преди 8 години
Докато сляпите духовно българи възпяват лъжегерои и лъжеидеи изработени в масонски сатанински общества - НИКОГА повтарям НИКОГА България няма да се оправи. До кога ще куцате на 2 колена ? Не може да служите на Бога и на дявола. Левски отхвърлил Божия път и Божиите идеи за човека и тръгнал по пътя на дявола и неговото служение. Затова и идеите му са богоборчески и пагубни за всички които ги изповядват.
24
5
 
0
 
! Отговори
Не е герой преди 8 години
Идеите на Левски водят към центъра на ада. Левски е един човек, който е попрал всичко свещено, зарязал е дълга и пътя си и тръгнал да се прави на герой. Горд човек попаднал под сатанинско влияние. Развиващ идеи на сатанистите, разрушителни, точно затова наречени революционни. Църквата и монашеството не е клуб по интереси, където може да си хвърлиш членската карта по всяко време. Монаха става друг човек и поема по Божия път на себеотричането, отказва се от света. А Левски го отхвърля.
23
9
 
1
 
! Отговори
Не е герой преди 8 години
Планът да бъде идеализиран Левски е също масонски план-на масоните в тогавашната власт да създадът свой герой, които всъщност е лъжегерой. За това станал подходящ Левски. Всъщност е бил такъв какъвто го показаха във новия филм-отрицателна личност а не някакъв Батман.Даже това че е слагал пищов и кама на Библията е вече грях. Говорил срещу царската власт, която е Богоустановен ред. Свалил расото и обръснал брадата-тежки грехове,за монах просто смъртни. Фалшив лъжлив псевдогерой
22
7
 
1
 
! Отговори
Не е герой преди 8 години
Левски е попаднал под влиянието на масоните и е разполагал с тяхни пари. Идеите им тогава съвпадали с това което искат българите, но плана им като цяло не е бил добър. Целта им е било това което става с Югославия-разпад национални държавички и контрол над тях и отслабване на опонента-в случая тогава Осм.империя.Така че идеите са били зли, просто са съвпаднали с нашите желания. Не можеш да захвърляш монашеското расо просто тъй. От Църквата се излиза само като от мафията - с краката напред.
21
5
 
1
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Защо водите децата към този масонски паметник на един човек отлъчен от Българската Църква ? Левски не е герой, заблуден човек. Революционер-означава човек който дърпа обществото надолу към деградация, тоест към злото. Ако вкарва обществото нагоре трябва да се нарече еволюционер-развиващ нагоре. Идеите на Левски са масонски и са за безбожно общество-той е попаднал под масонско влияние и под техните планове-които тогава са включвали раздробяване на Осм.империя и национални държави.
20
2
 
1
 
! Отговори
ядосана преди 8 години
До 25, говорете за себе си. Някои не седим със скръстени ръце в живота си извън форумите, а освен че работим за себе си, работим и за обществото и за развитието му - кой както и колкото може. Това, че мнозинството обаче е заспало и се е предало на отчаянието и емиграцията, е една отделна друга тема.
19
1
 
5
 
! Отговори
ядосана преди 8 години
Рядко се раждат хора като Левски, още по-рядко я има благоприятната среда да се покажат и то в такъв огромен мащаб като него. Късметлии сме, че се е родил българин и днес трябва да почитаме не смъртта му и да скърбим, а живота му и да помним делото му, и да го вземаме за пример в ежедневните си, дребни нещица, които правим или не правим, за да живеем ние - българите - по-добре. Благодаря, Апостоле!
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде са тъй наречените политици на днешния ден? Къде е банкянският мачо, който го изтъпанчвате в пресата с не.аде.кват.ни.те му приказки по повод и без повод? Кажете нещо и за тях в деня на Левски!
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДА СЕ ПРЕДАВА НА ПОКОЛЕНИЯТА!!! ЗА ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ ИСТОРИЯТА НИ И МОРАЛНИТЕ ЦЕННОСТИ НА БЪЛГАРСКИЯ НИ ДУХ ОТ АСПАРУХ ДО ЛЕВСКИ...
16
0
 
1
 
! Отговори
до Зъблъо преди 8 години
Така е,който е некадърен няма какво да яде!
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За разни глупости триете коментари, а на болните мозъци, които плюят тук по българска светиня, коментарите си стоят, та всички да виждат този срам и позор!!
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз така правих на тяхната възраст! Като пораснах си дигнах чукалата от България и си заживях живота. Не ме вълнуват вече нито Борисов, нито Пеевски, Орешаркси, Първанов, Станишев, царе, Костов, Сидеров, Догани, Местани, октоподи, Галеви и прочие. Жалко, един по-малко в България, който сега внася данъците си в чужда държава и плаща застраховки в чужди фирми и има чуждо гражданство. Мисля, че аз съм репрезентативна извадка от бъдещето на България.
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Децата са пример и за политиците и за гражданите.Не трябваше ли да е обратно?
12
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
цевтя са убиец крадец иснасилвач герой
11
3
 
0
 
! Отговори
Осведомен преди 8 години
до 10 анонимнияНима се е борил руски престъпници и българските им *** да ни ограбват и да ни манипулират?!
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НИЩО ОТ ТОВА ЗА КОЕТО СЕ Е БОРИЛ ВАСИЛ ЛЕВСКИ НЕ СЕЕ СЛУЧИЛО!. НИМА ВАСИЛ ЛЕВСКИ СЕ Е БОРИЛ ЗА ДА ИМА КЛОШАРИ? НИМА СЕ Е БОРИЛ ЗА ТОВА МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ НИ ДА РОВЯТ ЗА КОРИЧКА ХЛЕБЕЦ В КОФИТЕ? НИМА СЕ Е БОРИЛ ЗА ДИ ВИ УПРАВЛЯВАТ МУТРИ И ОЛИГАРСИ? НИМА СЕЕ БОРИЛ ЗА ДА НИ ВЛАДЕЯТ КРАВАРИ И ЕВРОГЕЙЦИ? КОГАТО ГО ПОПИТА ЛИ. КАКЪВ ЩЕ СТАНЕШ КАТО СЕ ОСВОБОДИМЕ ОТ ОСМАНЦИТЕ? ЛЕВСКИ ИМ КАЗАЛ. ЩЕ ОТИДА ПРИ ДРУГИ ПОРОБЕНИ НАРОДИ ЗА ДА РАБОТА ЗА СВОБОДАТА ИМ! А ВИЕ РАБОТИТЕ ЛИ ЗА СВОБОДАТА СИ ОВЦЕ?
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
6-7 коментара ....срам за вас *** !
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквото съм правил, в полза народу е ..........Ако спечеля ,печели цял народ.Ако загубя , губя само мене си .Народе ????
7
1
 
9
 
! Отговори
!@@# преди 8 години
До ИванСлед като се е борил срещу съжителството...Толкова...Но докато има хора като мен и теб, които се бунтуват...нищо не е изгубено!A за журналистите..Те и майките си са готови да продадат...